Forum » Problemi človeštva » Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]
Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]
Temo vidijo: vsi
Vajenc ::
Če bi Zahodni svet prevzel antično grško moralo, bi ti isti ljudje zagovarjali plemenitost in lepoto istospolnih zvez.
Kot popestritev spolnosti, ne kot snovanje gejevskih družin.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
antonija ::
Vajenc a si ziher da imas vsaj pojma o cem govoris?
klik (upam da ti dela probleme samo slovenscina in da anglescino bolje razumes)
Kako lepo krscansko od njih, a? Cist drugace kot pa musliji zdaj pocnejo ko se njihove "verske pravice" krsijo, al kako?
Enaki kmetavzi ste oboji.
klik (upam da ti dela probleme samo slovenscina in da anglescino bolje razumes)
These gay marriages continued until Christianity became the official religion of the Roman Empire. A law in the Theodosian Code (C. Th. 9.7.3) was issued in 342 AD by the Christian emperors Constantius II and Constans. This law prohibited same-sex marriage in ancient Rome and ordered that those who were so married were to be executed. [4]
Kako lepo krscansko od njih, a? Cist drugace kot pa musliji zdaj pocnejo ko se njihove "verske pravice" krsijo, al kako?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
energetik ::
Kako lepo krscansko od njih, a? Cist drugace kot pa musliji zdaj pocnejo ko se njihove "verske pravice" krsijo, al kako?Tole tebi ne pomeni nič?
was issued in 342 AD
Veš 2010-342=1668 let nazaj. Kaj naj bi imeli današnji Kristjani veze z nekim odlokom Rimljanov, to veš pa samo ti.
These gay marriages continued until Christianity became the official religion of the Roman Empire.
Selective reading much? Sej lahko tud link kliknes, gres prebrat reference, itd. Pol pa sam vidis a gre samo za bluzenje posameznika (mene) al je to mogoce zgodovinsko dejstvo (kolikor je pac 300AD lahko dejstvo).
These gay marriages continued until Christianity became the official religion of the Roman Empire.
Selective reading much? Sej lahko tud link kliknes, gres prebrat reference, itd. Pol pa sam vidis a gre samo za bluzenje posameznika (mene) al je to mogoce zgodovinsko dejstvo (kolikor je pac 300AD lahko dejstvo).
Ti nimaš reference za talanje kritik o selektivnem branju, ker tvoj članek se začne takole:
It is believed that same-sex union was a socially recognized institution at times in Ancient Greece
Tole pa je bolj splošno znano in dokazljivo:
The most widespread and socially significant form of same-sex sexual relations in ancient Greece was between adult men and adolescent boys, known as pederasty.
Woody Allen
Woody Allen
Evo cel odstavek da ne bo kdo koga obtozil selektivnega citiranja:
Precej jasno je napisano da so istospolne zveze obstajale v vseh oblikah od neformalnih do visoko organiziranih ritualnih zvez. In da verjamejo da so bile te zveze priznane na podrocjih grcije (vzhodna polovica znanega sveta), rima (zahodna polovica)in kitajska (naprej od stare grcije). To je priblizno cel takrat znani svet.
Zdraven imas se referenco (da nebi kdo mislil da si ljudje zadeve izmisljujejo), tako da gres lahko preverit na podlagi kerih podatkov je bila ta trditev napisana.
Na istem linku je se poglavje o vlogi krscanstva pri ves zadevi (mislim da je energetika zmotila casovna umscenost).
Skratka homosexualnost za zabavo, kot zivljenski stil in kot formalna zveza dveh oseb je obstajala po prakticno vsem znanem svetu da razrasta dusevne motnje, poznane pod imenom krscanstvo. Po tem je zadeva caz noc (s podpisom enega heroja) postala smrtno kaznjiva in s tem nelegalna. Zdej pa cakamo da nekateri osebki, katerih sprejemanje sveta je ostalo nekje v prvi polovici prvega tisocletja nasega stetja, ulovijo stik z ostalimi in se sprijaznijo z dejstvom, da razen kerscanske propagande ni pri homosexualnosti nic narobe.
While it is a relatively new practice that same-sex couples are being granted the same form of legal marital recognition as commonly used by mixed-sexed couples, there is a long history of recorded same-sex unions around the world.[2] Various types of same-sex unions have existed, ranging from informal, unsanctioned relationships to highly ritualized unions. It is believed that same-sex union was a socially recognized institution at times in Ancient Greece and Rome,[2] some regions of China, such as Fujian, and at certain times in ancient European history.[3] These gay marriages continued until Christianity became the official religion of the Roman Empire. A law in the Theodosian Code (C. Th. 9.7.3) was issued in 342 AD by the Christian emperors Constantius II and Constans. This law prohibited same-sex marriage in ancient Rome and ordered that those who were so married were to be executed. [4]
Precej jasno je napisano da so istospolne zveze obstajale v vseh oblikah od neformalnih do visoko organiziranih ritualnih zvez. In da verjamejo da so bile te zveze priznane na podrocjih grcije (vzhodna polovica znanega sveta), rima (zahodna polovica)in kitajska (naprej od stare grcije). To je priblizno cel takrat znani svet.
Zdraven imas se referenco (da nebi kdo mislil da si ljudje zadeve izmisljujejo), tako da gres lahko preverit na podlagi kerih podatkov je bila ta trditev napisana.
Na istem linku je se poglavje o vlogi krscanstva pri ves zadevi (mislim da je energetika zmotila casovna umscenost).
Skratka homosexualnost za zabavo, kot zivljenski stil in kot formalna zveza dveh oseb je obstajala po prakticno vsem znanem svetu da razrasta dusevne motnje, poznane pod imenom krscanstvo. Po tem je zadeva caz noc (s podpisom enega heroja) postala smrtno kaznjiva in s tem nelegalna. Zdej pa cakamo da nekateri osebki, katerih sprejemanje sveta je ostalo nekje v prvi polovici prvega tisocletja nasega stetja, ulovijo stik z ostalimi in se sprijaznijo z dejstvom, da razen kerscanske propagande ni pri homosexualnosti nic narobe.
jype ::
Vajenc> Tole pa je bolj splošno znano in dokazljivo:
Res? Na kakšen način je bolj dokazljivo? Antični teksti, ki so se ohranili, opisujejo oboje. Je torej verjetneje, da si ti homofob, ali da si trezno premislil o vsem in se na podlagi horoskopa odločil, kateremu antičnemu pisanju je verjeti več, kateremu pa manj?
Res? Na kakšen način je bolj dokazljivo? Antični teksti, ki so se ohranili, opisujejo oboje. Je torej verjetneje, da si ti homofob, ali da si trezno premislil o vsem in se na podlagi horoskopa odločil, kateremu antičnemu pisanju je verjeti več, kateremu pa manj?
Vajenc> Tole pa je bolj splošno znano in dokazljivo:
Takole menijo o "uradnih" gejevskih zvezah v antični Grčiji.
Given the importance in Greek society of cultivating the masculinity of the adult male and the perceived feminizing effect of being the passive partner, relations between adult men of comparable social status were considered highly problematic, and usually associated with social stigma. This stigma, however, was reserved for only the passive partner in the relationship. According to contemporary opinion, Greeks who engaged in passive homosexuality past the age at which they were the passive members of pederastic relationships "made a woman" of themselves; there is ample evidence in the theater of Aristophanes that derides these passive homosexuals and gives a glimpse of the type of biting social opprobrium heaped upon them by their society.
Ponavadi so imeli poročeni možje mladoletne ljubimce, kateri so svojo zvezo s starejšim moškim končali pri svojih 17 letih.
Zakaj nekaj tumbate, če v bistvu nimate pojma?!
Woody Allen
Woody Allen
Double_J ::
http://www.zurnal24.si/bizarno/thomas-r...
Če geji hočejo otroke, nej se potrudijo in jih rodijo. Sej Thomasu je že ratalo no...
Če geji hočejo otroke, nej se potrudijo in jih rodijo. Sej Thomasu je že ratalo no...
Dve šivanki...
Govora je o antičnem Rimu, ti pa nekaj tumbaš o antičnih Grkih ...
Ne o antičnem rimu je začel govorit antonija, potem kot je (spet) narobe prebral tokrat Okapija. :(
Woody Allen
Woody Allen
Arto ::
Če hočeš otroka, Double_J, se potrudi in ga rodi.
Če hočeš otroka, Double_J, se potrudi in ga rodi.
A si se zmedu?!
Woody Allen
Woody Allen
Čisto nič. Otroke rojevajo ženske, in ne vidim pointa, ko Doulbe_J trdi, da bi morali homoseksualci (predvidevam, da misli na moške), sami rojevati otroke. Lezbijke jih lahko, recimo. In tudi če Double_J želi otroka, ga verjetno ne bo rodil on (predivdevam, da je moški).
Evo slikce iz Pompejev.
nekad sam jebo nekog ko je jebo pedera?
vir: WikipediaNot only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Ponavadi so imeli poročeni možje mladoletne ljubimce, kateri so svojo zvezo s starejšim moškim končali pri svojih 17 letih.
Ti pa imas selektivno slepoto al kaj? Dej preberi si cel clanek (ki BTW govori o homosexualnosti v stari grciji, ne linkana zgodovina istospolnih porok, kar naj bi bila poanta debate).
Ce pa natancno preberes tistk kar si citiral je pa prevod sledec: Stari grki so obravnavali homosexualni odnos za tistega v paru, ki je bil reciever (ne odnos kot tak) za slabsalnega. Biti "reciever" v istospolnem paru je pomenilo biti feminiziran (in upam da vemo kaksno vlogo so imele zenske v tisti druzbi) skupaj z vsemi lastnostmi ki so jih takrat pripisovali zenskam. Uglavnem edino kar "jih je motilo" je bilo to, da so moskega ki se je po doloceni starosti "zmerjali" z zensko.
Se vedno ostaja dejstvo da se je do pojava krscanstva istospolna zveza smatrala za nekaj povsem normalnega, od krscanstva naprej je pa to illegalno pocetje ki zahteva smrtno kazen (v nekaterih delih sveta se vedno).
Vajenc, poakzal si ne le to da nimas pojma o tematiki o kateri se tako zagreto kregas, se celo tvoji poskusi trivializacije rpoblema in udelezenih na nasprotni strani so spektakularno pogrnili. Vem, da ti ta pogled tud pod razno ni jasen in da si preprican da stojis na vrhu trupel kot zamgovalec te debate, ampak od psihicnih bolnikov ni drugega za pricakovati. Reality is a bitch.
podbevna ::
FYI, če mi partner ne "puca" redno analnih poti, ne pomeni, da sem zaprt. Ti pa kar ostani pri svoji praksi.
In kaksna je moja praksa (za razliko od tvoje kjer ti partner redno "puca" analne poti)?
Tvoje bralno razumevanje je dokazano slabo, nič novega.
Ima prav. Iz njegove izjave očitno izhaja, da mu partner neredno puca analne poti, a kljub temu ni zaprt.
Antonija, sploh ti ne bom več linkal ali celo prevajal. V bistvu ti in druščina si mislite kar ste si pač zmožni zmisliti jaz takšnih insinuacij in podtikanj kot si jih privoščiš ti, ne bom več komentiral. In ne rabiš mi govorit koliko ti je vseeno za to.
Woody Allen
Woody Allen
Podtikanj in insinuacij? S tem si verjetno mislil na sposno sprejeta zgodovinska dejsta ki jih cerkev ne zagovarja? Sej vem da je tezko ko ti zmanjka (navideznih) argumentov, ampak vecina vseeno bolje prenese poraz kot pa z jokanjem da se ne bojo vec igali. Pateticno.
FYI, če mi partner ne "puca" redno analnih poti, ne pomeni, da sem zaprt. Ti pa kar ostani pri svoji praksi.
In kaksna je moja praksa (za razliko od tvoje kjer ti partner redno "puca" analne poti)?
Tvoje bralno razumevanje je dokazano slabo, nič novega.
Ima prav. Iz njegove izjave očitno izhaja, da mu partner neredno puca analne poti, a kljub temu ni zaprt.
No, ti znaš vsaj pravilno prebrati, čeprav tudi ti nisi dojel.
Fantki kot si ti Antonija, a vas je še kdo iz tabora pozabil ven zvlečt? Mami? Oči?
Woody Allen
Woody Allen
Ne vem sicer kaksen tabor imas v mislih, ampak dokler sta zame skrbela starsa sta me prisla iskat po vsakem taborjenju.
Ne razumem pa od kje imas izkusnjo da so tebe vlekli ven iz taborov... si si tako zelo zelel ostati v njih da te je bilo treba na silo odstranit?
Ne razumem pa od kje imas izkusnjo da so tebe vlekli ven iz taborov... si si tako zelo zelel ostati v njih da te je bilo treba na silo odstranit?
Pšenični ::
http://www.zurnal24.si/slovenija/spolna...
Gre za bolno in agresivno majnšino, kot np. Jehove priče (mislim na prepričevanje).......Se opravičujem vnaprej , če sem uporabil premočne izraze ali sem koga prizadel..., ampak izživljanje nad nemočnimi otroci me zmeraj prizadene. In kako bi šele bilo, če bi dva homoseksualca dobila ubogega otroka......
Gre za bolno in agresivno majnšino, kot np. Jehove priče (mislim na prepričevanje).......Se opravičujem vnaprej , če sem uporabil premočne izraze ali sem koga prizadel..., ampak izživljanje nad nemočnimi otroci me zmeraj prizadene. In kako bi šele bilo, če bi dva homoseksualca dobila ubogega otroka......
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Kaj bi zdej rad linke o spolnih zlorabah otrok v heterosexualnih druzinah (pedofilija + incest, all-in-one), o fizicnem in psihicnem nasilju nad otroki v heterosexualnih druzinah, ipd.?
Je pa zdaj vsaj bolj jasno zakaj je NSi tako gladko odletela ven iz parlamenta da se je kar kadilo za njo.
Je pa zdaj vsaj bolj jasno zakaj je NSi tako gladko odletela ven iz parlamenta da se je kar kadilo za njo.
dbevfat ::
http://www.zurnal24.si/slovenija/spolna...
Jehove priče poizkušajo ljudi prepričati, da je njihov način boljši. Hočejo nove pripadnike, ker imajo od tega korist. Pripadništvo je stvar prepričanja in odločitve. Geji niso geji zaradi svoje odločitve, človek se ne more kar odločiti biti ali ne biti homoseksualec. Gej skupnost ti želi samo povedati, da z njimi ni nič narobe, ne da te hočejo zraven. Kako lahko to dvoje sploh primerjaš?
nvr2fat
45cm tici v crnih leder jaknah... vsako noc ga preganjajo v sanjah
Okapi ::
Gej skupnost ti želi samo povedati, da z njimi ni nič narobe, ne da te hočejo zraven.Ja, samo reveži ne zaupajo svoji spolni orientaciji in se bojijo, da jih bo goljfiva kača gejevske propagande speljala v svet, ki je bogu gnusoba.
O.
Antonija, pokazal si, da ne dojemaš slovenskega besedila, prevajanje ti dela še večje probleme ... ti se pa še kar režiš?!
Woody Allen
Woody Allen
"Gej skupnost ti želi samo povedati, da z njimi ni nič narobe, ne da te hočejo zraven"
Sej pravim, da me ne zanima, kaj mi imajo povedat. Z njimi ja pa še kako narobe, sicer na paradah ne bi počeli, kar počnejo. Gnusno.....Fuj....
Sej pravim, da me ne zanima, kaj mi imajo povedat. Z njimi ja pa še kako narobe, sicer na paradah ne bi počeli, kar počnejo. Gnusno.....Fuj....
OrkAA ::
Saj že ptički čivkajo, da bi se jim rad pridružil, a te je neskončno sram. In potem ta sram izražaš z gnusom.
telbanc> sicer na paradah ne bi počeli, kar počnejo.
Kaj pa počnejo (razen tega da opozarjajo na svojo depriviligiranost pred diskriminatorno zakonodajo in nosijo pisane transparente)?
Kaj pa počnejo (razen tega da opozarjajo na svojo depriviligiranost pred diskriminatorno zakonodajo in nosijo pisane transparente)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ojej... zdej bo spet dal nekdo tiste orgijske svinjarije iz parad.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Kaj pa počnejoIh, kaj, raznorazne gnusobe, saj to je menda jasno. Ampak telbanc je o tem samo slišal govorit, ker parade ponosa od blizu ni videl še nobene.
O.
Porivajo en drugega na teh paradah to je... vprašaj mislim da nebivedu-ja za foto material.
Dve šivanki...
"Porivajo en drugega na teh paradah to je... vprašaj mislim da nebivedu-ja za foto materia"
Ja, to je tista groza, ko to enkrat vidiš ne moreš zaspat.
"Gnusob na paradah tudi jaz ne maram, pa vseeno podpiram njihov namen"
Sploh veš kaj tam počnejo. Razvrat vam pravim jaz, nesluten razvrat....
"Kaj pa počnejo (razen tega da opozarjajo na svojo depriviligiranost pred diskriminatorno zakonodajo in nosijo pisane transparente)?"
Na eni leather paradi, kjer so pisotni le homoseksualci, so se dogajale "prave moralne grozote".....
Ja, to je tista groza, ko to enkrat vidiš ne moreš zaspat.
"Gnusob na paradah tudi jaz ne maram, pa vseeno podpiram njihov namen"
Sploh veš kaj tam počnejo. Razvrat vam pravim jaz, nesluten razvrat....
"Kaj pa počnejo (razen tega da opozarjajo na svojo depriviligiranost pred diskriminatorno zakonodajo in nosijo pisane transparente)?"
Na eni leather paradi, kjer so pisotni le homoseksualci, so se dogajale "prave moralne grozote".....
Zgodovina sprememb…
"Ja, takih gnusob tud jest ne maram! Takele se gredo, lejte, takele..."
In seveda potem bi dva taka primerka vzgajala še otroke, verjetno v "katoliškem duhu"....
In seveda potem bi dva taka primerka vzgajala še otroke, verjetno v "katoliškem duhu"....
"Jaz imam 100x raje dve taki mami, kot sta ti na sliki, kot enega telbanca za fotra"
Slike ne vidim, sta verjetno že pod "cenzuro".
Če boš šel kdaj na Dob, se ti bo verjetno želja izpolnila...heh,heh...Lahko boš mel več "mamic"
Slike ne vidim, sta verjetno že pod "cenzuro".
Če boš šel kdaj na Dob, se ti bo verjetno želja izpolnila...heh,heh...Lahko boš mel več "mamic"
BigWhale, tud če bi kako bolj "trdo" prilimal, se verjetno ne bi prav dosti ljudi zgražalo. Važno, da nista dva tipa.
USS Liberty ::
Ja, takih gnusob tud jest ne maram! Takele se gredo, lejte, takele:
take smrklje se ližejo ne zato ker so lezbijke in ker jih privlači isti spol, ampak zato ker šovbiznis to propagira in je to sedaj moderno...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
donfilipo ::
Ma jok. Res prave lezbijke se v pravi borbi za enakopravnost spolnih usmerjenosti, na čase predajo tudi kakšnemu moškemu
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
becomes revolutionary act. Orwell
huelz ::
Vsi pravi macoti so itak tolk vase zaljubljeni in egocentricni, da ze skoraj morajo bit geji, saj jih privlaci ista moskost, za katero mislijo, da privablja zenske.
Ostali, manj srecni in lepi, pa si zelijo bit macoti, saj je le pravi maco pojem vsega prosvetnega in pobozna zelja, ki ostaja neizpolnjena. Ergo, so spet geji, ker si zelijo nekaj kar niso, lahko pa dobijo to od lustnih gejev.
Ampak, jaz se vedno ne vem v katero skupino spada telbanc, al je pravi maco, al si samo potihem zeli orenk desca.
Po njegovem se mi zdi, da so pedri tudi vsi moski, ki pucajo rore svojim izvoljenkam, saj na ta nacin zadovoljujejo svoje gej vzgibe, in prav ta latentnost mu vzbuja strah. In zeljo po tem, da bi se nekoc kdo tudi z njegovo ritko igral.
Ok, mal on topic, eni imajo pac zakoreninjeno predstavo o tem kaj je normalno, pravilno in od boga zapovedno. Se mi pa smeji, ko po kakem natgeotu lahko gledas, da je tudi v zivotinjskem carstvu cel kup homoseksualnih interakcij, pa so dolga leta ta isti zagovarjal, da tega ni in je zato sprevrzeno, da se grejo to ljudje.
Seveda, medtem ko bi se nekako vecina sprejela dve lustni lezbijki (iz lastnih vzgibov), pa dva moska nikakor ne. Ze tu se kaze dvolicnost vseh, ki so pavsalno proti enakopravnosti, pa ceprav med dvema istospolnima partnerjema. Zalostno.
Zelim velik srece vsem gejem in lezbijkam, ce druzga ne, bodo njihovi otroci predvsem mal bolj strpni kot nekateri tukaj, ki imajo toliko za povedat in se jim od gnusobe kar malo kolca po ljubezni
Ostali, manj srecni in lepi, pa si zelijo bit macoti, saj je le pravi maco pojem vsega prosvetnega in pobozna zelja, ki ostaja neizpolnjena. Ergo, so spet geji, ker si zelijo nekaj kar niso, lahko pa dobijo to od lustnih gejev.
Ampak, jaz se vedno ne vem v katero skupino spada telbanc, al je pravi maco, al si samo potihem zeli orenk desca.
Po njegovem se mi zdi, da so pedri tudi vsi moski, ki pucajo rore svojim izvoljenkam, saj na ta nacin zadovoljujejo svoje gej vzgibe, in prav ta latentnost mu vzbuja strah. In zeljo po tem, da bi se nekoc kdo tudi z njegovo ritko igral.
Ok, mal on topic, eni imajo pac zakoreninjeno predstavo o tem kaj je normalno, pravilno in od boga zapovedno. Se mi pa smeji, ko po kakem natgeotu lahko gledas, da je tudi v zivotinjskem carstvu cel kup homoseksualnih interakcij, pa so dolga leta ta isti zagovarjal, da tega ni in je zato sprevrzeno, da se grejo to ljudje.
Seveda, medtem ko bi se nekako vecina sprejela dve lustni lezbijki (iz lastnih vzgibov), pa dva moska nikakor ne. Ze tu se kaze dvolicnost vseh, ki so pavsalno proti enakopravnosti, pa ceprav med dvema istospolnima partnerjema. Zalostno.
Zelim velik srece vsem gejem in lezbijkam, ce druzga ne, bodo njihovi otroci predvsem mal bolj strpni kot nekateri tukaj, ki imajo toliko za povedat in se jim od gnusobe kar malo kolca po ljubezni
energetik ::
huelz, 100x smo že povedali, da nam je vseeno, kaj počnejo homoseksualci doma/svojih klubih/na to namenjenih prostorih, tako kot mi je vseeno kaj počneta v spalnici moja heteroseksualna soseda. Skeptični smo le do posvojitev. Prav tako je Thomas lepo povedal, da smo vi enakopravni pred zakonom, vsak (tudi homoseksualec) lahko sklene heteroseksualno zvezo, vsak posameznik (tudi homoseksualec) lahko posvoji otroka.
Kakšno je pa osebno mnenje o homoseksualcih, pa tukaj v bistvu ni pomembno. Če te pa res zanima, meni se to ne zdi naravno in normalno. Pa ne zaradi kakšne indoktrinacije ampak iz izključno biološkega stališča. Je pač neka deviacija.
Kakšno je pa osebno mnenje o homoseksualcih, pa tukaj v bistvu ni pomembno. Če te pa res zanima, meni se to ne zdi naravno in normalno. Pa ne zaradi kakšne indoktrinacije ampak iz izključno biološkega stališča. Je pač neka deviacija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
huelz ::
Ravno to kar sem omenil, to je spet tvoj pogled, malce homofobicen, po tvoje zdravorazumski. Iste zadeve se dogajajo v zivotinjskem carstvu, jih lahko jemljes kot deviacijo, biolosko stalisce pa ne igra popolnoma nobene vloge pri tem, da odrekate pravice istospolnim partnerjem.
In ja zato je to diskriminacija, se posebej pred zakonom, samo zato, ker dva v istospolni zvezi ne moreta spoceti otroka.
Sicer pa, lahko gremo na to noto, da nas ne zanima kaj se dogaja v privat okolju, in nas praviloma res ne bi smelo, kakor tudi ne, ce se dve zenski ali moska poljubljata sredi ulice. To je nekaterim gnusno, torej po tej logiki ze takoj spada pod krsitev njihovih pravic, ampak ne vem tocno katerih, dobrega okusa (heteroseksualcev)?
In Thomas si lahko interpretira enakost pred zakonom kakor hoce, ce pa sam zakon jasno doloca, da istospolni partnerji ne morejo imeti enakih pravic. Samo zato, ker zakon tako pravi, mora ze bit pravilno ane?
Podpiram pa vseeno. Zakaj? Iz istega razloga, kot podpiram vso drugacnost v vseh primerih, ne samo takrat, ko meni pase ali pa se mi "zdi" da je naravna in normalna.
In ja zato je to diskriminacija, se posebej pred zakonom, samo zato, ker dva v istospolni zvezi ne moreta spoceti otroka.
Sicer pa, lahko gremo na to noto, da nas ne zanima kaj se dogaja v privat okolju, in nas praviloma res ne bi smelo, kakor tudi ne, ce se dve zenski ali moska poljubljata sredi ulice. To je nekaterim gnusno, torej po tej logiki ze takoj spada pod krsitev njihovih pravic, ampak ne vem tocno katerih, dobrega okusa (heteroseksualcev)?
In Thomas si lahko interpretira enakost pred zakonom kakor hoce, ce pa sam zakon jasno doloca, da istospolni partnerji ne morejo imeti enakih pravic. Samo zato, ker zakon tako pravi, mora ze bit pravilno ane?
Podpiram pa vseeno. Zakaj? Iz istega razloga, kot podpiram vso drugacnost v vseh primerih, ne samo takrat, ko meni pase ali pa se mi "zdi" da je naravna in normalna.
Double_J> Porivajo en drugega na teh paradah to je... vprašaj mislim da nebivedu-ja za foto material.
Da niste mal zamešal, slučajno?
(Seveda ste. Limal bi slike s Folsom Street Faira, pa rekli, da so to parade ponosa. Če vas je tega strah, kolk vas je šele dveh deklic z eno šalčko strah, pa sta obe hetero!)
Da niste mal zamešal, slučajno?
(Seveda ste. Limal bi slike s Folsom Street Faira, pa rekli, da so to parade ponosa. Če vas je tega strah, kolk vas je šele dveh deklic z eno šalčko strah, pa sta obe hetero!)
"(Seveda ste. Limal bi slike s Folsom Street Faira, pa rekli, da so to parade ponosa. Če vas je tega strah, kolk vas je šele dveh deklic z eno šalčko strah, pa sta obe hetero!)"
Odkar so tistga poslanca, zbudili ob 6 zjutraj in mu premetali bajto, (menda zato, ker se je oddaljiv od rdeče politične opcije) smo mal paranoični. Sicer je verjetno Kresalova že ukrepala........v zvezi z tem....IP pa te stvari...
Sicer se je tistih zverin s Folsom Street Faira ornk za bat, no, če ma kdo hemeroide, bo verjetno tud vse naredu, da ne pride na Dob.
Odkar so tistga poslanca, zbudili ob 6 zjutraj in mu premetali bajto, (menda zato, ker se je oddaljiv od rdeče politične opcije) smo mal paranoični. Sicer je verjetno Kresalova že ukrepala........v zvezi z tem....IP pa te stvari...
Sicer se je tistih zverin s Folsom Street Faira ornk za bat, no, če ma kdo hemeroide, bo verjetno tud vse naredu, da ne pride na Dob.
Zgodovina sprememb…
Če te pa res zanima, meni se to ne zdi naravno in normalno.A res misliš, da si moral to posebej povedati? Ker če si, se motiš - je bilo mogoče zelo dobro razbrati iz tvojih postov.
Drugače pa, za tiste, ki se obešajo na naravno/normalno vzgojo otrok, karkoli že to pomeni - v resnici nista dovolj samo oče in mati, temveč morata biti prisotna tudi dedek in babica, pa tudi vsaj kakšna teta. Večino svojega razvoja je človek živel v razširjenih družinah in takšne oskubljene, kot jih poznamo danes (ata, mama, otroci), so približno ravno toliko nenaravne, kot istospolne.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 16480 (7303) | riba43 |