Forum » Operacijski sistemi » MS licenca
MS licenca
cryptozaver ::
Situacija:
OS = Me, JE Licencen
Office = 2000, NI Licence
Kupim Office 2003 a zahteva novejsi OS. Tega ne zelim saj imam licencnega, ki zadovoljivo deluje.
V primeru, da pustim na PC-u Office 2000, ki je nelicencen, imam pa kupljeno licenco za 2003, ali to pravno vzdrzi?
OS = Me, JE Licencen
Office = 2000, NI Licence
Kupim Office 2003 a zahteva novejsi OS. Tega ne zelim saj imam licencnega, ki zadovoljivo deluje.
V primeru, da pustim na PC-u Office 2000, ki je nelicencen, imam pa kupljeno licenco za 2003, ali to pravno vzdrzi?
Microsoft ::
Jst bi na tvojem mestu sel na MS SLO (se prej pa poklical al pa emajl poslal), jim prnesel licenco za 2003, povedal kaka je situacija, in rekel, da ti jo naj LEPO PROSIM zamenjajo za 2000.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Imagination ::
Zraven pa lahko še poveš da si imel do sedaj nelicenčne Office 2000. Mogoče dobiš nagrado!
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
Ziga Dolhar ::
Morda "qui potest plus, potest minus" velja tudi tu.
Se pa spominjam, da sem ob nakupu prenosnika poleg Win XP imel pripisano: "Licenčna pokritost tudi windows 2000 professional, windows me, windows 98". Morda to velja tudi sicer in pri Officu.
Se pa spominjam, da sem ob nakupu prenosnika poleg Win XP imel pripisano: "Licenčna pokritost tudi windows 2000 professional, windows me, windows 98". Morda to velja tudi sicer in pri Officu.
https://dolhar.si/
cryptozaver ::
Ce bi vsi priznali, MS lahko potemtakem takoj nadomesti bozicka
Menjava z 2000 je prevec kratkorocna resitev.
Kaksen bolj konkreten odgovor?
Menjava z 2000 je prevec kratkorocna resitev.
Kaksen bolj konkreten odgovor?
ToniT ::
Pri M$ licence ne veljajo za nižje verzije! Obstaja sicer izjema, ko podpiseš Enteprise Licence Agreement, takrat ti izrecno piše, da lahko uporabljaš tudi starejše verzije. Tako je bilo meni obrazloženo od ljudi, ki se ukvarjajo prodajo M$ softvera.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Freiburg hoče nazaj na Microsoft OfficeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 16657 (14139) | g. Oden |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2568 (1422) | 20sdfj093f |
» | Works 8.0 pogoj za Office 2003?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1827) | Mirč |
» | Nova anketa: koliko ste odšteli za programsko opremo, ki jo poganjate na vašem primar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8426 (6580) | TribesMan |
» | Koliko Microsoftovih produktov si lastite?Oddelek: Loža | 2591 (1589) | L0sT |