Forum » Programska oprema » Kako skriti lastnosti MS office dokumenta
Kako skriti lastnosti MS office dokumenta

boogie ::
Kot sem že v naslovu teme povedal bi rad skril lastnosti dokumenta. V lastnostih je vidno kdaj je bil dokument ustvarjen, kdo ga je shranil, na katerem računalniku je bil shranjen....Ker gre za delikatne in strogo zaupne dokumente bi rad, da se zgoraj omenjene podatke skrije. Se pravi da bom dovolj jasen. Na noben način se ne sme ugotoviti na katerem računalniku je bil ustvarjen dokument (lahko piše xyz) in datum nastanka (razen če je le ta identičen datumu shranjevanja na floppy).
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()

boogie ::
No, ko sem videl kaj potrebujem sem malo posurfal in ugotovil, da orodje ponujajo tudi na MS strani. Za vse ki tudi niste vedeli jo snamete TUKAJ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateremu računalniku pripadajo kateri CD-ji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1632 (1137) | Tomay |
» | Skromna zastonjska alternativa MS Word-uOddelek: Programska oprema | 1796 (1588) | hokuto |
» | Težava z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2945 (2493) | skymaster811 |
» | Datotečni sistem kot baza (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5431 (5431) | borchi |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6705 (4688) | romci |