Forum » Pomoč in nasveti » 2 racunalnika 1 tipkovnica
2 racunalnika 1 tipkovnica
markxxx ::
Zivijo jst pa iscem razdelilec,ki bi mi omogocal uporabo ene tipk.na dveh racunalnikih.
Racunalnika bosta pa imela vsak svojo misko pa me zanima ce bo to vredu ker mi ne rabijo prikljucki za monitor in misko!?!?!?
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Hvala za odgovore
Racunalnika bosta pa imela vsak svojo misko pa me zanima ce bo to vredu ker mi ne rabijo prikljucki za monitor in misko!?!?!?
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Hvala za odgovore
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
lithos ::
NE, to kar si gledal je za priklop npr. 1 (enega) tiskalnika na 2 računalnika.
Rabiš KVM preklopnik (pač USB ali PS/2 kar pač priključuješ)
Preklopnik 2:1 mini VGA/USB/AUDIO s kabli CS62U Aten
Preklopnik 2:1 mini VGA/PS2/AUDIO s kabli CS62AZ Aten
Rabiš KVM preklopnik (pač USB ali PS/2 kar pač priključuješ)
Preklopnik 2:1 mini VGA/USB/AUDIO s kabli CS62U Aten
Preklopnik 2:1 mini VGA/PS2/AUDIO s kabli CS62AZ Aten
blackbfm ::
NE, to kar si gledal je za priklop npr. 1 (enega) tiskalnika na 2 računalnika.
In v čem točno je po tvoje problem? Meni je logično da, če ima usb tipkovnico mora delat.
Mare3 ::
Probaj z kakšnim USB razdelilcem, kako pa misliš preklapljat med računalnikoma? Ker ko boš tipkal na enem boš tipkal tudi na drugem, vsaj po mojem je tako razen če so programi ki to odpravijo :)
blackbfm ::
Z navadnim razdelilcem ne gre. Zato pa imaš posebne naprave (avtor teme je dal link) in s stikalom preklapljaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnikaOddelek: Strojna oprema | 5166 (4874) | Sc0ut |
» | Kako priklopiti dva compa na en monitor???Oddelek: Strojna oprema | 2371 (2164) | okip32 |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4545 (4394) | Saladin |
» | USB miš in tipkovnica na tri PC-jeOddelek: Strojna oprema | 1635 (1453) | opeter |
» | Preklopnik - 2pcja na 1 monitorju, miški in tipkovniciOddelek: Kaj kupiti | 1480 (1319) | bzp |