Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik se ugasa
Racunalnik se ugasa

koli99 ::
Pozdravljeni.
A mi lahko kdo pove kaj naj naredim?
Na racunalnik sem dobil ocitno viruse, trojance, crve...Skratka vso nesnago mozno. Vse lepo ocistim z nod32, vendar ko poskusam se z Ad-aware se pojavi okno System Shutdown in 60s. Pise da je vrednost? services.exe padla na 0. Kako naj odstranim se ostalo nesnago ki jo ocitno nod32 ni pocistil?
Najlepsa hvala.
A mi lahko kdo pove kaj naj naredim?
Na racunalnik sem dobil ocitno viruse, trojance, crve...Skratka vso nesnago mozno. Vse lepo ocistim z nod32, vendar ko poskusam se z Ad-aware se pojavi okno System Shutdown in 60s. Pise da je vrednost? services.exe padla na 0. Kako naj odstranim se ostalo nesnago ki jo ocitno nod32 ni pocistil?
Najlepsa hvala.
- zaklenil: Skrat ()

Mr.B ::
Vključi Firewall. Pa bodi prepričan, da je nod odstranil blasterja. Drugače pa išči temo zakaj se mi sistem ugaša na 60s.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

murphyboy11 ::
najprej mislim da moras kliknit start run napisati shutdown -a ko to napises bo konzola zginila in se ti ne bo ugasnil tako da imas čas da pogledas is adaware mislim pa da bi mogel windows update to popravit oz sp2

Skrat ::
Ta tema je ekstenzivno obdelana v Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti?
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2301 (1988) | StratOS |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 41454 (16436) | brainiac20 |
» | A mi nagaja nod32 al pa se mi meša???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (614) | Samson |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10144 (8940) | fitipaldi |
» | Problemi virus ali??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (994) | DeLuX |