» »

problem z napajalcem

problem z napajalcem

AglioAlio ::

Imam en problem in upam da mi ga boste pomagali razložit. Kupil sm nmov napajalec 300w 5A 230v. Prej sm imel 250W 3A 230v. Ko sm priključil v računalnik mi je skuril osnovno ploščo. Zažgalo mi je eno povezavo na spodnji strani. Upam da mi ni tudi procesorja in ramov. CD romi in grafična sta vredu saj sem sprobal na drugem računalniku. Sedaj me zanima ali je mogoče napajalec premočan ali je lahko bilo kaj drugega krivo.Nimam pojma. Kupil sm ga v eni trgovini v btcju, kje so jih imeli ful na enem kupu in jaz sm uzel enega, brez da bi gledal karateristike. Nekje sm zasledil da ima lahko napajalec več Watov? ali ni tako? Upam da mi bo kdo razložu kako laufajo te stvari ker jaz nevem nič več.
hvala in lep pozdrav!

bastadu ::

Če ima več watov pomeni, da na njega lahko priključiš več naprav, zaradi tega ti ga ne bi smelo skuriti. Si ga sigurno prav priklopil? Da nisi imel kje kakšnega kratkega stika... Lahko pa tui da je bil napakajec kej hin:\

K0K0 ::

kaj se je zgodilo s prejšnim napajalcem je crknu?
A si sam napajalc zamenu al si še kej druzga razdirov?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: K0K0 ()

AglioAlio ::

nč druzga nism tiku in 100% prav sm ga priklopu. Prejšnji je bil glasen in včasih ni hotu zažent. Tko da sm reku da kupim novega. Nevem. Danes ga nesem na servis in bom reku naj ga pred mano priklopijo na en računalnik, tko da če še njim kaj zajebe so mi dolžnmi novo ploščo.
Vsaj tako so mi učiraj v trgovini rekli. bom poročal kaj je blo
čau

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
886103 (3852) MasterMiG
»

Enermax izdal napajalnik z 1000W (1kW) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Modifikacije
648936 (7703) TribesMan
»

2 napajlnika v 1 plato.

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
251837 (1533) T0RN4D0
»

Kako do čimboljšega delovanja

Oddelek: Navijanje
331989 (1497) Tugo
»

POK !!! v napajalcu