Forum » Zvok in slika » Program za hkratno obdelavo več videov in konv. v Divx;) ?
Program za hkratno obdelavo več videov in konv. v Divx;) ?
cegu ::
Ali obstaja program, v katerega laho damo več video fajlov, jih po želji uredimo, režemo, nato pa zripamo v divx v ćeljeni velikosti.
Movie Maker sicer ma to funkcijo, samo ne zna ripat v divx. Jaz morme zmerej najprej iz uncompressed avi v movi maker dat, zrezat reklame ven, zripat v wmv, pol pa še iz wmv na divx...... ali pa z virtualdubo zrezat, pa pol združt z easy joinerjam, pa pol zripat z dr.divx-am... pa mi gre že pošetno na živce miljonkrat ripat vse skupej..
Torej. Dodat videofajle, zrezat in skonvertat v divx, xvid format ki bo imel velikost po naši želji. DVD pekač ne more pisat fajle večje od 1gb, zato mam ta problem.
Hvala lepa
Movie Maker sicer ma to funkcijo, samo ne zna ripat v divx. Jaz morme zmerej najprej iz uncompressed avi v movi maker dat, zrezat reklame ven, zripat v wmv, pol pa še iz wmv na divx...... ali pa z virtualdubo zrezat, pa pol združt z easy joinerjam, pa pol zripat z dr.divx-am... pa mi gre že pošetno na živce miljonkrat ripat vse skupej..
Torej. Dodat videofajle, zrezat in skonvertat v divx, xvid format ki bo imel velikost po naši želji. DVD pekač ne more pisat fajle večje od 1gb, zato mam ta problem.
Hvala lepa
- spremenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Naslov teme: "a obstaja en program, kjer ma tele osnovne funkcije"
je malce zgrešen, zato sem ga popravil... Takšnega programa bi bil marsikdo vesel... videl ga še nisem. :)
je malce zgrešen, zato sem ga popravil... Takšnega programa bi bil marsikdo vesel... videl ga še nisem. :)
cegu ::
ma če bi se dal movie makerja naučit v divx ripat bi blo kul, al pa ulead ma dupr programčke, samo k mu ne morš dopovedat, da hočeš 700mb velk filmčk, al pa filmčk v dveh iknocah vsak po 700mb.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cegu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3435 (2338) | teoo |
» | PROSIM ZA POMOČ!!! sony dcr-trv22eOddelek: Zvok in slika | 1391 (1307) | katika |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2501 (1888) | marS |
» | Kako musko iz DVD (koncert) na CDOddelek: Sedem umetnosti | 2239 (1954) | AtaStrumf |
» | kako 1 avi razdeliti na 2 fajla?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1100) | branko_bm |