Forum » Zvok in slika » Slabo Obračanje slike v igrah in počasno delovanje na 6800GT-ju!!
Slabo Obračanje slike v igrah in počasno delovanje na 6800GT-ju!!
Volta ::
Mam sledečo grafiko MSI StarForce 6800GT!! Kupo sem jo pred kratkim in igre na njej delajo zelo slabo!! Prej sem mel SApphirovega Radeona 9800XT pa mi je popolnoma isto sranje delal!! Ko se je pojavlo veliko objektov pa velika površina je začela igra precej slabše delovati!! Je mogoče da bi blia plošča kriva??? Pa da bi bil AGP pokvarjen??
Hvala za pomoč!!
Hvala za pomoč!!
Moonman ::
Chill down!
Najprej preveri, če imaš inštalirane vse driverje, tudi tiste za plato in če si odstranil driverje od prejšnje grafične.
Najprej preveri, če imaš inštalirane vse driverje, tudi tiste za plato in če si odstranil driverje od prejšnje grafične.
Ja valda za koga me pa maš??? 100 različnoh driverjev, za plato in grafiko!! Pa nič boljše!! Mislim da je AGP pokvarjen!! Kdo ve?? Mogoče rami, procesor??
LP
LP
Senitel ::
Katero matični imaš, kater procesor, kolk sistemskega rama nameniš grafični v biosu... Treba kaj več povedat!
glinik ::
Čist možno, da kaj ni vrdu s plato. Kolega si je moral zuaradi tega pred leti menjat grafično. Bil je prisiljen, da je Radeona 8500 prodal in si kupil Gf Ti4200, potem je vse špilalo. Upam, da nimaš istega problema ...
Ker tako grafo menjat je ...
Lp
Ker tako grafo menjat je ...
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Ja mam pa plato MSI K7N2 Delta 2 Platinum al neki takega! AMD Barton 3000+@2420Mhz, 1GB DDR 400 v dual channel, 160GB Seagate Baracuda SATA, 8 mega cashe, ! Samo tam ko rabi igra veliko računsko moč mi začne štekati! Sem ugotovil da ni plata zanič ampak je najverjetneje CPU hin!! Tisti špili ko rabijo procesor mi štekajo, ko pečem CD in poslušam muziko mi začne muzika štekat, sistem je počasen, loada se mi pol leta!.... No to je problem!! Pomoje je CPU kriv ker takoj ko sem ga menjal prejšnjega pa sem tega not dal mi je začelo tako sranje delat!! Pa če mam navitega al nimam dela isto in ga serje!!! Če ma kdo kaki predlog mi naj kuj pove kaj bi še blo lahko pokvarjeno?? Ker sem pa že vse druge dele menjal in tudi stestiral!! Recimo v Half Lifeu 2 mi tam ko se menita 2 ludeka vredi dela, pol pa pride še tretji pa dela špil na 1-2 FPS!!! Ma to je že noro!! Pa vedno slabši rezulteti v Markih.... Tak da, v garanciji še ga mam pa ga grem verjetno ju3 menjat!! Upam da bojo serviserji to stestirali in zamenjali!! Pol pa jaz dam noviga Bartončka not, ga navijem na 3400+ pol pa bo spet pa !! Sej sem že reko!! Nikol več AMD-ja!! Samo P4 še pa če bo bog dal kakega Xeona!!!
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 37895 (32659) | Janac |
» | a je moj pc za odmet??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4926 (3600) | dado18 |
» | Problem Radeon 9800proOddelek: Strojna oprema | 1681 (1135) | bambi |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1542) | AtaStrumf |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3264 (2554) | Blizz |