Forum » Hlajenje in modifikacije » Bakreni hladilnik oksidiral!
Bakreni hladilnik oksidiral!
Eagle ::
Torej vulcano 7+ mi je oksidiral sam nevem kak, najbrz zaraji vlage ki sn jo meu v sobi zaj me pa zanima če ta oksidiran baker slabše odvaja toploto? kake izkušnje? thx
Geo ::
yo!
Jaz sm imel isti cooler isti problem (spodnji del je oksidiral)resitev problema je pa bila zelo enostavna, vse skupaj sm vrgle v smeti in ne le to resil sem se hrupa, ki ga je delal Volcano 7+ ob delovanju!
Ce ga pa hoces obdrzat, nevem zbrusi mu spodnjo plat z vodobrusnim...
LP!Peter
Jaz sm imel isti cooler isti problem (spodnji del je oksidiral)resitev problema je pa bila zelo enostavna, vse skupaj sm vrgle v smeti in ne le to resil sem se hrupa, ki ga je delal Volcano 7+ ob delovanju!
Ce ga pa hoces obdrzat, nevem zbrusi mu spodnjo plat z vodobrusnim...
LP!Peter
SHIT!!! I did it again...
Eagle ::
ja to tak sn zbruso ja samo če bi bolše prebral bi vido da vse kaj me zanima je to če oksidiran baker kaj slabše odvaja toploto?
QuickShot ::
Ne, nič slabše ne odvaja toploto,
če hočeš spucat dno uporabi kečap, ni teba nič brusit.
če hočeš spucat dno uporabi kečap, ni teba nič brusit.
Grimlord ::
In kaj, samo kečap daš gor pa spucaš? Sliši se weird...
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
LoneWolf ::
Ketchup vsebuje precej citronske kisline, velikokrat tudi vinski kis. Oboje dela na bakru, bos pa verjetno dosegel boljsi rezultat s stisnjeno limono kot s presanim paradajzom...
Sem probal kečap, pa sem bil prav presenečen....
Zaj je moj slk skor tak kot nov
Zaj je moj slk skor tak kot nov
Geo ::
Ammm tista zadeva ,ki se ti je nabrala gor se ji rece patina in ne vpliva na toplotno prevodnost.
SHIT!!! I did it again...
No, pol pa patina V glavnem... ni se svetil.. po čiščenju z kečapom pa
Tnx folx
Tnx folx
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimlord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4480 (3578) | kmetek |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70479 (38548) | lufy |
» | Moja kištica ohladi se z vodo in en kup vodnih blokov lastne izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11995 (9057) | Privatnik |
» | Pobarvati radoiator da ali ne ?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1743 (1528) | VASkO |
» | Hipoteza: "VODNO HLAJENJE" >>>>resnica čakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2339 (1766) | VASkO |