Forum » Pomoč in nasveti » Mrežnih kartic ni v device managerju
Mrežnih kartic ni v device managerju
Blup ::
Nekoč v davnih časih sem imel v device managerju mrežni kartici. Prav tako sta se pokazali v folderju network connections; tam pod povezavo za internet. Kar na enkrat ni več mrežnih kartic, da bi eno disejblou in drugo enejblu. V katerem grmu tiči zajec?
Fora je pa v tem, da bi rd mrežno na plošči izklopu (vem da jo lahko v biosu) in enejblu tisto ta drugo, ki je disejblana, ker mi z uno na plati dela proobleme switch!
Blup
Fora je pa v tem, da bi rd mrežno na plošči izklopu (vem da jo lahko v biosu) in enejblu tisto ta drugo, ki je disejblana, ker mi z uno na plati dela proobleme switch!
Blup
bmandelj ::
zanic mrezna?
slabo vstavljena?
ipd
slabo vstavljena?
ipd
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Dvomim... nobena kartica se ne vidi... ampak internet prk kartice pa dela BP...
Verjetno bo treba kr windowse na novo naložit?
Al sm prekmal obupu?
Blup
Verjetno bo treba kr windowse na novo naložit?
Al sm prekmal obupu?
Blup
Ma, lih u tem je fora da ubistvu ne dela! K prklopm računalnik na switch (nov, k dela z drugimi računalniki) se pržge lučka za 2 sec. in pol ugasne in ne dela nč. Tut na internet se ne morm prklopt. Zato bi pa rd uno drugo kartico aktiviru in sprobu če bi tista delala s switchem!
Blup
Blup
bastadu ::
ampak internet prk kartice pa dela BP...A sem samo jaz tukaj zmeden
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vrjetn sm mal slabo razložu ... če prklopm računalnik direkt na ADSL modem pol dela BP, če pa hočm prek switcha pa ne dela! Drug računalnik pa dela direkt ali preko switcha čist normalno, tko da lahko napako v switchu izklučmo!
Če ta ta drug računalnik, ta k dela, prklopm na switch, se pržge lučka naswitchu in ostane pržgana in dela. Če pa tega prklopm na switch se pa lučka pržge za 2 sekundi in pol ugasne in se tut na internet pol ne morm prek switcha prklopt.
Upam, da je zdej mal bl jasn kaj je problem...
Blup
Če ta ta drug računalnik, ta k dela, prklopm na switch, se pržge lučka naswitchu in ostane pržgana in dela. Če pa tega prklopm na switch se pa lučka pržge za 2 sekundi in pol ugasne in se tut na internet pol ne morm prek switcha prklopt.
Upam, da je zdej mal bl jasn kaj je problem...
Blup
Mavrik ::
A se kartice pojavijo na seznamu vseh PCI naprav pri zagonu (tabela trenutek pred začetkom zagona windowsev)? Je UTP kabel dober? Je switch okvarjen?
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3712 (2706) | Ursus |
» | Router ali SwitchOddelek: Omrežja in internet | 3471 (3365) | AndrejS |
» | help pri povezavi interneta 3 pc na siol sagem 3344Oddelek: Omrežja in internet | 2599 (2507) | atomc |
» | Nekaj o IP-jihOddelek: Omrežja in internet | 1769 (1377) | Serial |
» | Dostop do interneta preko drugega recunalnika - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (1917) | Ag.Smith |