Forum » Programska oprema » Pretvarjanje v MP3
Pretvarjanje v MP3
jjohny ::
V Nerotu 5.5.10.3 bi rad pretvoril glasbene datoteke v MP3 datoteke. Na vse načine sem poizkušal vendar mi ni uspelo. Ali morda potrebujem kodek za pretvarjanje v MP3? Nerota sem dobil že ko sem kupil računalnik s pekačem.
Ali mi lahko kdo na kratko pove postopek kako to naredim???
lp, jani
Ali mi lahko kdo na kratko pove postopek kako to naredim???
lp, jani
queen51 ::
Za pretvarjanje v mp3 obliko obstajajo drugi programi; eden izmed njih je CDex (brezplačen!). Nero nima pretvornika za mp3 obliko. Link: http://www.cdex.n3.net/
jjohny ::
Čital sem v helpu od Nerota, da je tudi z njim možno pretvorit v MP3. Če sem prav razumel, pa potrebujem neki MP3 kodek. Zanima me ali je brezplačen in kje ga lahko dobim?? Ali ima kdo kaj izkušenj s tem??
lp, jani
lp, jani
Sambrosa ::
kok jst vem da ga je treba plačat da maš celotnega.drgač pa če hočeš navaden avdio cd spremenit v mp3 datoteke uporabi easy cd-extractor,sam ne vem katera je zadnja verzija,če se ne motim je 7
Slowenc ::
Seveda se da pretvoriti v mp3.
Gueen, ne govori neumnosti.
Odpreš nerota, greš na Recorder potem pa na Save track. Potem pa izbiraš kvaliteto zapisa. Če boš delal v PRO varjanti, potem boš to lahko naredil 30x, za večkrat boš moral plačati. Če pa delaš na nePRO varjanti je pa free.
Gueen, ne govori neumnosti.
Odpreš nerota, greš na Recorder potem pa na Save track. Potem pa izbiraš kvaliteto zapisa. Če boš delal v PRO varjanti, potem boš to lahko naredil 30x, za večkrat boš moral plačati. Če pa delaš na nePRO varjanti je pa free.
Skiny gate.
cegu ::
http://www.dbpoweramp.com/
tole je men najbol programčk. Nero ti skonverta v MP3 PRO... samo to je polovična kvaliteta CDja. tko da se slabš sliš. CD ima 128/kb na sekundo, mp3pro ti pa to da na 65kb/s.
uzem ta db poweramp program, sam naštelaš kakšno kvaliteto, vse!!! pa še zastonj je! codec maš zravn!!!
tole je men najbol programčk. Nero ti skonverta v MP3 PRO... samo to je polovična kvaliteta CDja. tko da se slabš sliš. CD ima 128/kb na sekundo, mp3pro ti pa to da na 65kb/s.
uzem ta db poweramp program, sam naštelaš kakšno kvaliteto, vse!!! pa še zastonj je! codec maš zravn!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9303 (7509) | charly5650 |
» | Iz CD v MP3 format (Help)Oddelek: Zvok in slika | 1686 (1503) | Hammer123 |
» | mp3 to oggOddelek: Zvok in slika | 1796 (1666) | Blue22 |
» | Glasnost MP3-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1099) | tha_man |
» | Iz MP3 v audio formatOddelek: Programska oprema | 5716 (5595) | Microsoft |