Forum » Kaj kupiti » CREATIVE AUDIGY 2 LS ali zs razlika
CREATIVE AUDIGY 2 LS ali zs razlika
murphyboy11 ::
živjo
zanimam se za nakup REATIVE AUDIGY 2 LS oz ZS in me zanima kaka je razlika razen v ceni kaj se bol splača imel jo bom pa samo za igranje igric na slusalke :P.
hvala za odgovore.
zanimam se za nakup REATIVE AUDIGY 2 LS oz ZS in me zanima kaka je razlika razen v ceni kaj se bol splača imel jo bom pa samo za igranje igric na slusalke :P.
hvala za odgovore.
- spremenilo: murphyboy11 ()
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
gcool ::
Kva je razlika med ZS pa LS, razn v ceni seveda, ta link zgorej mi ne pove nč kej preveč konkretnega ....
murphyboy11 ::
Kva je razlika med ZS pa LS, razn v ceni seveda, ta link zgorej mi ne pove nč kej preveč konkretnega ....
gcool če ne znaš angleško povej pa ti prevedemo drugače maš pa use audigy kartici opisane u nulo tko da jih lahko primerjaš sj pravim če pa ne znaš angleško pa povej...
gcool če ne znaš angleško povej pa ti prevedemo drugače maš pa use audigy kartici opisane u nulo tko da jih lahko primerjaš sj pravim če pa ne znaš angleško pa povej...
Dead_Eye ::
Jaz sicer znam angleško, pa mi vseeno ni jasno nič, ker tam LS kartice NI. Ali je mogoče value LS verzija?
aha, sem najdu. LS je kao audigy 1 in ne 2...... žalostno ker pri nas prodajajo LS kot da je audigy2 kar zgleda da ni.....
aha, sem najdu. LS je kao audigy 1 in ne 2...... žalostno ker pri nas prodajajo LS kot da je audigy2 kar zgleda da ni.....
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Creative X-Fi!!!Oddelek: Zvok in slika | 2292 (1845) | Fatboyslim |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12847 (8735) | OwcA |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8250 (7045) | matjash |
» | Zvočna kartica AudigyOddelek: Kaj kupiti | 1585 (1296) | sm0key |
» | AMD proc+ katera plataOddelek: Kaj kupiti | 1024 (876) | c3R4R |