Forum » Loža » Dvostranski CDji
Dvostranski CDji
Cosmo ::
Malo sem razmisljal...sony & company - vsi delajo neke zgoščene cdje z manjšimi razmaki med sledmi (DDCD se mi zdi). Zakaj nebi preprosto naredili dvostranskega cdja? Pomoje to ni tako tezko....pa se 1.3 gb cdje bi imeli
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Avenger ::
Kam boš pa napisal kaj je gor? In sploh, na kateri strani?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Fantom ::
Mislim, da so že poizkusili. Kot veš ima patent prijavljen Philips. In menda oni tega ne dovolijo.
Medved ::
jz pišem na obe strani brez problema, z flomastrom gor napišem kaj je kje in stvar gotova (vodoodporen flomastr seveda
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
IMHO bi se jih dalo naredit v debelini standardnega cdja
ABX ::
Ja in širše gume ne obstajajo ker so blatniki preozki.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
DC- ::
Nekateri tuki mate pa res IQ enak sobni temperaturi(Brez zamere). Ni blo rečen da ne obstajajo samo da jih ne dovolijo ker so predebeli
DC-
DC-
Jaxx ::
TheEdge ima prov; mislm da si ti edini z IQ DC, če veš kolk je debelina odbojne plasti v cd-ju proti debelini polikarbonata pol bi vedu, da je popolnoma izvedljivo narest double-sided cd iste debeline!! Če pa mislš da Philips dela te cd-je tako da zlima dva skupi pa tud ok...!
DC- ::
El Che jz sm to napisu proti ABXu.
Philips pa kolikor jaz vem naredi cd v debelini 2x navaden cd. Nevem če bi se dalo nisem strokovnjak vendar zakaj potem takem pri philipsu se niso tega spomnili ????
Philips pa kolikor jaz vem naredi cd v debelini 2x navaden cd. Nevem če bi se dalo nisem strokovnjak vendar zakaj potem takem pri philipsu se niso tega spomnili ????
Saj tud DVDji so dvostranski...recimo 17 GB model - double sided double density - sicer jih ni na trgu ampak obstajajo pa. Pa tud niso 2x debelejsi kot navadni DVD.
DVD je pa po debelini enak CDju.
lp
DVD je pa po debelini enak CDju.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samolepilni trak - debelejša penaOddelek: Loža | 1452 (647) | kozmy |
» | Vprašanje glede SDRAMaOddelek: Strojna oprema | 1217 (1074) | Azrael |
» | Peka DVD-jev z navadnim writerjem?Oddelek: Programska oprema | 1938 (1462) | Exilian |
» | 3x DDR333??Oddelek: Strojna oprema | 1082 (884) | iskra |
» | Obojestranski CDjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1411) | Highlag |