» »

Reklame

Reklame

_Mortal_ ::

Nevem mogoče sem samo jaz tak ampak ko na POP TV in na kanal-u A začnejo reklame med filmom tisti traja
5-10 minut a grejo še komu na živce in če napišite najhujše
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Mr.-Viko ::

Meni se tudi zdi, da trajajo reklame dlje kot sam film. Najbolj se to vidi pri drugih kanalih (npr. RTL).
Storiti pa ne moreš nič, ker od reklam živijo oni na TV (heh, mogoče je pa zato toliko reklam :)).
No comment, really

whatson ::

no... dolge reklame imajo 2 plati:
- so izredno moteče
- pripomorejo k večji kvaliteti programa (več reklam-več denarja,vel denarja - posledično lahko boljši program)

sicer pa že kar nekaj časa več ne gledam televizije.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

gorenc ::

sem zadnjic ugotovil zakaj sem nehal gledati tv; zvecer okoli 1900 gledam na kanalu a ene hum. nanizanke in ravno pred koncem ene se zacnejo reklame, po 10 min se koncajo, se odvrti zakljucna spica filma (traja minuto), se zacnejo spet reklame (10min), se zacne nova nanizanka (prikazuje spet zacetek priblizno minuto), spet se pojavijo reklame ki trajajo ene 10min!!!???? WHAT THE FUCK???!!!! da ne omenjam blazno poucne oddaje TOP SHIT

_Mortal_ ::

Zna bit moteče jaz včasih gledam na hrvaški (1,2,3) gledam film reklama je dolga okrog 1 minuto in pol se začne film na kanalu a in pop tv to je za znoret jaz tud slučajno gledam ANGEL-a
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

OZZY ::

Če mi grejo na živce. Seveda. Med filmom je vedno vsaj kake 3 ali pa vsaj 4 reklame. Včasih še več.
Go with the flow.

TinkaPinka ::

Meni sicer tudi gredo na živce reklame, vendar pa je res, da se tako dobi potreben denar. Potreben denar za TV, da lahko kupi, kar bo predvajala, in potreben denar za firme, saj potem kupujemo nove produkte.
Malce se jim pa vendarle izognem, ko posnamem kakšne epizode na video, tako da lahko na hitro prevrtim naprej reklame..
I am easy to please as long as I get my way.

_Mortal_ ::

Nove kokrat že vrtijo ene in iste filme nanizanke pa te stvari ne bi reku da vedno pokažejo drug film ampak že skor vsak film vem na pamet
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

frudi ::

boljši program, novi produkti... MY ASS! ;(
odkar sta se kanal a in pop tv združila, nas posiljujejo samo še s ponovitvami - same stare serije, stari filmi, vse skup videno že več kot samo parkrat... gnoj...
edino limonade se najdejo vedno nove... bruh. o lastni produkciji kanala a in pop tvja pa ne bi zgubljal besed, ker je pod vsakim nivojem.
resnično se mi ne sanja, kam gre denar, pridobljen z reklamami; primer za x-files...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

abcde7 ::

Nekje morta poptv in kanala dnar dobit...

OrlyTM ::

Hja .. kok ste kritični. Kaj pa pričakujete, da bo PopTV vrtel najnovejše filme tik po premieri v ZDA al kaj ?!? ... mal poglejte, kok časa naši filmi hodijo v kinematografe in v videoteke, šele nato pridejo na vrsto tv postaje ... pač, tako imajo to pod komando distributerji. Meni so npr. popoldanske limonade popolnoma debilne, pa vseeno ... imajo neverjetno gledanost in ogromno ljudi je z njimi zadovoljnih, prav tako z programom PopTV in Kanala A na splošno. TV pač dela za velik del občinstva, ne samo za nekaj posameznikov, kot smo mi. Če ti program ni všeč, ga pač ne glej ane.

Kar pa se reklam tiče ... tudi meni grejo na živce, pa kaj čemo, tako pač je ... pa saj so reklame že povsod, na cesti, TV, radio, internet, še celo šarevare programi imajo že precej pogosto reklame [ICQ, Getright...].

Get used to it :))

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

A.L.T. ::

hehe, ka pa dobra stran reklam? maš dost cajta da si greš nardit kokice za gledat film!:D (no, ok, 10 jih ze nardis v tem cajti sam vseen:D)
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.

luni ::

Mhja samo clovek se res lahko vprasa kam gre ta denar. Vecino drazjih in boljsih filmov itak dobijo od sponzorjev (ko zraven filma zavrtijo "Ta film vam podarja BLABLA"), stare filme pa tak ze vseskozi vrtijo. Recimo tisti Moje pesmi moje sanje, ki je zdaj menda ene 5ic na Pop TVju. Mislim saj se ne sekiram, ker TVja itak ne gledam, samo je pa zanimivo :|
Artificial Intelligentia

TESKAn ::

Jop, na Akanalu so že prov tečni...bo treba dobit kake hitre diske, real - time MPEG2 encoder/decoder, pa bo...je pa zanimivo, k sm gledu HRT - med nanizankami nč reklam, ma res nč...sm se kar čudu:).
Eh, to je pa kapitalizem...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

ahac ::

Men se je pokvarla antena, tko da imam samo še satelitske programe.
Se sploh ne sekiram... :)):);)8-)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

OrlyTM ::

Luni, kaj misliš, kdo so stranke na Verovškovi v LJ. :))) Direktorji pač morjo met vredi plače an ... to pa tut nekaj stane. Pa pol je treba kak TV Dober Dan financirat, sej veš .. SLO TV zvezde. Hja ... Discovery niti ne pretirava tolk z reklamami, itak jih je pa večina za program, ki bo sledil.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

_Mortal_ ::

OrlyTM jaz ne pričakujem da zdej dajo najnovejše filme ampak da ti pokažem en primer ERASER je bil v kinu leta 1996 prišel pa na POP TV prvič 2000/2001 nisem siguren kera letnica ampak vem ker sem ga še snemu lahk bi nove filme dajal ne pa ta stare ponavljat in ponavljat in ponavljat človk se vpraša zakaj ma TV
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

rasta ::

Men gre tud na k**ac, ker na vskaih pet let en film, ki ga še nism vidu. Pomojem majo enih 100 filmov, ki jih pol skoz vrtijo. Lahko bi dal vsaj mal več novih filmov, pa čeprov so 10 let stari. ;(;(;(

ahac ::

Velika napaka je bila, da je urad za varstvo konkurence (ki itak nič ne dela, kot bi moral) dovolil združitev Akanala in popTVja.

krucymucy ::

Vcas je blo to na Kanalu-A in pa na pop TV bolj zrihtan, saj so ble reklame med nanizankami in pa v sredini Pri filmu so ble razporejene precej bolje, saj so se vrtele na priblizno vsakih 45min!
Zdej pa so res skoz, minuto pred koncem, minuto po zacetku.... krneki!

Reklame pa niti ne bi bile toliko motece ob boljsi ureditvi!

tejo ::

Jaz sovražim reklame!

Vedno, ko se začnejo preklopim na druga kanal!
Rekli boste, da ne vem, za kaj se gre v filmu na drugem kanalu, ampak vseno ga je bolje gledati, kot reklame, kajne?

jeti ::

Na to pa urad nima nobenega vpliva. združili sta se družbi STB (ki ima kanal A) in EMC (al kaj je že), ki je imela POP TV.
Kanala sta še vedno ločena, le lastnik je postal isti in le-ta odloča o obeh. Tega pa tisti urad pač ne more preprečiti, združevanja tujih firm.

je pa res, da ta dva programa predvajata preveč reklam v eni uri, kot bi jih smela. Zakaj pa tu ne nardijo nič? Reklame gredo tut meni na falus.;(
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

luni ::

samo po moje je tu neka zarota.. tudi jaz vcasih ko gledam televizijo preklopim drugam, ko so reklame, a glej ga zlomka! povsod so reklame! kak hitro se na enem kanalu kjer gledas film zacnejo reklame, jih majo v roku ene minute povsod... al pa je mogoce Murphy prevec na delu :)
Artificial Intelligentia

ahac ::

jeti:
Ni čist tko.
SBS in EMC sta se hoteli združit pa se nista. Zmenili sta se pa da si ne bosta konkurirali. Tako je v nekaterih državah ena firma kupila TV postaje od druge, v drugih pa obratno.
Urad bi pa lahko prepovedal združitev v Sloveniji. Pa ni.

_Mortal_ ::

Sej zato nas pa filajo z 10 minutnimi reklamami
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Kaiser ::

luni: nis edini - tud men se to vcasih dozdeva... Vendar, pati to - reklame so tako ali tako ze v razmerju s programom skoraj 1:1 (mogoce malo pretiravam - veliko pa ne), tako da je statisticno cist enako mogoce, da ob reklamah na enem programu "narajmas" na reklame na drugem programu....

para! ::

Res je, reklame so verjetno najbolj moteč del programa, ki ga neka televizija prikazuje. Pač od tega dobijo denar, ki bi ga MORALI porabiti za boljše namene. Se strinjam glede filmov, ki so stari,... Naprimer tisti filmi, ki naj bi bili zrežirani po resničnih zgodbah, ok resnična zgodba, ampak koga briga če je mel od ene vlačuge sin raka in ga je pol rešla tik pred zdajci...brezveze. Tudi tiste limonade ala Esmeralda,... Ok, res, da se ozirajo glede na gledanost, ampak naj se folk mal zamisl kaj sploh gleda.

Vidim, da nekateri še ne ločijo dveh stvari:
1. Nacionalna televizija (Slovenija 1, 2)
2. Komercialna televizija (vse ostalo)

Nacionalno televizijo financira država zato ne potrebuje toliko reklam, a vseeno jih je nekaj (minimalno). In Hrvaška 1,2... je Hrvaška nacionalna televizija, ki jo financira država. Glede reklam na nacionalkah: ne morete si predstavljati koliko stane, da vam pred dnevnikom, ko kaže tisto uro, ki odšteva 30sek, pokažejo vaš logotip.

Komercialna televizija - ime pove Commercial = reklama, torej televizija, ki se financira iz dobička pri reklamah.

Death before dishonor!

Fantom ::

Če mogoče ne veste koliko stane 1 sekunda reklame tik pred dnevnikom ob 19:30. Vam povem, da je na nacionalki cena 1000DEM.

Se pa strinjam, da se je program Kanala A in POP-a, po združitvi zelo poslabšal. Kaj hočemo konkurenca pač dela svoje.

burekar ::

Sam nacionalka je pa še vedn najbolj v k**cu. Uni dobijo od RTV prispevka miljarde SIT v svoje žepe, pa še vedn sučejo reklame ko nori. Lahk bi jih vsaj omilil. Pop in A kanal razumem, oni živijo od sponzorjev, a nacionalka pa le dobi od RTV prispevka svoje peneze.

blue96 ::

ja na to temo sem jest enkrat izcrpno pisu. kolk ma nacionalka dnarja... Ampak ta tema je ze zdavnaj gone... ja nacionalka sux.
.

jeti ::

ahac: aja, SBS je, točn (jebesh te kratice)

No, pa hvala, da si mi razširil obzorja, kako je bilo s tem.:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

blue96 ::

kratice, kratice... tud MULC je kratica.
.

_Mortal_ ::

Kaj potem pomen MULC
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek višji za evro (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17911920 (7543) aljazh
»

Nacionalka - drugič

Oddelek: Sedem umetnosti
302022 (1404) PersonaRudis
»

Kdo sestavlja sporede slovenskih TV postaj??

Oddelek: Sedem umetnosti
264562 (3920) flipflop
»

Bedasti "filmi" na Kanal A (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5725999 (24820) fRiK0
»

NACIONALKA IMA VELIKO DENARJA

Oddelek: Loža
342651 (2231) blue96

Več podobnih tem