Forum » Pomoč in nasveti » Pečenje slik !!!
Pečenje slik !!!
girisan ::
Imam problem, ki me spravlja ob pamet!!! Ne morem zapeč slik iz digitalnega fotoaparata na CD!!! Imam pekač Samsung eg-348b, ki drugače dela brez problema, sam pri slikah mi ga serje. Kadar pečem slike mi fajle nameče na cd, jih pokaže na predogledu, ko pa hočem sliko pognat pa mi napiše ''drawning failed''. Slike pečem kot data v Nerotu. Probov sm že različne znamke cd-jev, pa tud v drugih programih sem že peku pa je posod isto!!!
A se kermu sanja kako bi lahko rešu moj problem?!
Že vnaprej hvala za vsakršno pomoč
A se kermu sanja kako bi lahko rešu moj problem?!
Že vnaprej hvala za vsakršno pomoč
- spremenil: girisan ()
Highlag ::
Imaš vse slike direktno na CD ju ali jih imaš v kakšni mapi?
Mislim, da je nekje omejitev, da je maksimalno 256 datotek na root-u CD-ja
Mislim, da je nekje omejitev, da je maksimalno 256 datotek na root-u CD-ja
Never trust a computer you can't throw out a window
Ja vse slike sem direktno na Cd nametov-to je mnogo slik (500+) !!! Sam sm pa poj k sem testirov še RW cd zapeku sam ene par slik (5-10) pa mi isto ni delal!!!
Highlag ::
Pa si slike, ki si jih pekel imel na disku ali na fotoaparatu?
Never trust a computer you can't throw out a window
Slike sem imel na disku!!! Včer sm probov na enmu drugmu računalniku pa mi je delal!!! Zej pa ne vem a mam zanč pekač (ki drgač peče vse ostale stvari) al morm kšne driverje naložit al pa firmware? Če ma kdo kšn predlog bi biv zlo hvaležen, ker počas že zgublam potrplene!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1285) | solatko |
» | Težave pri peki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 851 (739) | guererro |
» | Problem nec 3500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1085) | Quikee |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2171 (1818) | polde66 |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10036 (6360) | jastreb |