Forum » Programiranje » program, ki spušča vedno višjo frekvenco
program, ki spušča vedno višjo frekvenco
ovdje kokoš ::
dan,
na programe se ne spoznam prakticno nic, mam pa eno (najbrz) zanimivo idejo, rad bi naredu (al pa ce se da ksnmu drugmu, al pa ce clo obstaja), program, ki bi oddajal zvok, en sam ton, nastavljive frekvence, z neki "sliderjem" al pa se bols krogcem, tko da bi mel v bistvu pisk ki bi skos sam visal in visal frekvenco (smo mel pr fizi neki podobnga, pa je blo dbest), najbol je k misls da ze ne more it visi, pa kr gre !
kakrsnkoli nasvet bo prisel prav (pogooglov sm ze, sam nism kej dost najdu, v bistvu sploh ne vem pod kero besedo nej iscem)
na programe se ne spoznam prakticno nic, mam pa eno (najbrz) zanimivo idejo, rad bi naredu (al pa ce se da ksnmu drugmu, al pa ce clo obstaja), program, ki bi oddajal zvok, en sam ton, nastavljive frekvence, z neki "sliderjem" al pa se bols krogcem, tko da bi mel v bistvu pisk ki bi skos sam visal in visal frekvenco (smo mel pr fizi neki podobnga, pa je blo dbest), najbol je k misls da ze ne more it visi, pa kr gre !
kakrsnkoli nasvet bo prisel prav (pogooglov sm ze, sam nism kej dost najdu, v bistvu sploh ne vem pod kero besedo nej iscem)
jebi ga
- spremenil: Vesoljc ()
Vesoljc ::
#include <windows.h> int main() { int i = 0; while ( i < 50000 ) { Beep( i, 10 ); i += 5; } return 1; }
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
]Fusion[ ::
Sem probal to. Omg kak začne cvilit. Samo škoda da se predvaja na pc zvočniku, tak da je kvaliteta slaba.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
ovdje kokoš ::
emmmmmmmmmm kaj ?
eno obrazloztiev prosm
eno obrazloztiev prosm
jebi ga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ovdje kokoš ()
l-note ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prehod med pesmiOddelek: Programska oprema | 1035 (913) | demon#666 |
» | program za snemanje zvoka z cim manjso porabo placa na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (799) | zk_eu |
» | Pesem dati v obratno predvajanjeOddelek: Zvok in slika | 1441 (1282) | 5er--> |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3144 (2491) | wifi4all |
» | Šc, komar, šc!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2478 (2478) | Kaboom |