Forum » Pomoč in nasveti » powerpoint mi noče odpreti datoteke *.pps
powerpoint mi noče odpreti datoteke *.pps
waters ::
Kot že rečeno po mailu dobim *.pps datoteko jo hočem odpreti in nič. V orodni vrstici mi sicer napiše Powerpoint, ampak z njim se ne da narediti nič- tudi desni klik ne naredi nič. Powerpoint lahko ugasnem samo s task managerjom. Predvidevam, da ga nekaj blokira. Ali windowsi ali NOD32. Kaj mislite vi?
LP
LP
Ne sem poskušal več datotek in pri vseh je isto. V primeru, pa da prvo odprem PowerPoint in potem datoteko, pa se mi datoteka odpre. Da povzamem: iz outlook expresa mi datotek ne odpre. V spodnji orodni vrstici mi samo odpre okno PowerPoint projekcija s katero se neda nič.
Highlag ::
Verjetno kakšna super duper zaščita proti virusom, ki jo je M$ vgradil v Outlook Expressa
Malo poglej nastavitve v OE
Malo poglej nastavitve v OE
Never trust a computer you can't throw out a window
boych ::
Zanimivo!
Mam čisto isti problem! Tudi , če si skopiram .pps na HDD ga ne more odpreti!
Sem že tudi parkrat deinstaliral office pa je isti sh**!
Moj AV je Panda!
Mam čisto isti problem! Tudi , če si skopiram .pps na HDD ga ne more odpreti!
Sem že tudi parkrat deinstaliral office pa je isti sh**!
Moj AV je Panda!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boych ()
sloxl8 ::
Ta težava se pojavi v primeru, če pri grafični kartici uporabljaš dual-view funkcijo. Powerpoint v nastavitvah v tem primeru samodejno preklopi na drugi zaslon, ker očitno misli, da je na drugem zaslonu LCD projektor (naveza prenosnik+LCD projektor).
Rešitev ni v vnovični namestitvi Powerpointa, ampak v nastavitvah programa: Presentation (Diaprojekcija) -> Presentation Setup (Priprava diaprojekcije) -> Multi displays (Več monitorjev) -> Show presentation on (Prikaži diaprojekcijo na) -> Primary display (Primarni monitor).
Morda navodila za angleško različico niso povsem točna, saj sam uporabljam slovensko in sem izvirnike ugibal.
Upam, da bo to rešilo to težavo.
Rešitev ni v vnovični namestitvi Powerpointa, ampak v nastavitvah programa: Presentation (Diaprojekcija) -> Presentation Setup (Priprava diaprojekcije) -> Multi displays (Več monitorjev) -> Show presentation on (Prikaži diaprojekcijo na) -> Primary display (Primarni monitor).
Morda navodila za angleško različico niso povsem točna, saj sam uporabljam slovensko in sem izvirnike ugibal.
Upam, da bo to rešilo to težavo.
Šel na namizje dal single in dela kot šus. Rekel bi samo hvala, hvala in še enkrat hvala
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (1007) | Duhec |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3755 (3103) | javr |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23144 (18388) | System |
» | PowerPointOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (941) | norcuron |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5271 (4842) | ;-) |