Forum » Pomoč in nasveti » voodoo 3 3000 & HSR
voodoo 3 3000 & HSR
EASYdoor ::
Imam registry patch pa zadnjo verzijo driverjev, vendar potrebujem datoteko 3dfxOGL.dll. Ampak ne tisto, ki se vam nahaja v \windows\system ampak tisto, ki so jo pred nekaj casa reklamirali na razlicnih straneh, v datoteki HSRfix.zip. Svojo sem z dwnl iz voodoofiles, pa je zjebana.
Torej potrebujem datoteko 3dfxOGL.dll, ki ima ze vgrajeno HSR funkcijo. Samo z registrom je nisem mogel osposobit
Ce ima kdo od vas to DELUJOCO datoteko naj mi jo prosim poslje!
hvala!
Torej potrebujem datoteko 3dfxOGL.dll, ki ima ze vgrajeno HSR funkcijo. Samo z registrom je nisem mogel osposobit
Ce ima kdo od vas to DELUJOCO datoteko naj mi jo prosim poslje!
hvala!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
ABX ::
Downloada-j zadnjo verzijo driverjev kateri imajo to funkcijo vključeno. Pohitritev pa je sorazmerna z pomanjkanjem vektorjev na zaslonu. V bistvu je neuporabno za igrat.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
EASYdoor ::
ABX: imam drviverje verzijo 1.0.07.00 ali nekaj podobnega, to je bila kao zadnja verzija, ki pa nima te funkcije vklopljene. Lahko si jo sam napises v register, vendar potrebujes datoteko, ki sem jo v prejsnjem postu navedel. Mora imeti podporo HSR.
Imas kdo link, da bi zadevo z dwnloadal?
lp!
Imas kdo link, da bi zadevo z dwnloadal?
lp!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z nvidioOddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1282) | lanicorec |
» | v3 & w2k & HSROddelek: Zvok in slika | 1047 (978) | ABX |
» | 3 kompleti gonilnikov za 3dfxOddelek: Zvok in slika | 2320 (1590) | Dalmatinc |
» | EPOX BX-6 - VOODOO 4500 - come backOddelek: Strojna oprema | 1570 (1416) | Dalmatinc |
» | HSR dela tudi na V3 !Oddelek: Zvok in slika | 2192 (1831) | Senitel |