Forum » Zvok in slika » [MP3] predvajalniki s flash spominom
[MP3] predvajalniki s flash spominom
BlazG ::
a tale red sky ma kake nastavitve equalizerja. recimo vsak ene 2 stopnje bass, tak ko ma večina discmanov?
lp, Blaz
Gadjit ::
Js mam pa Sandisk player in je zakon kupu v Rolanu za 16K SIT 256 MB, podpira direktorije, wma, diktafon, radio uglvnim za ta dnar ZAKON ZADEVA!
Maja love U forever!
BlazG ::
a je ze kdo za red skya našel uradno stran al pa kaj takega, kjer bi se dali dobiti novejši upgradi firmwara...danes sem ga glih kupu..ne morem rect da je slab, ceprav so tipke mal plascit fantastic ampak za svoj dnar je kr vredu...edino equalizer je pa krneki...basi mal manjkajo
lp, Blaz
[MYTiX] ::
Kolko mW pa je izhod na tem RedSky? Ker to ti pove kar nekaj o kvaliteti. Sem poslal mail in jih vprasal za mal bolj popolne specifikacije in za uradno spletno stran. Bomo vidli. Ker me matra tudi tisti Teac za 30k 1GB, ma OLED zaslon :D.
podpis
Asgroth ::
Jaz bi tudi prosil vse tiste, ki so že kakorkoli prišli v kontakt s playerjem TEAC MP-200, da napišejo čim več o njem. Zanima me predvsem, če je možno preskakovanje med mapami. Hvala in LP!
[MYTiX] ::
Ok se enkrat.
Kaj je boljsi Muvo TX ali Muvo N200. Kaj pa Mpio FL300 512 MB. Ima kdo izkušnje s tem? Ker ta mi je kar lep.
Kaj je boljsi Muvo TX ali Muvo N200. Kaj pa Mpio FL300 512 MB. Ima kdo izkušnje s tem? Ker ta mi je kar lep.
podpis
maligor ::
[MYTiX] ka ti kopuješ mp3 player ker ti je lep al ker ma bolšo kvaliteto in bolše performanse???
BlackHole ::
Ok, zdaj pa še malo o slušalkha za prenosne mp3-je. Imam muvota, vendar priložene slušalke niso najboljše za na kolo ali tek recimo, ker ti padajo ven. Rabim ene takšne, ki se dajo nekak fiksirat na(v) uho, čimbolj estetsko in čimbolj uporabno. Nočem pa tistih običajnih z lokom preko glave. Včeraj sem jih gledal, pa so ene imele neke obeske za uho, ene mislim da so bile z tem "lokom", ki pa ne gre preko glave, ampak zadaj za vrat. Zanima me, če veste za kak točno določen, preizkušen model, ki ne pada iz uhe?
LP Marko
tomaz321 ::
Vsi so isti šmorn!
Vsi so po principu, da greš na en alibaba page in tam naročit 1000 mp3 playerjev po 30$ za komad, se spomnš eno Blagovno znamko in ti jih že s tem imenom naredijo. Tukaj obstaja tveganje glede reklamacij, saj je kitajska daleč, edino, kar imajo dražje firme boljše pa so dodatki in package. Dostikrat veliko naredi sony že s tem, ko da svoje druge slušalke zraven in zadeva čisto drugače igra, tako da če mislte slušalke menjat je pa že skor vseeno kaj nabavte. Sem slišal igrati že "ponaredke" oz. iriverje z drugim imenom igrat in zadeve so dejansko sekale kot pravi iriverji! Dobr je sam da veš, pnaredek česa si kupil!
Vsi so po principu, da greš na en alibaba page in tam naročit 1000 mp3 playerjev po 30$ za komad, se spomnš eno Blagovno znamko in ti jih že s tem imenom naredijo. Tukaj obstaja tveganje glede reklamacij, saj je kitajska daleč, edino, kar imajo dražje firme boljše pa so dodatki in package. Dostikrat veliko naredi sony že s tem, ko da svoje druge slušalke zraven in zadeva čisto drugače igra, tako da če mislte slušalke menjat je pa že skor vseeno kaj nabavte. Sem slišal igrati že "ponaredke" oz. iriverje z drugim imenom igrat in zadeve so dejansko sekale kot pravi iriverji! Dobr je sam da veš, pnaredek česa si kupil!
Tugo ::
BlackHole: glede slušalk sem bil pred dobrimi 2 leti v enaki dilemi. Kupil sem Sony MDR EX70. Sedaj so zunaj novejši modeli. Edini problem je bil, ker mi jih dobavitelji za Sony (ACS in Lorex) niso hoteli dobavit, ker je to samo en kos. Če si iz Ljubljane, ti svetujem za Media Mearket na Kajuhovi cesti, kjer sem jih dobil v roku 1 tedna direkt iz Nemčije po ceni, ki je bila manj kot 1000 sit dražja, če bi jih šel tja iskat sam. Cena danes: pojma nimam! Takrat sem dal nekaj čez 12k sit (okli 50€).
Še to: ko sem se vozil še z avtobusom in me je vmes kdo poklical na GSM, sem ugotovil koliko potihem se navadiš poslušat in da je zvok okolice veliko bolj glasen kot brez takih slušalk.
še nekaj linkov do takih slušalk (nevejših modelov!):
http://www1.shopping.com/xGS-sony_ex_71
http://www.i4u.com/section-viewarticle-...
http://www.directshopper.de/sony-mdr-ex...
http://www.minidiscaccess.com/item.html...
Če te še kaj zanima, vprašaj, drugače pa bo google naredil svoje ;)
Imela je še AIWa nek svoj model, ampak nisem mogel nikjer dobit. Pa Ethimotic Research (če sem prav napisal), ampak teh pa ne želiš vedet niti cene :P
Enjoy.
lp, T.
P.S.: in ja, res imajo 100mW (glede na 30-50mW ostale)! Ne moreš zdržat te moči na sebi, ker ti bo prej glavo odneslo, preden začnejo popačit signal.
EDIT: še tole sem našel, uradna stran z zelo veliko takimi slušalkami, ki jih želiš. moje so najbolj podobne modelu 51, čeprav ne vidim glih veliko razlike v sami specifikaciji med ostalimi modeli, ampak ok :))
še en link
Še to: ko sem se vozil še z avtobusom in me je vmes kdo poklical na GSM, sem ugotovil koliko potihem se navadiš poslušat in da je zvok okolice veliko bolj glasen kot brez takih slušalk.
še nekaj linkov do takih slušalk (nevejših modelov!):
http://www1.shopping.com/xGS-sony_ex_71
http://www.i4u.com/section-viewarticle-...
http://www.directshopper.de/sony-mdr-ex...
http://www.minidiscaccess.com/item.html...
Če te še kaj zanima, vprašaj, drugače pa bo google naredil svoje ;)
Imela je še AIWa nek svoj model, ampak nisem mogel nikjer dobit. Pa Ethimotic Research (če sem prav napisal), ampak teh pa ne želiš vedet niti cene :P
Enjoy.
lp, T.
P.S.: in ja, res imajo 100mW (glede na 30-50mW ostale)! Ne moreš zdržat te moči na sebi, ker ti bo prej glavo odneslo, preden začnejo popačit signal.
EDIT: še tole sem našel, uradna stran z zelo veliko takimi slušalkami, ki jih želiš. moje so najbolj podobne modelu 51, čeprav ne vidim glih veliko razlike v sami specifikaciji med ostalimi modeli, ampak ok :))
še en link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Matej_ ::
Imam par vprašanj za imetnike iRiver Mp3 playerja (modeli iFP-890/iFP-895/iFP-899). Kako je z snemanjem govora - kakšne stopnje vzorčenja so na voljo? V kakšnem formatu je možo snemati (MP3 encoding?). Na kakšni ravni je kvaliteta posnetkov zajetih z vgrajenim mikrofonom?
Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
iso2000 ::
Ja, kolikor se spomnim, sam nastaviš kvaliteto snemanja (vzorčevalno frekvenco in bitrate). Snema pa v bistvu v mp3 format. V bistvu sem napisal zato, ker na playerju je zadeva z neko čudno končnico, ko pa posnetek preneseš na disk z iRiverjevim programom, ti vsak posnetek spremeni v mp3 končnico. Ta sprememba poteka zelo hitro in dvomim, da gre za prekodiranje kot če bi iz npr wav deval v mp3. Meni so se zdeli posnetki dobri. Tudi, če imaš player okoli vratu in pod kakšno majico se sliši glasove iz celega prostora, če ni ravno Hala Tivoli...
LP
LP
BlackHole ::
Tugo, mislim da sem točne take videl v Big Bangu, za 12k SIT. Toliko mislim, da ne dam za ene slušalke, sploh če jih prej ne testiram. Mislim, a se opazi kakšna druga razlika, razen tega da so pač bolj fiksirane? Pa kako se sploh to fiksira? A si v uho potisneš tiste čepke, tako kot zamaške za ušesa?
Tele sem zdaj našel:
Sony MDR-ED21LP
Sony MDR-ED31LP
Sony MDR-EX51LP
Tele sem zdaj našel:
Sony MDR-ED21LP
Sony MDR-ED31LP
Sony MDR-EX51LP
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
krneki ::
Ja tko kot čepi so. Bolj tesnijo boljše je. Jaz imam Shure E2 (tudi in-ear) in sem zelo zadovoljen z njimi, ampak zunaj jih pa ne bi nosil, ker zelo utišajo okolico (mislim da za okoli 30dB). Če pa še glasba igra, potem pa sploh nič ne slišiš okolice...in te lahko komot kdo zgazi na ulici. Uglavnem grozljiv mi je občutek, če se z njimi peljem s kolesom ali pa peš hodim po cesti. Še to... veliko bolj glasne so, kot kakšne cheap slušalke, ki jih imam, pri isti nastavljeni glasnosti...če bi dal na playerju do konca bi mi glavo odneslo.
Tugo ::
Ex-51LP so prave... so naslednice mojih.
une druge niso za v uho, ampak imajo samo tak daljši tulec.
51 imajo silikonske čepke 3 velikosti. Cena je pa tolk ugodna, da čimprej naroči. sej so v tujini 2x dražje!
zvok je fenomenalen!
30dB?!? I don't think so. Razen, če je to napisal nekdo, ki ne ve kolk je 30dB. Zniža pa šum okolice veliko, se pa to strinjam. Sam jih uporabljam dnevno in sicer cca 30 minut do faxa in nazaj. Če bi bila cena 12k, bi se še enkrat odločil za njih. vse ostale male slušalkice so mi šle na jetra, ker si si moral držat v uho, da je bil bas tak, kot naj bi bil. Ali pa je potem problem pri hoji, ko zlezejo ven. Zame pozitivno je pa to, da zaduši zvok okolice in jih zato lahko poslušaš bolj potihem in posledično si manj kvariš sluh.
lp, T.
une druge niso za v uho, ampak imajo samo tak daljši tulec.
51 imajo silikonske čepke 3 velikosti. Cena je pa tolk ugodna, da čimprej naroči. sej so v tujini 2x dražje!
zvok je fenomenalen!
30dB?!? I don't think so. Razen, če je to napisal nekdo, ki ne ve kolk je 30dB. Zniža pa šum okolice veliko, se pa to strinjam. Sam jih uporabljam dnevno in sicer cca 30 minut do faxa in nazaj. Če bi bila cena 12k, bi se še enkrat odločil za njih. vse ostale male slušalkice so mi šle na jetra, ker si si moral držat v uho, da je bil bas tak, kot naj bi bil. Ali pa je potem problem pri hoji, ko zlezejo ven. Zame pozitivno je pa to, da zaduši zvok okolice in jih zato lahko poslušaš bolj potihem in posledično si manj kvariš sluh.
lp, T.
Za Shure E2 veliko strani navaja številko 20-30db. Za Etymotic research ER-6 pa celo 35dB. Tudi pri drugih slušalkah višjega cenovnega razreda se vrtijo številke v tem območju. Ker nimam opreme, da bi to izmeril so te strani moj edini vir podatkov.
Za ER-6:
http://www.etymotic.com/ephp/er6-nr.asp
Za Shure E2 pa nimajo nič uradnih številk, samo so zelo podobne ER-6
http://www.etymotic.com/ephp/er6-nr.asp
Za Shure E2 pa nimajo nič uradnih številk, samo so zelo podobne ER-6
pingec ::
Mene pa zanima kater player je nabolši za snemanje govora, da ima občutljiv mikrofon da se sliši vse glasove v prostoru, pa da nima časovno omejenega snemanja (razen če je meja nad uro) in pa da je format v katerega snema čim bolj varčen z megabajti (sorazmerno s kvaliteto zvoka seveda)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
CaqKa ::
jaz imam zadovoljive rezultate z mp3 pri 128 kbps na diva gem. omejen si samo z velikostjo kartice oziroma pomnilnika.
če grem snemat v amr lako sicer posnamem dosti več, vendar je frekvenči razpon nikakvi, vendar to pri intervjuji tak ni pomembno. vendar je pri snemanju v amr problem da moreš bit blizu, če očeš da boš kasneje kaj razpoznal. pri mp3 ta problem ni tak velik.
če grem snemat v amr lako sicer posnamem dosti več, vendar je frekvenči razpon nikakvi, vendar to pri intervjuji tak ni pomembno. vendar je pri snemanju v amr problem da moreš bit blizu, če očeš da boš kasneje kaj razpoznal. pri mp3 ta problem ni tak velik.
a diva gem snema sam 128kbps al se določi, ker bi jst mel 96 raj, važno mi je posnet kakšno predavanje... PA a kdo pozna še kašno alternativo?
največ je 128 (jaz bi imel več) kolko grejo stopnje morem pogledat. bom pa potem dal tudi en sampla, ko sem snemal v dvorani (priol - otel abakuk) kako se je slišalo eni 8 metrov stran na mojem kolenu (torej so spredaj bili ljudje), in govorec ni imel ozvočenja.
BaRtMaN ::
Mene pa zanima, če morda kdo ve, če ima ta TEAC MP-200 možnost delovanja kot USB disk, torej kot dongli.
V prosepktu piše, da je zraven namestitveni CD, kar malo niža upe. Sicer pa če kdo pozna kakšen MP3 player z 1GB, radiem in da je lahko uporabljen kot USB disk, let me know.
EDIT: Stupid me, Google najde review Teaca MP-200 at takoj. Je prepoznan kot odstranljiva naprava brez driverjev, z eno baterijo zdrži do 12 ur. /me will buy
V prosepktu piše, da je zraven namestitveni CD, kar malo niža upe. Sicer pa če kdo pozna kakšen MP3 player z 1GB, radiem in da je lahko uporabljen kot USB disk, let me know.
EDIT: Stupid me, Google najde review Teaca MP-200 at takoj. Je prepoznan kot odstranljiva naprava brez driverjev, z eno baterijo zdrži do 12 ur. /me will buy
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
CWIZO ::
Nisem zasledil da bi kdo o TakeMSjevih mp3 playerjih kej povedal.
Ma kdo in kake so izkusnje?
Ma kdo in kake so izkusnje?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Asgroth ::
Še vedno bi prosil vse, ki ste že meli opravka z TEACom MP-200, da napišete svoje dobre in slabe opazke. Tudi jaz ga nameravam kupiti, je pa en predpogoj, za katerega se bojim, da ga ne izpoljnjuje: a podpira oziroma omogoča preskakovanje map?
LP!
LP!
Samoyed ::
Pozdrav vsem!
Me zanimajo praktične izkušnje z MPIO FG 100 (512MB), predvsem ker me čudi, da ni tukaj vsaj omenjen. Kolikor sem gledal teste na netu je zadevica zelo dobra, z eno baterijo naj bi kar dolgo zdržala (pod določenimi nastavitvami seveda), ima OLED zaslon, diktafon, radio...
Poleg tega me zanimata dve stvari predvsem s strani lastnikov te ali podobnih zadevic. Kot prvo me zanima kakšna je vidljivost OLED zaslona na sončni (dnevni) svetlobi (sem imel GSM z zunanjim OLED zaslonom in se ni čisto nič videlo). Baje FG 100 uporablja senzor svetlobe in uravnava s tem kontrast zaslončka OLED.
Kot drugo pa me zanima ali imajo pri nas kupljeni FG 100 v kompletu tudi vrvico za obesek, torbico in pas za okrog roke.
Hvala za informacije!
Me zanimajo praktične izkušnje z MPIO FG 100 (512MB), predvsem ker me čudi, da ni tukaj vsaj omenjen. Kolikor sem gledal teste na netu je zadevica zelo dobra, z eno baterijo naj bi kar dolgo zdržala (pod določenimi nastavitvami seveda), ima OLED zaslon, diktafon, radio...
Poleg tega me zanimata dve stvari predvsem s strani lastnikov te ali podobnih zadevic. Kot prvo me zanima kakšna je vidljivost OLED zaslona na sončni (dnevni) svetlobi (sem imel GSM z zunanjim OLED zaslonom in se ni čisto nič videlo). Baje FG 100 uporablja senzor svetlobe in uravnava s tem kontrast zaslončka OLED.
Kot drugo pa me zanima ali imajo pri nas kupljeni FG 100 v kompletu tudi vrvico za obesek, torbico in pas za okrog roke.
Hvala za informacije!
če se playerja ne omenja potem se ga pri nas ne da dobit (ugibam, hkrati podajam najbolj verjetno možnost)
tomaz321 ::
re: CaqKa
No ja, mpio so se pa kr lepo dobil (JAE)!
Mpio pa je po mojih izkušnjah (nisem ga imel ampak samo videl in slišal) na nivoju iRiverja, ker tista zadeva je res nekaj dala od sebe. Pomoje imata pa itak isti čip not!
No ja, mpio so se pa kr lepo dobil (JAE)!
Mpio pa je po mojih izkušnjah (nisem ga imel ampak samo videl in slišal) na nivoju iRiverja, ker tista zadeva je res nekaj dala od sebe. Pomoje imata pa itak isti čip not!
zile ::
Ma dej, predrag no. Ma ne more bit ena taka igračka (MPIO FG100 - 512 MB) 35 tisoč.
Tolk kakor Pioneer avtoradio DEH-4700mp recimo.
Tolk kakor Pioneer avtoradio DEH-4700mp recimo.
Mislim, da so Mpio zadeve zelo ok. Po karakteristikah so sumljivo podobni iRiver izdelkom, tako da jaz sumim, da temeljijo na enakem čipovju. Lahko se pa motim...
seminal ::
kaj se bolj splača muvo tx 512 ali muv v200 512 cena je zanemarljivo različna
predvsem me zanima kateri je boljši
predvsem me zanima kateri je boljši
Roadkill ::
Glede snemanja zvoka:
Moj iRiver hd320 (20gb) ima vgrajen mikrofonček + priloženega eksternega in sem se s tem malo igral in lahko rečem, da na oba posname fenomenalno dobro. Sploh nad kvaliteto vgrajenega mikrofončka sem bil presenečen.
Enkodira ti pa od 40-128 kbps.
Glede slušalk imam pa v kratkem namen nabavit Sony MDR-EX51LP, ker so res poceni. Drugače pa lahko le priporočam slušalke od aiwe s silikonskimi čepki... zadeva nevrjetno sede v uho in špila odlično glede na to, da sem zanje dal 2,5k ...
Moj iRiver hd320 (20gb) ima vgrajen mikrofonček + priloženega eksternega in sem se s tem malo igral in lahko rečem, da na oba posname fenomenalno dobro. Sploh nad kvaliteto vgrajenega mikrofončka sem bil presenečen.
Enkodira ti pa od 40-128 kbps.
Glede slušalk imam pa v kratkem namen nabavit Sony MDR-EX51LP, ker so res poceni. Drugače pa lahko le priporočam slušalke od aiwe s silikonskimi čepki... zadeva nevrjetno sede v uho in špila odlično glede na to, da sem zanje dal 2,5k ...
Kul sam jst bi rabu manjso in cenejso stvarco za snemanje :)
Venturer ::
Cau, mene pa zanima kater mp3 player z vsaj 256MB ima polnjenje kar preko usb-ja pa da stane čim manj, slušalke so nepomembne, rabim za v avto.Pa zanima me če je izhod 5mW a je to zadosti za priklop na aux avtoradia. Ko se priklopil bananca 2Xcinch na radijo in potem testiral z discmanom na radiju nisem mogel nastavljati glasnosti ampak samo na discmanu, razen če sem dal radijo na 0 je bila tišina. To mi ni ravno preveč logično pa me zanima kako ostalim dela mp3 priklopljen na AR.
l.p.
l.p.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venturer ()
pingec: Če hočeš manjši snemalnik premisli o iRiverjih ifp 800 ali 900 serije. 700 serije se pri nas naj ne bi dobilo, ker ni dovolj povpraševanja... Kvaliteta snemanja je precej dobra, sicer pa poglej malo više po temi, sem že nekaj pisal na to temo.
Še beseda o ceni slušalk Sony MDR-EX51LP: Sem šel zadnjič v Ljubljanski BigBang in je cena za te slušalke ca. 11 tisoč sit! Na spletu pa z dostavo ca. 7600 (Link malo višje). Pa naj še kdo reče, da bi bilo kupovati drugje potratno! Upam, da tole ne bo kdo razumel kot reklamo, ker je ne delam. Vendar pa bi rad opozoril vse potencialne kupce na očitno razliko v ceni. Pa še vrneš lahko izdelek v določenem roku, če ti ni všeč!
LP
Še beseda o ceni slušalk Sony MDR-EX51LP: Sem šel zadnjič v Ljubljanski BigBang in je cena za te slušalke ca. 11 tisoč sit! Na spletu pa z dostavo ca. 7600 (Link malo višje). Pa naj še kdo reče, da bi bilo kupovati drugje potratno! Upam, da tole ne bo kdo razumel kot reklamo, ker je ne delam. Vendar pa bi rad opozoril vse potencialne kupce na očitno razliko v ceni. Pa še vrneš lahko izdelek v določenem roku, če ti ni všeč!
LP
avtofrik ::
Ok. Dej mi prosim povej TOČNO kako si uspel povezati diskman (ali kterikoli drugi predvajalnik muzike, nmp MP3, iPOD..:) PREPROSTO v avtoradio.
Kolikor vem, in probal sem obe rešitvi obstaja
-kaseta (cca 3,5 kSIT, kvaliteta zvoka in uporabnost tkotko)
-FM transmitter (cca 3,5 kSIT, kvaliteta zvoka tkotko, uporabnost precej boljša, moti ga, če radio na nastavljeni frekvenci "ujame" novo postajo)
Vem tudi, da APPLE ponuja za svoj iPOD integracijo v nekaj znamk avtomobilov. Zanima me, predsvsem kako, čisto tehnično in iz uporabniškega stališča povezati vse tele igračke, ki omogočajo predvajanje muzike z avtoradijem, da imam potem čim manj ene "solate" od kablov....
Zelo vljudno in lepo prosim za čim podrobnejši opis, kako, kje, za koliko, kvaliteta zvoka, uporabnost, ali potem na radiu upravljaš z predvajalnikom.....
Lp jure
Kolikor vem, in probal sem obe rešitvi obstaja
-kaseta (cca 3,5 kSIT, kvaliteta zvoka in uporabnost tkotko)
-FM transmitter (cca 3,5 kSIT, kvaliteta zvoka tkotko, uporabnost precej boljša, moti ga, če radio na nastavljeni frekvenci "ujame" novo postajo)
Vem tudi, da APPLE ponuja za svoj iPOD integracijo v nekaj znamk avtomobilov. Zanima me, predsvsem kako, čisto tehnično in iz uporabniškega stališča povezati vse tele igračke, ki omogočajo predvajanje muzike z avtoradijem, da imam potem čim manj ene "solate" od kablov....
Zelo vljudno in lepo prosim za čim podrobnejši opis, kako, kje, za koliko, kvaliteta zvoka, uporabnost, ali potem na radiu upravljaš z predvajalnikom.....
Lp jure
Jah najbolj očitna rešitev je, da nabaviš avtoradio z LINE-INom...
Drugače se pa da tudi zadaj na večino radijev priklopit (aux-in) ampak ti bo tole raje kdo drug razložil.
Drugače se pa da tudi zadaj na večino radijev priklopit (aux-in) ampak ti bo tole raje kdo drug razložil.
Valentin ::
Lahko bi že zdavnaj naredili avtoradio brez CD predvajalnika, s kakšnim par GB velikim flash pomnilnikom, softverskim predvajalnikom glasbe in USB vhodom.
Vtakneš notri svoj prenosni MP3 predvajalnik, stočiš dol tisto muzko ali pa poslušaš kar direkt z njega.
Vsaj jaz še nisem slišal, da obstaja kaj takšnega...
Pa še problemov ne bi bilo, kadar bi se menjali optični nosilci (CD, DVD, Blu-Ray...).
Ki bodo po mojem kmalu uporabni edino še za backup.
Vtakneš notri svoj prenosni MP3 predvajalnik, stočiš dol tisto muzko ali pa poslušaš kar direkt z njega.
Vsaj jaz še nisem slišal, da obstaja kaj takšnega...
Pa še problemov ne bi bilo, kadar bi se menjali optični nosilci (CD, DVD, Blu-Ray...).
Ki bodo po mojem kmalu uporabni edino še za backup.
Cjek ::
Js mam creative muvo TX 512mb in sem super navdušen nad njim (edino kar me moti je to da mi ga je prfoksa zaplenila ampak ga dobim jutri nazaj )
nalaganje muske čist enostavno in sploh upravljanje je čist izi pa super kvaliteta zvoka!
ker nism najbl navdušen nad original skušalkami me pa zdej zanima, če se splača dodat dobra 2k za boljše:
http://www.kadarkoli.com/article.asp?do... (najboljše in-ear slušalke SONY MDR-EX71SL/B)
pa
http://www.mimovrste.com/katalog/produc... (en nižji model verjetno - Sony MDR-EX51LP)
nalaganje muske čist enostavno in sploh upravljanje je čist izi pa super kvaliteta zvoka!
ker nism najbl navdušen nad original skušalkami me pa zdej zanima, če se splača dodat dobra 2k za boljše:
http://www.kadarkoli.com/article.asp?do... (najboljše in-ear slušalke SONY MDR-EX71SL/B)
pa
http://www.mimovrste.com/katalog/produc... (en nižji model verjetno - Sony MDR-EX51LP)
Venturer ::
Valentin, moj Pioneer deh4300rb ima zadaj aux vhod:kamor vtakneš kabel ki ima na eni strani bananco za v mp3 na drugi pa dva cincha, potem pa vklopiš aux vhod na radiju...
l.p.
l.p.
Valentin ::
Moj point je bil naperjen proti raznim priključnim kablom in CD enotam v avotoradiu.
Avtoradio z vgrajenim MP3 flash predvajalnikom in USB vhodom, to je prava stvar za moj okus.
Ni ti treba snemat CD-jev, pa da se ti potem valjajo po avtu. Tudi te ne briga zamenjava vrst in standardov optičnih nosilcev. Prav tako odpadejo vsi problemi povezav s transmiterji, adapterskimi kasetami ali AUX kabli.
Enkrat na vsake toliko časa nafilaš avtoradio preko tvojega prenosnega MP3 predvajalnika ali USB ključka, pa je.
Je mogoče že kdo videl oziroma slišal za kaj podobnega?
Avtoradio z vgrajenim MP3 flash predvajalnikom in USB vhodom, to je prava stvar za moj okus.
Ni ti treba snemat CD-jev, pa da se ti potem valjajo po avtu. Tudi te ne briga zamenjava vrst in standardov optičnih nosilcev. Prav tako odpadejo vsi problemi povezav s transmiterji, adapterskimi kasetami ali AUX kabli.
Enkrat na vsake toliko časa nafilaš avtoradio preko tvojega prenosnega MP3 predvajalnika ali USB ključka, pa je.
Je mogoče že kdo videl oziroma slišal za kaj podobnega?
gzibret ::
Jaz tudi kupujem en tak playerček za na kolo, tek na smučeh...
Sedaj ne vem, ali naj kupim tega RED-SKY (link) ali pa Canyon (link). Oba imata 0.5 GB spomina. Kakšni nasveti? Fajn bi bilo, da bi baterija delala čim dlje. Tistile RED-SKY imajo še telefonski imenik, Canyon pa mi je bolj všeč, ker ima 2 leti garancije. Cena je približno ista.
Katerega priporočate?
Sedaj ne vem, ali naj kupim tega RED-SKY (link) ali pa Canyon (link). Oba imata 0.5 GB spomina. Kakšni nasveti? Fajn bi bilo, da bi baterija delala čim dlje. Tistile RED-SKY imajo še telefonski imenik, Canyon pa mi je bolj všeč, ker ima 2 leti garancije. Cena je približno ista.
Katerega priporočate?
Vse je za neki dobr!
borutz ::
V avstriji je mp3 player Creative Muvo V200 po ceni 130 eurov(31.500 sit) za 1GB oz 100 eurov(24.000sit ) za 512 MB spomina.
drug teden grem gor pa ce hoce kdo mu ga lahko prinesem.
je normalno z racunom iz trgovine original zapakiran.
ce koga zanima naj me kontaktira za ZS.
drug teden grem gor pa ce hoce kdo mu ga lahko prinesem.
je normalno z racunom iz trgovine original zapakiran.
ce koga zanima naj me kontaktira za ZS.
Valentin: HDD/FLASH avtoradiji obstajajo, ampak so (vsaj pri nas) še svinjsko dragi. 200k+
Recimo ena retardirano draga varjanta: O_o
Če se že greš to si raje nabaviš iPoda/iRiverja, si v avto vgradiš oječevalc, iPod docking station + remote in si zmagal.
Recimo ena retardirano draga varjanta: O_o
Če se že greš to si raje nabaviš iPoda/iRiverja, si v avto vgradiš oječevalc, iPod docking station + remote in si zmagal.
zile ::
Autoradio z USB podporo
Sicer ni ne vem kaj in tudi firma ni znana, amapk za 99€ je cnej k vse tele 512MB igračke...
Sicer ni ne vem kaj in tudi firma ni znana, amapk za 99€ je cnej k vse tele 512MB igračke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4089 (3130) | zuzek |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3748 (2953) | w3t80y |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2440 (1512) | dragoonka |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2498 (2056) | OSA |
» | Mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1755) | PARTyZAN |