Forum » Pomoč in nasveti » terratec tv
terratec tv
gasperxp ::
hej
v compu mam tv kartico terratec tv 400. imam nameščene najnovejše driverje in software. problem je pa v tem da mi ne dela nobena igra. če dam pa ta software dol mi pa igre normalno delajo. zdaj imam nameščen dscaler in mi tv dela v redu, sam problem je v tem da ta program (se mi zdi, oz. ne najdem) možnosti za uporabo daljinca. Če se v dscalerju lahko uporablja tudi daljinec, naj mi prosim kdo razloži kje se to kje nastavi. mislim pa da mam zadno verzijo programa.
Ali obstaja se ksn program da podpira terratec-ove kartice in možnost uporabe daljinca.
tnx za nasvete
lp
v compu mam tv kartico terratec tv 400. imam nameščene najnovejše driverje in software. problem je pa v tem da mi ne dela nobena igra. če dam pa ta software dol mi pa igre normalno delajo. zdaj imam nameščen dscaler in mi tv dela v redu, sam problem je v tem da ta program (se mi zdi, oz. ne najdem) možnosti za uporabo daljinca. Če se v dscalerju lahko uporablja tudi daljinec, naj mi prosim kdo razloži kje se to kje nastavi. mislim pa da mam zadno verzijo programa.
Ali obstaja se ksn program da podpira terratec-ove kartice in možnost uporabe daljinca.
tnx za nasvete
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19592 (12632) | Izi |
» | TV karticaOddelek: Kaj kupiti | 1821 (1468) | shakal |
» | Nakup TV KarticeOddelek: Kaj kupiti | 1860 (1664) | Bramac ^^ |
» | TV TUNEROddelek: Kaj kupiti | 2089 (1575) | All |
» | TV KARTICA - kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2727 (1890) | AngelOfDeath |