Forum » Igre » Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh!
STASI ::
No zdej ne vem kako popularna tale igra ni. Me pa zanima če jo kdo igra in kako se jo igra prek interneta, jest probavam pa se nekak ne poveže. Ali je možno še kaj?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Oblivion ::
Jst sm igral vse tri dele, in samo zadnji ima moznost prek interneta. Igram sem ga pa samo prek mreze prav zaradi takega problema kot ga imas ti. Pojma nimam, kako bi nastimal da bi delala.
STASI ::
A tretji del je un z Joeyem?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
Grey ::
Zanimiv špil, vendar dela samo preko LAN mreže. To piše na škatlci. Ne vem pa, če obstaja kak mod da se da enejblat za preko neta.
Ja, Joey je tretji del. Ja, tistega pa nism vidu da pise, zdej k sm pogledal pa imas prou. A je kdo mogoce ze dobil vse karte pri tej igri? Oz. vsaj za eno od iger? Power of Chaos, Kaiba's Revenge ali od Joey-a? Namrec od kaibe me zelo matrajo, ker ima kar dobre.
Slide ::
Brat si je kupu karte za ta špil... in navodila so v angleščini, in ko sm začew tisto brati da bi mu povedu kako se igra ta špil mi je zmanjkal vole, k je tolk zakompliciran in se mi po 10 straneh branja ni dalo več prebirat in prevajat... Če kdo zna špilat ta špil, in če se mu da naj napiše kako se igra ta špil... in če so kje slovenska navodila...
forever 200 MPH ...
U bistvu je dalec od tega da bi bil zapleten. Dobro, ce se gres kaksne dark rituale al pa quick magic fore se zna res malo zakomplicirat. Jst sm se je navadu samo z gledanjem risanke . Zadevscina zgleda nekako tako....! Recimo da igras z nekaj monster-ji levela od 3 do 6. Hkrati imas se nekaj magic ter trap kart. Monsterje do levela 4 lahko postavis na polje po mili volji. Monsterji levela 5 rabijo en tribute summon (se pravi da moras enga monsterja zrtvovat da postavis tega na polje) monsterji levela 6-8 rabijo 2 tribute summon-a. Ce si opazil ima vsaka karta nek Attack point in Defence point. To je bistveno. Karta z visjim attack level point-om zmaga. Recimo, imas Dark Magician (meni najljubsa karta), ki ima attack point 2500 in defence point 2100 in se tepes proti Lesser Dragon-u. Tale ima attack 1200, defence 1000. Ce je karta dana v vodoravni polozaj je v obrambi jo moj napad z 2500 unici ampak ne vzame nobene tocke igralcu. Ce je karta dana v navpicni polozaj (napad) je pa tako. 2500 (dark magician attack) - 1200 (lesser dragon attack) = 1300 damage point igralcu. Vsak igralec starta z 4000 ali 8000 life point koliko se zmenis med sabo. Tako je nekako na grobo kar se tice samo napada med kartami.
korenje_ver2 ::
mal sem igral yu-gi-oh online. pa sploh ne zgleda tko slaba zadeva. mislm da je prov druzabna. glih primerna za otroke, kjer moras veliko komunicirati, ce igras z pravimi kartami.
v glavnem pri igranju sem vedno zmagal... sam skoda ker lahko samo 10 iger zastonj igram... obstaja se kej tazga od yu-gi-oh za preko interneta spilat... da se mal pomerimo.
v glavnem pri igranju sem vedno zmagal... sam skoda ker lahko samo 10 iger zastonj igram... obstaja se kej tazga od yu-gi-oh za preko interneta spilat... da se mal pomerimo.
Mr_Globus ::
kul igra. Taka dokaj enostavna za dojet.. samo prve serije na tv pa so čisto mimo pravil
korenje_ver2 ::
na tv sm opazu sam to, da ne rabjo zrtvovat, da postavjo karto z 5 ali vec zvezdic. pa 2k tock majo sam... hehe
Lešo ::
Risanko sem 1x gledu in se mi zdi da je narejena za otroke od 3-12 leta.
Vi pa to spilate
BREZ ZAMERE
Vi pa to spilate
BREZ ZAMERE
To so bile moje besede
Tilen ::
Nekateri posti so bili izbrisani, ker tako ali drugace niso bili v skladu s pravili oziroma natancneje, se niso ujemali z naslovom te teme.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 112237 (6202) | Jerry000 |
» | Dark Souls 3 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 94733 (5785) | oo7 |
» | The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 272980 (36846) | D3m |
» | Heroes of might and magic 3Oddelek: Igre | 2280 (1692) | nejko8 |
» | Free MMORPG (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8090 (4118) | OmegaBlue |