» »

problem z namestitvijo geforce gonilnikov na sp2

problem z namestitvijo geforce gonilnikov na sp2

Yohan del Sud ::

Težave z inštalacijo Geforce gonilnika. Za Asusov 6800 GT. Nekaj sem se preseraval ob inštalaciji in padel v zanko (prej je bil ATI radeon 32). Če hočem namestiti kateri koli gonilnik ali javi napako da se ni namestilo ali pa da naj odinštaliram stari gonilnik. No aplikacije za deinštalacijo trdijo da ga ni. Jaz ga tudi nikjer ne vidim. Kako lahko zadevo rešim brez reinštalacije WINXP SP2? Poskusil sem system restore, stare, nove gonilnike, regcleanerje...

Aja. Isto preseravanje mi je utihnilo zvočno na Abitu NF7S2. Windowsi jo preprosto ne zaznajo in zato nočejo niti poskusiti namestiti gonilnikov zanjo. Ostali gonilniki za matično delajo bp. Oboje delalo bp drugje.

Na spletu nisem našel nič pametnega in gre verjetno za meni specifičen problem v obeh primerih.

Ajde, dam dva dni časa pa grem sesut windowse...
www.strancar.com

CaqKa ::

za grafične gonilnike obstajajo neki extra uninstalerji. samo zdaj nevem kak se reče. bodo drugi povedali. probaj pogledat na teh 3d straneh ala 3dguru.

largie ::

za dokončno odstranit stare gonilnike za grafično priporočam da poiščeš programček driver cleaner, zadnja verzija je 3.3. ponovna instalacija gonilnikov za matično, mogoče obstaja novejša verzija kot jo imaš trenutno gor, bi tudi lahko kaj pomagala.

Yohan del Sud ::

Thnx. Oboje ni delalo. Dodaten podatek. Prej je bil gor Radeon 9000. Po dodatnih poizvedovanjih zadeva itak ne bi tekla brezhibno brez reinštalacije windovsov, ker se atiji preveč globoko zajejo noter, nvdija pa to vidi in dela probleme. Enostavno povedano (govorimo o xpsp2 ki so že itak problem sam zase).

Sem šel reinštalirat cele winse ponovno in dela.

Zvočna pa izgleda da je res crknila, ker ne še vedno ne dela in je ne prepozna spoh. Kaka ideja kako preverim to 100%? Za en SB bom vseeno lahko zbral, če je samo to problem.
www.strancar.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

Oddelek: Pomoč in nasveti
378592 (7798) Invictus
»

Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problem

Oddelek: Operacijski sistemi
376308 (5913) solatko
»

kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
634400 (4103) biokill
»

Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
595088 (4423) BB4l
»

Novi "predelani" gonjači za nForce 2 chipset. (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
615222 (3537) JIM22

Več podobnih tem