Forum » Pomoč in nasveti » Minimalni OS
Minimalni OS
robert22 ::
Zivijo!
Zanima me ce je mozno naloziti nek mimimalni OS na relativno pocasno masino (MMX 233), vklucno s podporo mreze. Potrebujem namrec vecje stevilo PC-jev katere bi uporabljal samo sa brskanje po internetu.
LPR
Zanima me ce je mozno naloziti nek mimimalni OS na relativno pocasno masino (MMX 233), vklucno s podporo mreze. Potrebujem namrec vecje stevilo PC-jev katere bi uporabljal samo sa brskanje po internetu.
LPR
in vendar se vrti
- spremenilo: robert22 ()
Pozdrav!
Ja ocitno se nismo razumeli. Ze res da lahko gor spravim win98 samo za to potrebujem vsaj dve uri, pa se potrebujen ne vsega. Linux mi pa tako ali tako pobere pol masine samo zase ne vem pa ce obstaja kaksna distribucija ki je ze v osnovi bolj oskubljena. Naj popvem primer, OS MENUET cel operacijski sistem gre na ENO disketo. Ima grafični vmesnik in podporo mreze. Na zalost ne podpira moje mrezne.
LPR
Ja ocitno se nismo razumeli. Ze res da lahko gor spravim win98 samo za to potrebujem vsaj dve uri, pa se potrebujen ne vsega. Linux mi pa tako ali tako pobere pol masine samo zase ne vem pa ce obstaja kaksna distribucija ki je ze v osnovi bolj oskubljena. Naj popvem primer, OS MENUET cel operacijski sistem gre na ENO disketo. Ima grafični vmesnik in podporo mreze. Na zalost ne podpira moje mrezne.
LPR
in vendar se vrti
gkovac ::
Kaj pa live linux iz Cd-ja??? recimo tole??
lp,
CCfly ::
Poskusi Stallion. Mogoče Firefox dejansko dovolj hitro dela na 233 tki (akhem).
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Pozdrav!
Ja zadeva napreduje!
Torej: Live Linux (Slo-Tech) 5+, zdeva dela super, potrebuje samo dovolj rama, pri 128 se kar gre, pri 256 uredu, pri 512 odlicno
Stallion; zadeva dela samo ne uspen narediti nastavitev za mrezno kartico, torej ne znam priti v nastavitve, saj drugace ne uspem narediti povezave v omrezje.
Live Firefox podobna zadeva, nalozi se uredu deluje uredu samo omrezja ne spravim gor.
Ce mi pomagate se to bom vecno hvalezen
LPR
Ja zadeva napreduje!
Torej: Live Linux (Slo-Tech) 5+, zdeva dela super, potrebuje samo dovolj rama, pri 128 se kar gre, pri 256 uredu, pri 512 odlicno
Stallion; zadeva dela samo ne uspen narediti nastavitev za mrezno kartico, torej ne znam priti v nastavitve, saj drugace ne uspem narediti povezave v omrezje.
Live Firefox podobna zadeva, nalozi se uredu deluje uredu samo omrezja ne spravim gor.
Ce mi pomagate se to bom vecno hvalezen
LPR
in vendar se vrti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux - kiosk enabled distribucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2145 (1422) | Gandalfar |
» | Kater softwearski router?Oddelek: Programska oprema | 1499 (1151) | Tomay |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7342 (5725) | Azrael |
» | Linux RuterOddelek: Pomoč in nasveti | 750 (650) | matter |
» | Kateri ROUTEROddelek: Kaj kupiti | 2321 (2023) | Poldi112 |