» »

Scart-AV kanal in Gorenje TV

Scart-AV kanal in Gorenje TV

Micar ::

Imam naslednjo tezavo:

Kupil sem hišni kino (Philips LX 3900) in ga želim priklopiti na staro Gorenjevo televizijo (Gorenje Orbiter). Televizija ima skart priključek, vendar pa nima AV kanala. Ko vključim predvajalnik se sicer na vseh kanalih vidi slika iz predvajalnika vendar pa slika ni mirna temveč leti gor in dol. Sem probal na vseh 99 kanalih in na nobenem slika ni mirna. Klical sem tudi Gorenje servis pa so rekli da se ne da nič kaj naredit, da so nekateri skarti narobe zvezani in da bi se ga mogoče dalo pravilno zvezat ampak bi za to kasirali kakšnih 10k sit. (too much). Ve kdo kako bi se dalo zadevo uredit tako da bi delala? Kakšna shema kako prevezati skart ali še boljše - če obstaja kakšen trik kako spravit TV na AV kanal?

Zadevo sem preizkusil tudi na novejši Grundingovi televiziji in je zlo podobna.. na vseh kanalih se pojavi slika ki 'leti'... na AV kanalu pa dela super!

Ena možnos je da probam zadevo povezat preko videa in antene.. ampak žal nimam video-recorderja... zato prosim za kakšno drugo rešitev.

Lp

Micar ::

Ve kdorkoli kaj o tem????:(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

digitalni satelitski sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
185295 (5047) green heart
»

Logitech Revue

Oddelek: Novice / Android
73430 (2719) Destroyers
»

Različne resolucije na TV in monitorju!

Oddelek: Zvok in slika
161347 (1127) CaqKa
»

Dolžina kablovja med TV in grafično

Oddelek: Pomoč in nasveti
151504 (1161) gumby
»

Slika iz račualnika na tv

Oddelek: Pomoč in nasveti
151608 (1380) Dalmatinc

Več podobnih tem