Forum » Omrežja in internet » leeching in seeding
leeching in seeding
LukaVi ::
v čem je razlika med leeching in seeding
primer: uploadam neke torrente in pri vseh mi zravn piše da mi uploada in pol ko grem gledat na stran nekaterih torrentov, ki jih uploadam sploh ni nekateri so pod leeching, drugi pa pod seeding.
v čem je fora?
primer: uploadam neke torrente in pri vseh mi zravn piše da mi uploada in pol ko grem gledat na stran nekaterih torrentov, ki jih uploadam sploh ni nekateri so pod leeching, drugi pa pod seeding.
v čem je fora?
lep pozdrav
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
OZZY ::
sej ti že sama imena nakazujejo...
leeching...je samo dol vlečenje...kok uporabnikov trenutno DL tisti fajl. Manj je...bolj je..
Seeding pa da ti nek fajl tudi daš v uporabo drugim za dolvleko... Se rpavi kok uporabnikov je trenutno dalo tisto datoteko v share. Več je ...bolj je.
leeching...je samo dol vlečenje...kok uporabnikov trenutno DL tisti fajl. Manj je...bolj je..
Seeding pa da ti nek fajl tudi daš v uporabo drugim za dolvleko... Se rpavi kok uporabnikov je trenutno dalo tisto datoteko v share. Več je ...bolj je.
Go with the flow.
Poldi112 ::
Skoraj tako. Ko enkrat cel file dl-as, preides iz leeching stanja, kjer socasno dl-as in up-as, v seeding stanje, kjer samo se ul-as.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
LukaVi ::
men se pa pojavlja situacija ko sem file zdownloadal iz torrentbitsa (ki ga ni več ) in sedaj to uploadam na neko drugo stran in na tej drugi strani mi piše , da ta file iz torrentbitsa lieecah-am
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487246 (37382) | Rias Gremory |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14076 (9631) | Brainstorm |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5440 (5123) | steev |
» | Izdelava strani s podnapisiOddelek: Izdelava spletišč | 1239 (1149) | user4683 |
» | R.I.P suprnova.org (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11691 (5975) | BigWhale |