Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik se ugasa
Racunalnik se ugasa
koli99 ::
Pozdravljeni.
A mi lahko kdo pove kaj naj naredim?
Na racunalnik sem dobil ocitno viruse, trojance, crve...Skratka vso nesnago mozno. Vse lepo ocistim z nod32, vendar ko poskusam se z Ad-aware se pojavi okno System Shutdown in 60s. Pise da je vrednost? services.exe padla na 0. Kako naj odstranim se ostalo nesnago ki jo ocitno nod32 ni pocistil?
Najlepsa hvala.
A mi lahko kdo pove kaj naj naredim?
Na racunalnik sem dobil ocitno viruse, trojance, crve...Skratka vso nesnago mozno. Vse lepo ocistim z nod32, vendar ko poskusam se z Ad-aware se pojavi okno System Shutdown in 60s. Pise da je vrednost? services.exe padla na 0. Kako naj odstranim se ostalo nesnago ki jo ocitno nod32 ni pocistil?
Najlepsa hvala.
- zaklenil: Skrat ()
Mr.B ::
Vključi Firewall. Pa bodi prepričan, da je nod odstranil blasterja. Drugače pa išči temo zakaj se mi sistem ugaša na 60s.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
murphyboy11 ::
najprej mislim da moras kliknit start run napisati shutdown -a ko to napises bo konzola zginila in se ti ne bo ugasnil tako da imas čas da pogledas is adaware mislim pa da bi mogel windows update to popravit oz sp2
Skrat ::
Ta tema je ekstenzivno obdelana v Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti?
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2199 (1886) | StratOS |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40634 (15616) | brainiac20 |
» | A mi nagaja nod32 al pa se mi meša???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (550) | Samson |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9871 (8667) | fitipaldi |
» | Problemi virus ali??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (914) | DeLuX |