Forum » Operacijski sistemi » Win 2k se ne zažene!
Win 2k se ne zažene!
B. Maker ::
Ko sem prižga Win 2000 so se ustavili. Potem pa sem z disketo za Norton Ghost hotel narediti ghosta C particije. Pa mi je javil tole:
˝Encountered an NTFS volume with a Logfile that has not been flushed. (536)˝
Potem sem C particijo prepisal s starim Ghostom im je šlo vse vredu. Potem pa sem ga drugi dan spet prižgal (prvi ponovni zagon) in spet se ni hotel prižgati. Spet sem probal narediti ghosta, da bi videl če se je zgodilo isto. In seje. Spet je napisalo ˝že zgoraj napisano˝ .
Kaj se dogaja?
Predlogi?
˝Encountered an NTFS volume with a Logfile that has not been flushed. (536)˝
Potem sem C particijo prepisal s starim Ghostom im je šlo vse vredu. Potem pa sem ga drugi dan spet prižgal (prvi ponovni zagon) in spet se ni hotel prižgati. Spet sem probal narediti ghosta, da bi videl če se je zgodilo isto. In seje. Spet je napisalo ˝že zgoraj napisano˝ .
Kaj se dogaja?
Predlogi?
The statement "everything is relative" is an absolute statement. If "everything is relative" is true then some things (at least that statement) aren't relative. If some things aren't relative then "everything is relative" is false.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7414 (5834) | thebaloh |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5197) | bajsibajsi |
» | Ghost image in SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1497) | alex32 |
» | TV izhod na R7500 ne deluje.Oddelek: Zvok in slika | 1141 (984) | mamut |
» | ghost image in NTFSOddelek: Programska oprema | 922 (848) | RamOne |