Forum » Zvok in slika » težave z zvočni kartico inn tv kartico
težave z zvočni kartico inn tv kartico
Ciciban ::
imam os. ploščo asus a7n8x-x...
kupil sem zvočno karto genius 5.1.. vse lepo in prav..zvok da samo "gledaš" na zvočnikih 5.1...
težava:
ko v pci vodilo vtaknem tv kartico avermedia tvcaptue98 mi sploh ne najde več zvočne kartice..kot fda ne bi bila vklopljena..poizkušal sem že vse mogoče zadeve (menjavanje pci vodil) pa vedno enako..
a se komu sanja zakaj je tako in kako to težavo rešim???
kupil sem zvočno karto genius 5.1.. vse lepo in prav..zvok da samo "gledaš" na zvočnikih 5.1...
težava:
ko v pci vodilo vtaknem tv kartico avermedia tvcaptue98 mi sploh ne najde več zvočne kartice..kot fda ne bi bila vklopljena..poizkušal sem že vse mogoče zadeve (menjavanje pci vodil) pa vedno enako..
a se komu sanja zakaj je tako in kako to težavo rešim???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Cuoresportivo ::
z istim problemom je bil en včeraj na enem pc servisu v Mariboru? mogoče celo ti. Verjetno se tepejo IRQji med seboj, probaj dat v različne slote , zvočno daj v 1 ali 2 ali 3 pci slot, tv karto pa v 4 ali 5 ali 6 če imaš.
lep pozdrav(best regards)
Ciciban ::
mogoče sem res bil jaz...
sem že uredil... naredil sem adapter iz tv kartice direkt na aux na plati.. pa dela brez problemov
sem že uredil... naredil sem adapter iz tv kartice direkt na aux na plati.. pa dela brez problemov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18675 (11011) | sash69 |
» | Nov komp...vprašanje za driverje...Oddelek: Strojna oprema | 1370 (1235) | Yoxi |
» | Kero zv.kartico nj kupim?ali audigy 2 a teratech...Oddelek: Kaj kupiti | 1618 (1453) | Spajky |
» | dodal zvocno k. v comp, zdaj se sesuva...Oddelek: Pomoč in nasveti | 710 (631) | pingo76 |
» | radio karticeOddelek: Zvok in slika | 1131 (1045) | Koci |