Forum » Zvok in slika » Adapter za priklop na projektor
Adapter za priklop na projektor
Valentin ::
Rad bi imel na projektor istočasno priklopljen računalnik in zunanji TV tuner, obvezno na 15-pinski vga vhod.
Ali obstaja kakšen adapter, po možnosti elektronski, da ne bi bilo treba preklapljati s stikalom ?
Ali obstaja kakšen adapter, po možnosti elektronski, da ne bi bilo treba preklapljati s stikalom ?
pblaz ::
se pravi, da potrebuješ preklopnik med dvema izvoroma analognega signala na en izhod. To imam jaz pri dveh pcjih. Preklopnik sem kupil v TechTradeu, je pa nek equip, bil je približno 15 jurjev.
Zadeva sicer preklaplja tudi med PS2 miško in tipkovnico (v bistvu potrebuje za napajanje), kar pa sem rešil (ker imam usb tipkovnico in miško) z zunanjim napajalnikom, ki se ga lahko priklopi gor, potem pa preklapljaš s pritiskom na tipko samo med dvema VGA signaloma.
imam pa točno tega:
klik
Zadeva sicer preklaplja tudi med PS2 miško in tipkovnico (v bistvu potrebuje za napajanje), kar pa sem rešil (ker imam usb tipkovnico in miško) z zunanjim napajalnikom, ki se ga lahko priklopi gor, potem pa preklapljaš s pritiskom na tipko samo med dvema VGA signaloma.
imam pa točno tega:
klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 racunalnika 1 tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 848 (719) | Mare3 |
» | razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnikaOddelek: Strojna oprema | 5152 (4860) | Sc0ut |
» | Kako priklopiti dva compa na en monitor???Oddelek: Strojna oprema | 2363 (2156) | okip32 |
» | 1 Monitor 2 Pc-jaOddelek: Strojna oprema | 1945 (1705) | PrimozR |
» | LCD - iz VGA na DVI-DOddelek: Strojna oprema | 2914 (2730) | uporcek |