» »

Problem z novo plato 8rda6+ pro

Problem z novo plato 8rda6+ pro

Eagle ::

Torej nabavo sn omenjeno plato vse lepo sporihtal tak ko ze 1000krat in tu nastane problem. Mašina se vžge, lepo piskne ledike na tipkovnice zasvetijo tak ko treba, na plati kaže 'ff' torej da je vse vredi, a signala na monitorju pa ni.. graficna dela tak da res ne vem kaj bi lahko to blo.. Kake ideje?

ČIP 008 ::

Tako fajn si jo porihtal da ti je zaspala.:D No probaj vsako komponento posebej vendar sem 99% da ti je šla plata rakom žvižgat.

hrosc ::

clear cmos, pa bo

Spc ::

Če vam povem kaj je blo ne boste verjeli. 8-O
Radeon-i od 7000 - 9200 Pro so alergični na arctic silver pasto in čez 1 dan grafična neha delovati.
Torej vsi Radeon čipi, ki imajo takšen design čip-a:

8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

TribesMan ::

Spc... cudno... moja je pa ze priblizno eno leto pod Arctic Silver... pa se vedno dela... R8500... Tud eno drugo R9100 mam na AS... in je stara ze 1.5 leta... se vedno dela...

Aja samo namig... kaj ima ta tvoj "nasvet" veze z to temo?

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Spc ::

Nima veze.
To sem rekel eagle-u ko je k meni prišel, da naj odstrani pasto in .. stvar je začela delovati normalno.

:))

TribesMan ::

Ok... ce je bila pasta samo po GPUju, potem zamenjava paste nima veze... ne more met... GPU je zapakiran v keramiki in je se dodatno pod kovinsko ploscico... skratka nemogoce bi bilo da bi pasta kakorkoli vplivala na delovanje kartice, ce je pravilno nanesena.

Ce pa je bila namazana cela karta, po moznosti se kaksne nozice od RAMov ali pa kaksni kontaksi ni pa nic cudnega... AS je elektricno prevodna in brasanje z njo po komponentah ni prevec prijazno... zato je treba bit natancen pri uporabi in lepo nanesti pasto samo po keramiki/kovini.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

termalna pasta

Oddelek: Kaj kupiti
4411028 (9896) flipr
»

Razlike termalnih past v praksi

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
201970 (1582) Vexto
»

Termalna pasta

71403 (1253) TribesMan
»

Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )

656410 (5002) Keyser Soze
»

TERMALNA PASTA

231921 (1532) Bungee-

Več podobnih tem