Forum » Operacijski sistemi » linux in nforce socket 939 osnovne plošče
linux in nforce socket 939 osnovne plošče
dr.J ::
Zaradi nakupa me zanima, kako so v Linuxu podprte socket 939 osnovne plošče z Nvidiinim Nforce 3 250 gb sistemskim naborom. SATA kontroler, LAN, zvok etc.
Npr. Epox 9NDA3+, Gigabyte K8NS Ultra, MSI Neo2 Platinum.
Npr. Epox 9NDA3+, Gigabyte K8NS Ultra, MSI Neo2 Platinum.
ql000 ::
ja poglej pod rubriko hardware na straneh od distribucij. običajno ima vsaka distribucija tako stran.
dr.J ::
ql000:
ali sam najdeš kaj izmed naštetega na kateri od s tvoje strani predlaganih strani ali deliš nasvete kar tako na pamet?
V glavnem: če je kdo izmed srečnih lastnihov omenjenih plošč slučajno poskušal namestiti Linux, me zanima, kako je šlo (in kaj ni šlo).
ali sam najdeš kaj izmed naštetega na kateri od s tvoje strani predlaganih strani ali deliš nasvete kar tako na pamet?
V glavnem: če je kdo izmed srečnih lastnihov omenjenih plošč slučajno poskušal namestiti Linux, me zanima, kako je šlo (in kaj ni šlo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Slo-Tech Linux 2.0! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8373 (4999) | poweroff |
» | Prodaja Linux distribucij! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9537 (8397) | Vice |
» | Ali je Linux dobra stvar in za kaj se uporablja? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6520 (5376) | bluefish |
» | Namestitev Linux-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4972 (4062) | Roadkill |
» | Linux distribucijeOddelek: Operacijski sistemi | 1671 (1135) | borchi |