Forum » Pomoč in nasveti » ADSL ali kabel?
ADSL ali kabel?
sandmat ::
Renoviramo stanovanje in rad bi kable za mrežo in televizijo potegnil pod parketom. Seveda moram najprej pojasniti staršem stroške interneta.Jaz se bolj navdušujem nad ADSLom zaradi hitrosti itd. Prosil bi pa vas za čim več za in proti argumentom med kabelskim in adsl internetom. Meni je že malo zmanjkalo idej, ker sem jih že tolikokrat prepričeval za ADSL. Prosim če lahko v pozitivne in negativne strani vključite tudi stroške
Vprašal bi tudi, kako je z razdeljevanjem kabelske televizije na 2 TVja. radi bi imeli TV dveh sobah, po informacijah, ki sem jih dobil, pa razdelilniki, ki se jih da dobiti v trgvinah, naredijo sliko zelo slabo.
Odgovore potrebujem čim prej!
Hvala že v naprej!
Lp SandMat
Vprašal bi tudi, kako je z razdeljevanjem kabelske televizije na 2 TVja. radi bi imeli TV dveh sobah, po informacijah, ki sem jih dobil, pa razdelilniki, ki se jih da dobiti v trgvinah, naredijo sliko zelo slabo.
Odgovore potrebujem čim prej!
Hvala že v naprej!
Lp SandMat
- zaklenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravno sodišče v primeru ADSL pritrdilo Telekomu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 20283 (17993) | Glugy |
» | SIOL trio paketOddelek: Omrežja in internet | 4466 (3205) | Matheeew |
» | kateri internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2611 (2226) | Hux |
» | ADSL ali kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 2106 (1501) | Roadkill |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7983 (6184) | Narcos Satanicos |