Forum » Programska oprema » Autocad barvna paleta
Autocad barvna paleta

boyan64 ::
En nasvet bi rabil.
Glede na to, da delam dosti z barvami bi mi zelo prav prišla barvna paleta katera bi bila stalno vidna (morda ob desnem robu kot pri Coreldraw). Še bolje pa bi bilo, da bi barve izbral sam in bi bile na razpolago kot so naprimer Hatches v Tool paletts.
Imam pa 2005 verzijo.
Ali se to da narediti in kako?
lp
Glede na to, da delam dosti z barvami bi mi zelo prav prišla barvna paleta katera bi bila stalno vidna (morda ob desnem robu kot pri Coreldraw). Še bolje pa bi bilo, da bi barve izbral sam in bi bile na razpolago kot so naprimer Hatches v Tool paletts.
Imam pa 2005 verzijo.
Ali se to da narediti in kako?
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()

webfreak ::
Kolikor jaz delam z ACADom vem samo to, da je potrebno barve nastaviti posameznim crtam. In nato glede na to katero črto izbereš dobiš določeno barvo. Druge možnosti ne vem oz. ne poznam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft razpisuje delovna mesta za avtisteOddelek: Novice / Ostale najave | 11328 (7355) | GTX970 |
» | Me je električar nategnil?Oddelek: Loža | 12684 (11207) | johnnyyy |
» | Professionalni monitor za video obdelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13577 (11790) | Zheegec |
» | Kakšna naj bo barva sten v kuhinji in jedilnici ?Oddelek: Loža | 16914 (11574) | Marvinek |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6032 (4452) | Meizu |