» »

[MP3] predvajalniki s flash spominom

[MP3] predvajalniki s flash spominom

««
7 / 13
»»

Ali TEAC MP-200 podpira direktorije, če kdo ve? In kakšna je kvaliteta zvoka & slušalk? ( tale zadeva)

10x

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: skype ()

Valentin ::

@Roadkill

Hvala za informacijo, nisem si mislil, da že obstaja kaj takšnega.

Tam piše, da je to vesoljski izdelek. Podobno bi lahko napisal še za ceno tud. >:D

Venturer ::

V Merkurju prodajajo avtoradio Lenco z mp3 playerjem in režo za USB in mislim da sd. za 29kSIT
l.p.

tevz1247 ::

Jaz sem se odlošil za nakup enga mp3 predvajalnika, ki bi imel 1gb kapacitete.
Pa me zanima, če ma ze gdo izkušnje z tem TEAC MP-200?
Oziroma, vi ki se bolj spoznate, kaj mislite o tem?

Lep pozdrav
http://www.pro-vreme.net - za vse, ki vas zanima vreme (vredno ogleda vsak dan)

avtofrik ::

Torej avtoradii z USB vhodom očitno obstajajo.
Kaj pa če človek, ker ima dober avtoradio NE bi menjal radio, le omogočil bi si poslušanje glasbe z iPODa, MP3, diskmana.. v avtu, brez da v radio tlačim kaseto....

CWIZO ::

Malo visje je opisana resitev za tak primer...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

CaqKa ::

potem si pa kupiš fm oddajnik. za ipoda obstaja celo tonamenska naprava ki se ji reče iTrip.
sicer pa preberi zgornje poste.
pa btw tema o mp3 avtoradiih tudi obstaja
lp moderator

A zna gdo meni odgovorit na zgornjo vprašanje glede TEAC MP-200 (1gb), zgoraj je link?

Lep pozdrav

edini ::

APPLE iPod Shuffle 512MB

Ali bi lahko uporabljal iPoda kot navaden usb key (da bi ga unix/linux/winsi-xp zaznali kot navaden usb key) in z njim prenasal vse vrste faljov med racunalniki? Driveri?

Hvala.
01100101 01100100 01101001 01101110 01101001

CaqKa ::

tema o avtoradiih obstaja.
[MP3] avtoradio

Roadkill ::

edini: seveda.

Venturer ::

Cau,z anima me kakšna je kvaliteta prenosa prek tega FM oddajnika, če je že kdo v praksi preizkusil. Kako je z interferencami, ali je čist zvok...
l.p.

bcar ::

EDIT:
"APPLE iPod Shuffle 512MB

Ali bi lahko uporabljal iPoda kot navaden usb key (da bi ga unix/linux/winsi-xp zaznali kot navaden usb key) in z njim prenasal vse vrste faljov med racunalniki? Driveri?

Hvala."

IPod shuffle lahko uporabljaš kot navaden usb ključ, samo ne sme se ti zagnati iTunes (ga dobiš zdravn), ko pa se ti ta program zažene pa ni več navaden usb ključ.:D
Da pa se tudi naredit, da se ti iTunes ne zažene avtomatično ko ti iPod shuffla daš v usb..:D

Obemen pa iPod shuffla priporočam, sej je res zelo lep, kvaliteten (tudi slušalke so zelo kvalitetne-tudi pri največji glasnosti čist zvok) in kar je najbolj važno majhen in lahek:D

lp

edini ::

v ponedeljek (ko sem pisal prvi post) sem ga narocil, pri mimovrste... zdaj cakam nanj, upam, da bo hitro, vendar imam obcutek, da bom moral cakat vsaj kak mesec, glede na to, da ga niti pri epl.si nimajo na zalogi (512MB) :\
01100101 01100100 01101001 01101110 01101001

gzibret ::

Jaz sem kupil Teac MP-200 1GB v trgovini Rolan ( link). Naročil sem ga v torek, dobil po pošti (brezplačno) v četrtek (v sredo je bil praznik).

Zadevica je luštno majhna, ima dvobarvni displayček, kjer kaže naslov komada, koliko kb/s ima, kaki equalizer je vklopljen, koliko baterije je še in raznorazne druge podatke. Napravico upravljaš z meniji, ki so logični in lepo izdelani. Napravica podpira več načinov predvajanja skladb, tudi shuffle. Ne podpira pa direktorijev. V 1GB sem sklačil 180 pesmi in če hočem poslušati komad št. 90 moram 90X pritisniti tipko. Ker pa napravica registrira hitro pritiskanje to sploh ni problem.

Snemanje zvoka je kvalitetno. Omogoča več načinov snemanja (se še nisem poglobil). Na najvišji kvaliteti so posnetki kvalitetni tudi brez zunanjega mikrofona. Nastaviš pa lahko čudo stvari, od kb/s, vzorčenje (Hz) itd.....

Napravico sem včeraj priklopil še na domačo feršterkerijo in moram rečti, da špila zelo OK. Ko sem jo prvič poslušal s priloženimi slušalkami, sem bil kar malo razočaran. Samo so bile krive cenene slušalke.

Stvar sem do sedaj poslušal vsaj 5 ur s priloženo baterijo, pa kaže še vedno 50%. Moti pa me malo "cenena izdelava" oz. cenen videz. Še posebej oni nastavek, s katerim upravljaš stroj, čeprav zaradi velikosti stroja nastavek sploh ni potreben. Je pa nastavek plastik fantastik oz. nekaj v tem stilu.
Vse je za neki dobr!

OldSkul ::

Jaz pa sem danes kupil Aigo 1 GB predvajalnik. Prvi vtisi so kar dobri. Napravica je majhna, posledica tega je majhen zaslon, ki pa ima večjo ločljivost kot pa Creative Muvo N200. Direktorijev prav tako ne podpira, ima pa radio in diktafon. Pri radio lahko tudi snemaš če hočeš, pri diktafonu pa ti snema samo z zapis PCM al kaj je že. Vsekakor pa ni MP3. Naprava sama drugače predvaja MP3 in wmv fajle. Kvaliteta zvoka je dobra tako na priloženih slušalkah kot na Sonyevih, ki sem jih kupil zraven. Tudi glasnost je zelo dobra. Če daš do konca sploh ne moreš poslušat tok je naglas. Zadeva pa je bila 34.000 Sit.
Kupil sem v Big Bangu. Če koga še kaj zanima me lahko vpraša.

pingec ::

koliko pa ti posname na 1gb placa, tko da se neko predavanje sliši, neka povprečna kvaliteta?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

OldSkul ::

Popravek: snema na wav fajle

gzibret ::

> koliko pa ti posname na 1gb placa, tko da se neko predavanje sliši, neka povprečna kvaliteta?

Nimam pojma. Sigurno pa več, kot traja 1 CD.
Vse je za neki dobr!

smrkecXY ::

jst mam teac mp-200-1GB
na zaslon v soncu se nč ne vidi.
sam palyer je zelo lepo narejen, un daljinc pa zgleda bl plastik fantastik, vednar sam ga ne uporabljam.
za snemanje imaš mislim da ene 9 različnih nastavitev, lahko snemaš z line-in, z vgrajenim mikrofonom, ali celo z radia.
med mapami se ne moreš sprehata (v tem smislu da bi reku zdej hočem pa v drugo mapo)
deluje kot flash disk, se pravi brez drajverjev na win 2000/xp
slušalke niso ne vem kaj, pri basih se pokaže njihova slaba točka.
sej vse pa tut ne more met za to ceno. če hočeš kej več daš pa več € ;)

če koga še kej zanima pa nej vpraša.

mene osebno pa zanima kje v slo se da dobit točno take slušalke (razen barva ni pomembna)
kvaliteta zvoka sploh ni pomembna
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: smrkecXY ()

vidi ::

MUVO problem!

Skratka nabavil sem si muvota TX FM 512MB in zadeva deluje super! Kvaliteta zvoka in same naprave kot take, je OK, uporaba je hitra in enostavna, jaz ne slišim oz. nisem še nikoli zaznal kakršnihkoli motečih piskov, edini problem pa se pojavi pri bateriji!

Zraven naprave sem kupil 2 polnilni bateriji GP 850 mAh AAA (saj imam doma namreč tudi polnilec). Zadeva deluje brez problema le da se baterije popolnoma spraznejo tudi ko je muvo izključen. To pomeni, da tudi če muvota ne poslušam npr. 5 dni, moram vseeno ponovno napolniti baterije, saj se čisto izpraznejo, pa čeprav sem jih uporabljal pred tem le 1 uro in je naprava kazala še vse 3 od treh črtic, ko sem jo ugasnil (to ni bil slučaj, sam sem že dvakrat sprobal in muvo je bil 100% izključen)!

Ali imate drugi lastniki muvotov tudi takšne težave ali se to dogaja zgolj meni?
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

BaRtMaN ::

V tomesečnem Monitorju je test prenosnih mp3 predvajalnikov in po njihovo je iRiver najboljši, tako flash verzija - i8xx od okoli 30k naprej, kot diskovna verzija - H340 za 100k.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

aku baterije se same spraznejo če jih dlje časa ne uporabljaš, pa magari imaš vgasnjen player.
Je po 5dneh res mal hitro, mogoče zarad tega ker so tamale aaa.

maligor ::

me zanima če ATRAC3 zapis podpirajo samo sony-jev mp3 playeri al še kateri drugi ??

tomaz321 ::

RE smrkecXY:

No ja, mislim, da naj bi polnilne NiMh baterije izgubile v povprečju 1% na dan (ne vem kje sem to prebral), zato je verjetno nekaj s playerjem narobe. Jaz imam male aku baterije (AAA) mislim da 550 mAh v svoji radijsko(satelitsko)-vodeni namizni uri že več kot pol leta, hočeš reči, da če bi jo izklopil bi se mi pa v petih dneh izpraznile?

@tomaz321
ne nisem reku, da če bi jo izklopu, da bi se pa prej izprazenla.
sam povedat sem ti hotu, da se akuji praznejo sami, če slučajno tega nisi vedu. kolk hiter se pa srpaznijo pa ne vem.
pol očitno je kej s tvojim playerjem narobe, al pa z akuji>:D

tomaz321 ::

RE smrkecXY:

1. tole je že offtopic
2. nisem jaz prijavil težav z muvotom
3. vem, da se baterije praznijo same, ampak hotel sem le povedati, da ne tako hitro (ker si ti praznenje baterij navedel kot enega izmed potencialnih vzrokov za nedelovanje muvota)- to, da zdržijo meni baterije polnilne AAA v uporabi več kot pol leta, bi morale po logiki tudi takrat ko stojijo zdržati vsaj toliko (ne pa da ko stojijo, se hitreje trošijo) - s tem sem želel le nakazati da zdržijo dolgo polnilne baterije in ne da se praznijo hitreje ko niso v uporabi!

Vidi, moj predlog je ta da glede na to, da si sprobal že z dvema polnilnima baterijama (predvidevam) in je bil rezultat isti, sprobaj še z eno navadno AAA in se prepričaj kako se muvo obnaša v takšnih okoliščinah - če je isto- se pa pozanimaj na servisu kako je s tem (vem da jaz ne bi želel vsakč, ko bi nehal uporabljati napravo, baterije ven jemat)

RacMan007 ::

A ma kdo kaj več izkušenj z Marasst mp air 3000? Zdaj so že nekaj časa zunaj, pa me zanima, kako ste kaj zadovoljni z njim?
A je kdo stestiral z večjo kartico kot je 512MB - recimo 1 giga? Dela?
Kvaliteta zvoka v primerjavi z radiem?
Okvare - te naj bi bile trenutno največji problem?
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

matman ::

Pozdravljeni!

Ali morda ve kdo, kje v sloveniji se lahko kupi sledeč mp3 player "COWON IAUDIO 5"?

LP

alesrosina ::

mene bi pa isto zanimal kt racmana ....

Kaj ve kdo, kje v Sloveniji se lahko kupi tole Safecom 1GB Mini MP3 Player ali pa XEN EMP-400 tukaj[:\\

tisto povezavo ko sem dal zraven sem zajebal neki 8-) tole

mit3k ::

CANYON CN-MP3SD 256MB Sports Edition

Ima kdo ta predvajalnik?
Naj napiše kako se mu zdi (dobre, slabe lastnosti) in če je vreden nakupa.
Kupit si ga pa misli mlajši brat ki ni nek zahteven uporabnik.

Damjan Jagar ::

Že opisano v tej temi. Dobre in slabe strani.
http://jagar.si

Damjan Jagar ::

Hint: prva stran.
http://jagar.si

Hmm, jst pa res ne vem več kaj nej kupim, porabil bi tja do 35k sit za en mp3 player, pa ne vem al nej kupim iRiver iFP-895 512MB za 35k al muvota TX FM 1gb za tud prblizno ceno alpa kej tretjega podobno zmogljivega sam dost cenejsega (razni ponaredki).

Kaj menite, je iriver vreden takega denarja, ko dobim dvakrat več prostora pr muvotu in zakaj?

iso2000 ::

Hja, jaz imam sicer iRiverja 899 pa sem zelo zadovoljen z njim. Zanj sem se odločil predvsem zaradi zelo dolgega delovanja z eno baterijo in pa zaradi podpore ogg datotekam. Dobro se mi je zdelo tudi, da omogoča kvalitetno snemanje in uporaba kot diktafon.
Če rabiš samo kot mp3 predvajalnik, po moje pri muvotu ne boš dosti zgrešil in če te ne moti krajše delovanje z eno baterijo. Če pa rabiš dodatne funkcije, pa je verjetno iRiver boljša izbira.
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iso2000 ()

Sej t muvotom lahko tud snemaš pa iriverje morš filat prek usb kabla?

Ja, iRiverji imajo kabel. Tud jaz sem pred isto dilemo, ampak me nekak bolj vleče k iFP-895, predvsem zaradi baterije.

iso2000 ::

Ja pri Muvotu lahko tudi snemaš, vendar si malo poglej kvaliteto, s katero snema recimo v načinu diktafon. Pa poglej če ima vhod za mikrofon pa še kaj bi se našlo...

LP

MA en vem no, meni je tole pre kabla ful zamudno pa muvotal ahko uporabljam še kot usb ključek pol...

Sej iRiverja lahko tudi, če mu nadgradiš firmware. Software rabiš pri njem samo za diktafonske posnetke, ki niso ravno mp3ji, ampak nek sličen format.

mnja sam še vedno morš nosit seboj kabel muvota pa sam vtakneš pa greš, a mi lahko kšn uporabnik muvota pove kakšen je kej posnet zvok z vgrajenim mikrofonom?
Aja kaj pa pravite na tole ceno?

LP
Js sm sedaj nabavo tole zadevco: http://www.bigbang.si/shop/?M=i&SH=2&IT=8710895862776
Mislim da je trenutno neki boljšega in poceni.
Zelo se mi dopade malo večji ekrat in možnost hitrga premikanja. Tako lahko prideš do vsake pesmi v 10-15s

Me pa zanima, če ve gdo priporočati kakše slušalke, ki bi bile primerne za šport...te ko so zraven so neuporabne za take zadeve.

VerpissDich ::

Živjo!

Jst sm si pa zdej nabavu od sony-ja NW-E507 pa me zanima kaj si kej mislte o njem. Men osebno zgleda ful zakon. Ma OLED ekran k ful mal žre elektrike, 1giga placa kr je več kot preveč zame. drži 50 ur pokonc(tako navaja sony), ima radio, prkaže datum,čas... pa povejte če ni to dreammachine :D Še link do stvarce

Zgodovina sprememb…

tevz1247 kolk pa je to veliko?

I-gor ::

Mene pa zanima, če ma kdo izkušnje s Canyon CN-MPOLEDE2, ki ga trenutno ponujajo v bofu, 512MB stane mislim da 25.000. Zadevo je možno tudi razširiti s SD/MMC karticami, ima radio in omogoča snemanje, je pa na vmesniku USB 2.0. Izkušnje?
Meditate on this I will...

crni999 ::

Zdej je 512mb+FM znižan na 18 500sit pri www.red-sky.si

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: crni999 ()

girisan ::

A kdo že uporablja tega red-skya? Nej mal napiše prednosti in slabosti. Se tud sam nagibam k nakupu...

melanargia ::

Oj!
Men tale NW-E507 tud ful dobr zgleda. Sem se pozanimala, pa ga v Sloveniji se nimajo. A mi lahko poves, koliko stane (verjetno si ga kupil v tujini - jaz bom pocakala, da pride k nam) in kako si zadovoljen z njim??

Hvala in LP
««
7 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri Mp3 player???

Oddelek: Kaj kupiti
224094 (3135) zuzek
»