Forum » Kaj kupiti » Nov projektor za 220ksit
Nov projektor za 220ksit
trdonja2 ::
Imam moznost dobit skoraj nov projektor (rabljen 4ure) z vsemi potrebnimi kabli in daljincem za 220ksit. Stvar zal nima garancije ampak je res samo 1x rabljena. Nov stane 450ksit, pa me zanima ce se to splaca. Bojim se predvsem,da bi se stvar pokvarila in potem nimam pravice do garancije (ampak dvomim, da bi se v enem letu pokvaril-toliko je namrec garancijel ). Aja projektor pa je tale.
Lp,
Trdonja
Lp,
Trdonja
CCfly ::
Načelom imaš kakšnih 4000ur delovanja zagotovljenega, dokler ti ne gre žarnica, ki pa tako ni zajeta v garanciji. Pač odločiti se boš moral kot pri vsaki stvari. Razmerje tveganje - korist.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
No jaz bom zdaj projektor kupil, ce je pa se kaksen interesent pa mi naj sporoci na mail ali pm.
lp,
trdonja
lp,
trdonja
Caligula ::
Lahko bi vsaj napisal kak projektor pa malo pogooglal za teste. Kar se garancije tice-jah saj razen zarnice projektor nima nekih kriticnih komponent. Zarnice pa itak nimajo garancije oz max 3 mesece se mi zdi,..
Kaksen projektor: v prvem postu je povezava, kjer so vsi podatki. Na teste se ne oziram toliko ker vsak pravi drugace pa tudi objektivnost je tezko ocenit. Jaz sem videl kako stvar dela in moram rect, da res ostra slika (kontrast) in pa velika svetilnost (odprto okno podnevi, prizgana luc, .... ni problema ). Ima tudi zel zanimivo funkcijo: spredaj na sredini je skrita ena nogica, katero lahko s pomocjo daljinca pomaknes ven (projektor se dvigne oziroma spusti ). Je tudi zelo lepe oblike in pa prakticnih dimenzij-v resnici zgleda res lepo. Ce je kdo interesent naj me kontaktira, ker je se en komad.
lp,
trdonja
lp,
trdonja
Ribicija ::
Pa si prepričan da je res samo 4 ure. Ker pri večini projektor lahko števec za ure prikazovanja resetira.
Kupil! Zelo navdusen! Ima res samo 4 ure (poznam cloveka) in stevca se ne da resetirat. Ima se enega z 20 ur delovanja za 200kSit.
Lep pozdrav,
trdonja
Lep pozdrav,
trdonja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70915 (3804) | matobeli |
» | priporočite projektor in platnoOddelek: Zvok in slika | 11631 (8730) | gorann |
» | Poceni "hišni kino"Oddelek: Zvok in slika | 3155 (2399) | trdoreh |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 2600 (2142) | ~Panter~ |
» | televizor 100 Hz ?Oddelek: Zvok in slika | 2777 (2119) | zile |