Forum » Zvok in slika » [MP3] predvajalniki s flash spominom
[MP3] predvajalniki s flash spominom
Lateralus ::
Lp!
Zanima me, če je kdo imel kašno bližnje srečanje s tole napravico: APACER AS820 MP3/WMA + FM
Osnovni podatki:
- 512MB ali 1GB
- podpira MP3, WMA,
- FM radio
- diktafon
- line in
- možnost snemanja iz FM, mikrofona ali line in
- možnost direktnega RIPANJA CD-ja v MP3 preko LINE-IN
- LCD zaslonček
- 1x AAA baterija
Cena:
512 MB - nekje 25-26 kSIT
1 GB - nekje 33-34 kSIT
Edino kaj me ful zanima je: ali podpira MAPE???????????????????
Če jih podpira, ga letim kupit!!!
Zanima me, če je kdo imel kašno bližnje srečanje s tole napravico: APACER AS820 MP3/WMA + FM
Osnovni podatki:
- 512MB ali 1GB
- podpira MP3, WMA,
- FM radio
- diktafon
- line in
- možnost snemanja iz FM, mikrofona ali line in
- možnost direktnega RIPANJA CD-ja v MP3 preko LINE-IN
- LCD zaslonček
- 1x AAA baterija
Cena:
512 MB - nekje 25-26 kSIT
1 GB - nekje 33-34 kSIT
Edino kaj me ful zanima je: ali podpira MAPE???????????????????
Če jih podpira, ga letim kupit!!!
Born in sin, come on in!
Dreamer__ ::
LP
A mi lahko pomagate pri nakupu prenosnega mp3 playera...nimam pojma kerga naj kupim..cena pa bi naj bla cca. 20k ?!
Hvala
A mi lahko pomagate pri nakupu prenosnega mp3 playera...nimam pojma kerga naj kupim..cena pa bi naj bla cca. 20k ?!
Hvala
itak37 ::
Zivjo,
nabavu sem Hyundai LM 320 z 256MB pri najboljsem sosedu za 10k sit. En kratek review:
+ soliden zvok (z drugimi slusalkami)
+ hitro previja in se premika med komadi
+ uporaben kot USB kljuc
+ dobro ohisje, brez crickov
- USB 1.1
- ne podpira direktorijev (vseeno si zapomni, v kaksnem zaporedju so bli komadi dodani )
- slaba kakovost posnetega zvoka (snema v nek kompresiran format, ima voice activation, nisem sprobal)
Upravljanje je glede na samo 5 gumbov kar v redu. Na splosno sem glede na ceno 10k zadovoljen.
LP
nabavu sem Hyundai LM 320 z 256MB pri najboljsem sosedu za 10k sit. En kratek review:
+ soliden zvok (z drugimi slusalkami)
+ hitro previja in se premika med komadi
+ uporaben kot USB kljuc
+ dobro ohisje, brez crickov
- USB 1.1
- ne podpira direktorijev (vseeno si zapomni, v kaksnem zaporedju so bli komadi dodani )
- slaba kakovost posnetega zvoka (snema v nek kompresiran format, ima voice activation, nisem sprobal)
Upravljanje je glede na samo 5 gumbov kar v redu. Na splosno sem glede na ceno 10k zadovoljen.
LP
Nesta ::
Kaj mislite glede tega: CANYON MP3 predvajalnik CN-MP3SE 512MB Sports Edition
Ali pa Tega:
Mp3 predvajalnik iRiver iFP-895 512MB
hvala
Ali pa Tega:
Mp3 predvajalnik iRiver iFP-895 512MB
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nesta ()
tomaz321 ::
Re: Nesta
Upam da ti je jasno, da med seboj primerjaš različni rang (Mercedes vs. Hyundai), drugače si pa preberi malo poste od prej, ker sta bila že oba modela obdelana.
Jaz imam MUVOta TX 512 FM, ki sem ga pred dvema mesecema kupil v enaa za 24k(licitacija) in zadeva je perfektna, zato ti bi najraje to svetoval (cenovno pa je med tema dvema, ki ju gledaš)! Prednosti pred obema je predvsem ključek - ne rabiš posebnega kabla ali pa še celo software za prenos podatkov.
Aja, drugače pa je bil in je iRiver v mojih očeh najboljši player (pozanimaj se še, če imajo akcijo za mpio player v JAE, saj so prejšnji teden imeli računalniški Bazar in se mi zdi, da je bila za ta player bolj ugodna cena; je pa mpio v istem rangu kot iRiver)
Upam da ti je jasno, da med seboj primerjaš različni rang (Mercedes vs. Hyundai), drugače si pa preberi malo poste od prej, ker sta bila že oba modela obdelana.
Jaz imam MUVOta TX 512 FM, ki sem ga pred dvema mesecema kupil v enaa za 24k(licitacija) in zadeva je perfektna, zato ti bi najraje to svetoval (cenovno pa je med tema dvema, ki ju gledaš)! Prednosti pred obema je predvsem ključek - ne rabiš posebnega kabla ali pa še celo software za prenos podatkov.
Aja, drugače pa je bil in je iRiver v mojih očeh najboljši player (pozanimaj se še, če imajo akcijo za mpio player v JAE, saj so prejšnji teden imeli računalniški Bazar in se mi zdi, da je bila za ta player bolj ugodna cena; je pa mpio v istem rangu kot iRiver)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomaz321 ()
mrbungle ::
A se komu kaj sanja, v čem je sploh razlika med tema dvema. Sem gledal na njihovi strani, pa nisem opazil bistvene razlike (razen teže). A je fora pri snemanju, dodatnem vhodu line in ali kaj podobno...
Valentin ::
Mislim, da tole tukaj še nisem zasledil, vsaj iskalnik mi nič ne najde.
Ga kdo mogoče kaj bolj pozna?
Ga kdo mogoče kaj bolj pozna?
BaRtMaN ::
Kaj menite o Sonyju NW-E107S? Za tako ceno se mi zdi odličen nakup, pomisleke mi dela le software SoundStage, s katerim prenašaš na player muziko... Moram najt kakšen review, če so player probali uporabiti kot USB disk.
PS: Mah, dela zadeva kot USB disk, ampak ne prepozna tako naložene muzike. In Soundstage je baje za pobruhat. Skor bi iRiverja iFP-899 nabavu, čeprav je 46k.
PS: Mah, dela zadeva kot USB disk, ampak ne prepozna tako naložene muzike. In Soundstage je baje za pobruhat. Skor bi iRiverja iFP-899 nabavu, čeprav je 46k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
gzibret ::
Pri Teacu lahko previjaš komade hitro naprej, tako, kot pri CD-ju. Torej, če imaš 30 minutni komad ni potrebno čakati 25 minut, da bi slišal zaključni finale....
To sem odkril šele po 2 mesecih
To sem odkril šele po 2 mesecih
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
dulem ::
Prebral sem že vse diskusije o teh pleyerih, pa se še zmeraj ne morem odločit med tem dvema. Canyon CN-MP3SD Sports Edition 512 MB ali red sky 512. Kakšna dražja in boljša zadeva mi ne pride v poštev (finance)
Ali mi lahko kdo svetuje kaj naj vzamem? Predvsem me zanima čist zvok in pa soliden radijski sprejemnik.
Ali mi lahko kdo svetuje kaj naj vzamem? Predvsem me zanima čist zvok in pa soliden radijski sprejemnik.
Dule
Povsod na strani piše 512MB, ne vem od kje ti 1GB (in ne 1Gb, to bi pomenilo približno 128 MB). Za tako kapaciteto ni tako huda cena, da bi se ti splačalo kupiti v tujini.
ill_nino ::
En prijatelj se je odločil da si bo kupil mp3-ja in me je prosil naj mu svetujem, jaz pa se obračam na vas. Mp3 naj bo za največ 30k. Kaj se trenutno najbolj splača kupiti?
(nisem si prebral vseh postov, ker se mi ne da, rad pa bi tudi najbolj update odgovore).
(nisem si prebral vseh postov, ker se mi ne da, rad pa bi tudi najbolj update odgovore).
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
d_dunka ::
pred kakimi 3 meseci sem kupila Canyon CN-MP3SD Sports Edition 256 Mb, pa sem doživela neprijetno presenečenje - prejšnji teden se je prekinil stik v jacku od slušalk in slušalke so neuporabne. prijatelj, ki mi ga je prodal, pa ne najde več garancije (imam samo račun, ki pa verjetno ne velja za tako reč).
kar napeljuje na moje sledeče vprašanje: se da kupit slušalke z vrvico za okoli vratu? jaz še nisem videla nikjer, je mogoče kdo od vas?
kar napeljuje na moje sledeče vprašanje: se da kupit slušalke z vrvico za okoli vratu? jaz še nisem videla nikjer, je mogoče kdo od vas?
sylver ::
A se ne da samo druge slušalke kupit brez vrvice in jih uporabljaš?
Za slušalke z vrvico nism še slišal....niti vidu...poglej mal v kakih elektronskih trgovinah če majo kej...
ill_nino:
Za 30k imaš kar lepo izbiro...
imaš tudi do 1gb,fm radio, usb2, snemanje z radia...itd...
imaš pa mal bolši zvok za 512mb, fm, snemanje...
razumeš?
če vzameš več placa npr 1gb dobiš slabšo kvaliteto zvoka, če pa kupiš kakega z 512mb pa vrjetno dobiš z bolšo kakovostjo zvoka....
npr imaš ta 2 muvota ki sem jih v prejšnjem postu linkal...Creative MuVo TX 512MB + FM...muvo ima baje odličen zvok...in baje so dobri na sploh...zato je tolko višja cena...za ta denar pa lahko odbiš istega samo da ni muvo in ima 1gb placa ampak z slabšo firmo (red sky) in nevem kaka je kvaliteta zvoka..sigurno ne taka kot jo ima muvo....
Uff upam da nism preveč komplicirano napisal in da ste razumeli kaj sem hotel povedat
LP
Za slušalke z vrvico nism še slišal....niti vidu...poglej mal v kakih elektronskih trgovinah če majo kej...
ill_nino:
Za 30k imaš kar lepo izbiro...
imaš tudi do 1gb,fm radio, usb2, snemanje z radia...itd...
imaš pa mal bolši zvok za 512mb, fm, snemanje...
razumeš?
če vzameš več placa npr 1gb dobiš slabšo kvaliteto zvoka, če pa kupiš kakega z 512mb pa vrjetno dobiš z bolšo kakovostjo zvoka....
npr imaš ta 2 muvota ki sem jih v prejšnjem postu linkal...Creative MuVo TX 512MB + FM...muvo ima baje odličen zvok...in baje so dobri na sploh...zato je tolko višja cena...za ta denar pa lahko odbiš istega samo da ni muvo in ima 1gb placa ampak z slabšo firmo (red sky) in nevem kaka je kvaliteta zvoka..sigurno ne taka kot jo ima muvo....
Uff upam da nism preveč komplicirano napisal in da ste razumeli kaj sem hotel povedat
LP
ill_nino ::
Očitno je da veš o čem govoriš, zato te bom vprašal takole. Če bi bil ti na mojem mestu (no na prijateljevem mestu) katerega bi vzel? Če lahko mi prosim daj kar link do trgovine.
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
ride100 ::
A je mogoce kdo poskusu tale canyon, CN-MPOLED2D, tukaj je link,
http://www.canyon-tech.com/products/sho...
Jaz iscem predvsem MP3 player, ki ga bom lahko uporabil kot diktafon. Zanima me ali ve kdo kako je s tem CANYONOM ali canyoni NASPLOH.. Odločam se med Teac MP 200, ki baje dobro snema VOICE in temle, ki ga pa ne poznam.
PROSIM vsa, da mi pomagate, ker ga kupujem brazu za rojstni dan, ki ga praznuje v SREDO (13.7.)
Hvala
http://www.canyon-tech.com/products/sho...
Jaz iscem predvsem MP3 player, ki ga bom lahko uporabil kot diktafon. Zanima me ali ve kdo kako je s tem CANYONOM ali canyoni NASPLOH.. Odločam se med Teac MP 200, ki baje dobro snema VOICE in temle, ki ga pa ne poznam.
PROSIM vsa, da mi pomagate, ker ga kupujem brazu za rojstni dan, ki ga praznuje v SREDO (13.7.)
Hvala
bye from kotsilandija:)
kotsi:
Nevem za tega ki praviš. Baje sm čul pravit da so dobri sm bral na netu od ljudi.
Ampak Teac ima kolega za snemanje pogovorov in se dobro sliši...tako mi je reku...
LP
Nevem za tega ki praviš. Baje sm čul pravit da so dobri sm bral na netu od ljudi.
Ampak Teac ima kolega za snemanje pogovorov in se dobro sliši...tako mi je reku...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sylver ()
Comi-tech ::
sicer sem nov na tem forumu, ampak opažam, da imate uporabniki kar nekaj pojma o teh mp3-jih. sam se že nekaj časa odločam za nakup, ampak, ker se ne spoznam toliko na te zadeve, se ne morem odločiti med tremi modeli canyona. In sicer, odločam se med telim, tem in pa telim. Rzmišljal sem, da bi kupil kar slušalke, ker so zelo priročne(ni nobenih nepotrebnih kablov), ampak potem sem videl ceno in malo podvomil o njihovi kvaliteti.Jih mogoče kdo ima? No pa vseeno, kaj mi lahko v tem primeru svetujete? Sem pa v big bangu opazil tudi že omenjen Hyundai-ev player, ki bi prav tako lahko prišel v poštev za nakup. Hvaležen pa bi bil tudi, če bi mi mogoče lahko svetovali za nakup kakega drugega player-ja, katerega cena bi se gibala okrog 10.000- 15.000 SIT.
LP
LP
Odločil sem se da bom kupil tega:
KLIK
Res da bom mogel čakat na pošilko toda se splača za 1GB dat US$95.99, ker ima dosti funkcij
KLIK
Res da bom mogel čakat na pošilko toda se splača za 1GB dat US$95.99, ker ima dosti funkcij
CaqKa ::
samo je ta počasn usb
USB2.0 Full Speed 12mb/s,Original Samsung Flash memory
2.0 full speed namesto 2.0 high speed
pa dobro.. 1 mega ne sekundo je še vedno kr kul.
USB2.0 Full Speed 12mb/s,Original Samsung Flash memory
2.0 full speed namesto 2.0 high speed
pa dobro.. 1 mega ne sekundo je še vedno kr kul.
Ja saj gre še kr hitro..sicer pa res lahko čakam da se mi naložijo mp3 gor to ni panike...in več kot 10 min sigiurno ni za čakat
A tale CANYON nima osvetljen zaslonček??
zdaj ga imam tu v roki in nikjer ne najdem v nastavitvah
sej tudi ni omenjeno kot funkcija:
KLIK
zdaj ga imam tu v roki in nikjer ne najdem v nastavitvah
sej tudi ni omenjeno kot funkcija:
KLIK
CYBER:
Pa kje ima osvetlitev??? jaz tle iščem že od 7h popoldan pa ne nejdem....v nastavitvah mi samo ponudi opcijo, čez koliko časa naj se luč ugasne, sam fora je v temu, da luči sploh ni
A veš morda na pamet kako se jo prižge?? morda z kakim gumbom (čeprav sm že vse probal)
NUJNO..HVALA
Pa kje ima osvetlitev??? jaz tle iščem že od 7h popoldan pa ne nejdem....v nastavitvah mi samo ponudi opcijo, čez koliko časa naj se luč ugasne, sam fora je v temu, da luči sploh ni
A veš morda na pamet kako se jo prižge?? morda z kakim gumbom (čeprav sm že vse probal)
NUJNO..HVALA
Damjan Jagar ::
To bi moralo že po defaultu svetiti. Spomnim se, da sem prvi dan, ko sem ga dobil šaril po njem ponoči in brez lući. Playerja že dolgo nimam pri sebi, tako da tole govorim bolj po spominu.
http://jagar.si
Ja ma meni ni po deftaulu :(
ko ga vpalim je kr tema---nevem zakaj to??
da ni kej pokvarjena lučka pa noče delat?
hmmm joj...pa ne no...
ko ga vpalim je kr tema---nevem zakaj to??
da ni kej pokvarjena lučka pa noče delat?
hmmm joj...pa ne no...
teato ::
Dobil si defekten oz. pokvarjen model. Moj kolega je tudi kupil pa ni svetilo. Na koncu je ugotovil, da je bila že baterija not, nekdo je vrnil oni pa nazaj na polico.
Mr_Globus ::
Kaj pa pravite o temu 13k za 512mb je skori ko samo usb ključ. Rabil bi mi predvsem za na kolo do šole in za v avto, tako da je vredi samo da ne hrešči
JA tega si mislim tut jaz kupit v comtronu
lih dons je reklama pršla domu :)
sam me zanima kaj vse omogoča..če ima več barvni zaslon, če omogoča brskanje po mapah??
itd..
a ga je že kdo kupo??
hvala in lp
lih dons je reklama pršla domu :)
sam me zanima kaj vse omogoča..če ima več barvni zaslon, če omogoča brskanje po mapah??
itd..
a ga je že kdo kupo??
hvala in lp
Kaj menite o Creative MuVo V200, kaj razen Line-ina še ponuja [ st.povezava http://www.eventus.si/opis.asp?IDopis=k... Creative MuVo N200?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
mihec87 ::
A gdo ve v cem je razlika med tema dvema
creative muvo v200 in creative muvo n200 in sicer 1 gb modela to je na eventus ceniku tk napisan.
popravek verjetno se bom odlocu za v200 1gb in sicer me zdj zanima kje to kupit v velenju?
creative muvo v200 in creative muvo n200 in sicer 1 gb modela to je na eventus ceniku tk napisan.
popravek verjetno se bom odlocu za v200 1gb in sicer me zdj zanima kje to kupit v velenju?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Jaz sem tudi gledal in poazil, da ima N200 Line-in za snemanje, je za tretjino lažji (22g proti 33g, če se prov spomnim), ni pa deljiv, kot V200, ki ga lahko uporabiš kot USB ključ. No, tako lahko uporabiš tudi N200, ampak rabiš kabel.
HeMan ::
Mene sam neki zanima. Gledam specifikacije od iRiver iFP-895 512MB na enaa.com pa piše
Podprte hitrosti dekodiranja: 8Kbps - 320Kbps
Kaj to vključuje tudi VBR? Ker je kar nekaj mp3jev v vbr kodiranih.
Podprte hitrosti dekodiranja: 8Kbps - 320Kbps
Kaj to vključuje tudi VBR? Ker je kar nekaj mp3jev v vbr kodiranih.
5r ::
Odločam se za nakup USB flash mp3 pl. in kokr sm gledu po forumih pa revijah naj bi bil iRiver ifp najbolši.
Ker sem opazil da je MPIO Fg 100 sumljivo podobn iriverju me zanima če ga kdo ima in kako se obnese (predvsem snemalnik-diktofon in ekranček)?
Pri nas še nisem zasledil trgovine kjer bi imeli MPIO Fg 100 velikosti 1GB... ali se motim?
Zanima me še ali se splača tako napravo (1GB) kupiti v tujini (preko neta, pošte)? Kje?
Tnx & Lp
Ker sem opazil da je MPIO Fg 100 sumljivo podobn iriverju me zanima če ga kdo ima in kako se obnese (predvsem snemalnik-diktofon in ekranček)?
Pri nas še nisem zasledil trgovine kjer bi imeli MPIO Fg 100 velikosti 1GB... ali se motim?
Zanima me še ali se splača tako napravo (1GB) kupiti v tujini (preko neta, pošte)? Kje?
Tnx & Lp
Nesta ::
Tale iRiver ifp zgleda kr ql. Sam je kr dost drag.
Jest mam trenutno Muvo TX 512. Pa mislm ubavt Muvo V200 1GB.
A je kej dost razlike med tema dvema?
TNX
Jest mam trenutno Muvo TX 512. Pa mislm ubavt Muvo V200 1GB.
A je kej dost razlike med tema dvema?
TNX
Kakor sem gledal na strani Creativea razlike skorajda ni, razen v barvi, da obstaja eno gigabajtni V200 ter da je V200 za 1,5 grama težji.
Na kratko, večjih razlik ni.
Na kratko, večjih razlik ni.
audiofill ::
Tudi jaz se odločam za nakup flash mp3 playerja, vsled česar sem prečekiral dosti tega kar se ponuja pri nas. Ne vem, če je že bilo prej kje omenjeno, Comtron ima akcijo 512 MB modela (nahaja se na sliki nekaj postov višje) za 13.000 SIT. Tega sem poslušal tudi sam in sicer na originalnih, kakor tudi na dobrih naglavnih slušalkah, ter moram reči da slednji niti približno ni zadovoljil mojih zahtev glede zvoka, dizajna in kvalitete izdelave. Človek bi upravičeno pričakoval več glede na to, da je malecki pred akcijo stal verjetno kakšnih 25.000 SIT.
Res odličen flash mp3 playerček, ki po zvoku, kvaliteti izdelave in uporabnosti vgrajenih funkcij močno prekosi tukaj večkrat omenjenega Creative muva je Iriverjev 899, ki pa je zaenkrat nažalost še pregrešno drag. Sicer pa je to player v pravem pomenu besede, saj so vgrajene funkcije tudi resnično uporabne, kakor na primer radijski sprejemnik ki vleče in igra kot se šika (za razliko od ta poceni sranja ki bolj hrešči kot igra), ter recimo diktafončka, ki res posname vso dogajanje v okolici in to v odlični zvočni kvaliteti (za razliko od muva, v mikrofon katerega se je treba skoraj dobesedno dreti da se kaj čuje, pa še to player posname v neuporabni zvočni kvaliteti). Glede na to, da se za denar kolikor stane 1GB Iriverček že dobi kakšen hdd playerček, je sigurno upravičeno vprašanje smiselnosti njegovega nakupa. Je pa stvarca res dobra ter uporabna in kar mi je všeč, je večji saj se napaja z AA baterije, tako da se ga lahko kulturno prime v roko, pa še baterija zdrži res dolgo.
Alternativa v kvalitetnem rangu Iriverčka 899 in to za manj denarja je Samsungov YP MT6. Slednji obstaja v več variantah in sicer MT6V 256 MB, MT6X 512 MB in MT6Z 1GB. Res da ni tako kvalitetno izdelan kot Iriverček, so pa zvok in vgrajene funkcije odlične. Napaja se z AA baterijo ki po specifikacijah zdrži 42 ur. Verzijo X ali Z bom preko neta iz tujine najverjetneje kupil tudi sam. Evo še slikca:
Lep pozdrav!
Res odličen flash mp3 playerček, ki po zvoku, kvaliteti izdelave in uporabnosti vgrajenih funkcij močno prekosi tukaj večkrat omenjenega Creative muva je Iriverjev 899, ki pa je zaenkrat nažalost še pregrešno drag. Sicer pa je to player v pravem pomenu besede, saj so vgrajene funkcije tudi resnično uporabne, kakor na primer radijski sprejemnik ki vleče in igra kot se šika (za razliko od ta poceni sranja ki bolj hrešči kot igra), ter recimo diktafončka, ki res posname vso dogajanje v okolici in to v odlični zvočni kvaliteti (za razliko od muva, v mikrofon katerega se je treba skoraj dobesedno dreti da se kaj čuje, pa še to player posname v neuporabni zvočni kvaliteti). Glede na to, da se za denar kolikor stane 1GB Iriverček že dobi kakšen hdd playerček, je sigurno upravičeno vprašanje smiselnosti njegovega nakupa. Je pa stvarca res dobra ter uporabna in kar mi je všeč, je večji saj se napaja z AA baterije, tako da se ga lahko kulturno prime v roko, pa še baterija zdrži res dolgo.
Alternativa v kvalitetnem rangu Iriverčka 899 in to za manj denarja je Samsungov YP MT6. Slednji obstaja v več variantah in sicer MT6V 256 MB, MT6X 512 MB in MT6Z 1GB. Res da ni tako kvalitetno izdelan kot Iriverček, so pa zvok in vgrajene funkcije odlične. Napaja se z AA baterijo ki po specifikacijah zdrži 42 ur. Verzijo X ali Z bom preko neta iz tujine najverjetneje kupil tudi sam. Evo še slikca:
Lep pozdrav!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: audiofill ()
kihc ::
Jaz mam iriverja 895 (512mb različica) in moram rečt da je zadeva res dobra, me pa ZELO moti ker lahko muziko nanj nalagaš samo preko priloženega programa!
x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4095 (3136) | zuzek |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3748 (2953) | w3t80y |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2443 (1515) | dragoonka |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2501 (2059) | OSA |
» | Mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1929 (1759) | PARTyZAN |