» »

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Temo vidijo: vsi
««
26 / 99
»»

49106 ::

Problem je v tistih ki se norčujejo in v starših, ki na to niti ne pomislijo ne. Glede bosancev pa prosim lepo tiho, ker bodo kmalu v večini, če že niso.

Nisem rekel, da je narobe nedelati otrok, rekel sem le da v tistem primeru to ne gre.

Vajenc ::

No pa recimo, da ste diskriminatorni do zoofilije, pedofilije in nakrofilije, ker partner po vaše ne more polnopravno privoliti v takšno razmerje. OK! Pa vzemimo polnoletne vsespolne sadiste in mazohiste. A se bo naslednje usklajevanje zakonov dotikalo tudi njih. Jaz sadist vzamem njo mazohistko za svojo ženo. Obljubljam, da jo bom redno mučil in ji stal ob strani tudi ko ji bo dobro ... Pač poroka, ampak naj bo jasno napisano kaj smo. Ane? Spol ni važen, važno je naše sado-mazo poslanstvo. In ko pridem v bolnico naj mi zagotovijo, da jo bom lahko mučil tudi v napol zavednem stanju, kot mi veleva zaobljuba. Pa pri posvojitvah naj bo posebej odstavek, da se dovolijo posvojitve tudi sado-mazo parom.

A to bo ok?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype je izjavil:

Vajenc> In če je pedofil celo kazensko preganjan zaradi svoje spolne usmeritve

Ni! Pedofil je kazensko lahko preganjan izključno zaradi spolnega dejanja do mentalno podrejene osebe (osebe, ki ni osebnostno dovolj zrela, da bi se lahko z odnosom strinjala).

Vajenc> Ker, če imamo živčne končiče tudi okoli ritnice in v njej, to ne pomeni, da je drek užiten.

Kaj ma pa to veze? Saj ga ne jemo. Pa enkrat v tisočletjih smo iznašli tudi vodovod in milo, da če si pri odvajanju blata slučajno umažemo roke, teh ni treba očistit z jezikom.

Zakaj potem ničkoliko aretacij, ki so imeli samo slike oz. posnetke deklic/fantkov?

Pyr0Beast ::

49106 je izjavil:

Kakšni kondomi? oz kaj majo veze?

Nurmaln: fotr pedr, drug fotr pedr, pa imamo vzdevek za otroka. Lahko je še huje

S kondomom partnerici ne moreš narediti otroka. Oh vraga no kaki kriterij

Vzdevek za otroka ? Mulc hudičev ...

Saj so stari tudi pijani pa revni, pa te zadeve niso zaradi tega prepovedane.

Pa tudi če nečesa družba 'ne odobrava' to ne pomeni da moramo tiste ljudi zapreti temveč je treba spremeniti družbo.

Vajenc je izjavil:

No pa recimo, da ste diskriminatorni do zoofilije, pedofilije in nakrofilije, ker partner po vaše ne more polnopravno privoliti v takšno razmerje. OK! Pa vzemimo polnoletne vsespolne sadiste in mazohiste. A se bo naslednje usklajevanje zakonov dotikalo tudi njih. Jaz sadist vzamem njo mazohistko za svojo ženo. Obljubljam, da jo bom redno mučil in ji stal ob strani tudi ko ji bo dobro ... Pač poroka, ampak naj bo jasno napisano kaj smo. Ane? Spol ni važen, važno je naše sado-mazo poslanstvo. In ko pridem v bolnico naj mi zagotovijo, da jo bom lahko mučil tudi v napol zavednem stanju, kot mi veleva zaobljuba. Pa pri posvojitvah naj bo posebej odstavek, da se dovolijo posvojitve tudi sado-mazo parom.

A to bo ok?

Um .... ne
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

Vajenc je izjavil:

A to bo ok?

Lej brezveznih primerov lahko privlečeš na plano kolikor ti jih tvoj bolan um dopušča. Za prve tri primere smo se potrudili da bi razumel (mogoče celo si), za naslednjih 16.000 primerov se mi ne da. Boš moral najprej ti jasno pokazati v čem točno je problem/nevarnost homoseksualnih vez in porok, potem pa se lahko pogovarjamo dalje.
Pri posvojitvah pa ni potrebe da se izrecno napiše da se dovolijo posvojitve komurkoli. Samo briše naj se del, ki kogarkoli diskriminira.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Še vedno niste razložili zakaj so homeseksualci ok, pedofili pa ne. Slednji so obsojeni že zaradi fotografij in posnetkov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Vajenc> Ker, če imamo živčne končiče tudi okoli ritnice in v njej, to ne pomeni, da je drek užiten.
Jype>Kaj ma pa to veze? Saj ga ne jemo. Pa enkrat v tisočletjih smo iznašli tudi vodovod in milo, da če si pri odvajanju blata slučajno umažemo roke, teh ni treba očistit z jezikom.

Hoteli ste pojasnilo zakaj so si zmislili, da je ritopikovstvo gnusno. Še bolj nazoren je namen odprtin. Ena je za odvajanje blata, druga pa za drgnenje tiča, da lahko seme brizgne skoznjo do jajčeca. Pa, da ne bo spet nesporazumov. Lahko si ga tudi na roko celo življenje zaradi mene, al pa v rito. Samo to naj ostane v okviru spolnosti in ne zakonov, dovoljenj in pravic.

Pri posvojitvah pa ni potrebe da se izrecno napiše da se dovolijo posvojitve komurkoli. Samo briše naj se del, ki kogarkoli diskriminira.

Najprej si ga preberi, potem pa pametuj, da so geji diskriminirani. Če vam pa socialna delavka ne zaupa je pa drug problem.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

49106 je izjavil:

Še vedno niste razložili zakaj so homeseksualci ok, pedofili pa ne. Slednji so obsojeni že zaradi fotografij in posnetkov.

Nimamo se kaj ukvarjati s pedofili sedaj. Če hočeš - odpri novo temo.

Hoteli ste pojasnilo zakaj so si zmislili, da je ritopikovstvo gnusno. Še bolj nazoren je namen odprtin. Ena je za odvajanje blata, druga pa za drgnenje tiča, da lahko seme brizgne skoznjo do jajčeca. Pa, da ne bo spet nesporazumov. Lahko si ga tudi na roko celo življenje zaradi mene, al pa v rito. Samo to naj ostane v okviru spolnosti in ne zakonov, dovoljenj in pravic.

Oj vraga mi. Daj povej če si kdaj šel 'scat' na sekret ?

49106 je izjavil:

Smo že nekajkrajt, pa bomo še enkrat če si spregledal.
Ker otrok do 15 leta s pravnega vidika NE MORE pristati na spolne odnose, niti ne more privoliti v golo poziranje. Torej je spolni odnos z osebo mlajšo od 15 let - spolni odnos brez privolitve partnerja.
Na običajen homoseksualni spolni odnos pristaneta oba partnerja in zato (nurmalni ljudje) nimamo problemov s tem.

Največkrat tja ja, ker je sekret temu namenjen. Če pa ščijem v sede je pa preveč intimno vprašanje, da bi ti kar tako preko foruma odgovoril. A ti pa kar s Flokijem ob drevo al kaj?
Woody Allen

Sicer pa ta tema govori o porokah homoseksualcev in ne naravnosti/moralnosti/legalnosti homoseksualnosti. Za tole debato je jasno da gremo iz trenutnega stanja ko na homoseksualnosti ni nič nemoralnega ali nelegalnega. Če se ne strinjate s tem pa odprite novo temo.

nurmaln je izjavil:

Sicer pa ta tema govori o porokah homoseksualcev in ne naravnosti/moralnosti/legalnosti homoseksualnosti. Za tole debato je jasno da gremo iz trenutnega stanja ko na homoseksualnosti ni nič nemoralnega ali nelegalnega. Če se ne strinjate s tem pa odprite novo temo.

Še bolje, če se kar izselimo, ane?

Seveda ni nič nelegalnega, če si gej. Gey is ok, dokler je to spolnost. Ko pa to želi postati vzor za urejeno življenje, pa ni več ok.
Woody Allen

dbevfat ::

49106 je izjavil:

Kaj pa trpinčenje, ki ju prinašajo homoseksualne družine? Tega nihče ne upošteva?

Problem trpinčenja ste v bistvu vi. Ko boste nehali trpinčite druge zarad drugačnosti, bo problem izginil. Torej to vprašanje nameni sebi.
nvr2fat

_Dormage_ ::

Intermezzo vprašanje:
Zakaj se homoseksualnost ne obravnava kot spolno motnjo, medtem ko vse ostale "gnjusne fetiše" pa ja?
Psihologi opredelijo ekshibicionizem kot spolno motnjo, zakaj pa za homoseksualnosti pravijo, da je prirojena in da homoseksualci so med nami in predstavljajo nek procent družbe in jih je treba upoštevati bla bla bla..
Kje leži utemeljitev tega?
Če bi homoseksualnost bila psihična motnja bi rešilo marsikaj.

Vajenc je izjavil:

Seveda ni nič nelegalnega, če si gej. Gey is ok, dokler je to spolnost. Ko pa to želi postati vzor za urejeno življenje, pa ni več ok.

Kdo je rekel, da bo vzor? A heteroseksualna družina, kjer zapit foter pretepa ženo in otroke, je vzor? Pa teh družin je veliko več, kot bi bilo homoseksualnih.
nvr2fat

nurmaln je izjavil:

49106 je izjavil:

Smo že nekajkrajt, pa bomo še enkrat če si spregledal.
Ker otrok do 15 leta s pravnega vidika NE MORE pristati na spolne odnose, niti ne more privoliti v golo poziranje. Torej je spolni odnos z osebo mlajšo od 15 let - spolni odnos brez privolitve partnerja.
Na običajen homoseksualni spolni odnos pristaneta oba partnerja in zato (nurmalni ljudje) nimamo problemov s tem.

Doma na roko je zate spolni odnos?

dbevfat je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Kdo je rekel, da bo vzor? A heteroseksualna družina, kjer zapit foter pretepa ženo in otroke, je vzor? Pa teh družin je veliko več, kot bi bilo homoseksualnih.

Jasno! Samo tako lahko SIN odraste v klenega Slovenca ... Al kaj naj ti odgovorim na take?
Woody Allen

TTim ::

Mah itak je tako - so ljudje ki širijo nestrpnost in sovraštvo, in so ljudje ki so strpni do te mere, da ljubezen privoščijo komurkoli. In ja, homoseksualnost je način življenja, ne samo spolnost. Ta način življenja pa je problematičen izključno samo zaradi nestrpnežev, ki se jim pač to gnusi.

Jaz recimo sem gej že od kar vem zase, zdaj sem star 23, imam super fanta, živiva skupaj, seksava le en z drugim in na splošno delava vse kar počnejo normalni pari. Če me kdo vpraša, ali bi se rad nekoč poročil? Mogoče. Vsekakor bi bil vesel, če bi imel to opcijo. Posvojitev otroka? Tudi to bi rad nekoč bil zmožen narediti. To da vzgajaš otroka, da tvojemu življenju nek smisel. In sem popolnoma prepričan, da je vsak homoseksualni par, ki si močno želi otroka in je nanj pripravljen, bolši starš temu otroku kot katerikoli "običajni" par, ki je otroka dobil pač zaradi ene nepremišljene noči.

Itak me pa briga kaj si drugi mislijo o meni in gejih na splošno. Jaz živim super življenje in si ne pustim, da me ljudje pri tem ovirajo. Če pa bom kdaj imel občutek, da so mi kršene pravice zaradi moje spolne usmerjenosti, je pa logično, da se bom za njih boril. Naglas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TTim ()

Vajenc je izjavil:

Največkrat tja ja, ker je sekret temu namenjen. Če pa ščijem v sede je pa preveč intimno vprašanje, da bi ti kar tako preko foruma odgovoril. A ti pa kar s Flokijem ob drevo al kaj?

Heheh. Samo da te očitno nič ne moti da isti ud za scanje uporabljaš tudi za sex. Enako je pri ženskah. Že po defaultu si kar precej nagnusen.

Itak me pa briga kaj si drugi mislijo o meni in gejih na splošno. Jaz živim super življenje in si ne pustim, da me ljudje pri tem ovirajo. Če pa bom kdaj imel občutek, da so mi kršene pravice zaradi moje spolne usmerjenosti je pa logično, da se bom za njih boril. Naglas.

In prav je tako.

Heheh. Samo da te očitno nič ne moti da isti ud za scanje uporabljaš tudi za sex. Enako je pri ženskah. Že po defaultu si kar precej nagnusen.

Si šprical anatomijo pri biologiji?

In sem popolnoma prepričan, da je vsak homoseksualni par, ki si močno želi otroka in je nanj pripravljen, bolši starš temu otroku kot katerikoli "običajni" par, ki je otroka dobil pač zaradi ene nepremišljene noči.

Tukaj jaz vidim poglaviten problem, zakaj ne dojamete, da vi niste najboljša izbira in vzor, ki ga otrok lahko dobi. Hetero so po večini nasilni pjančki in frigidne babe, geji ste pa nasmejani mavrični ljudje. Za posrat.
Woody Allen

Vajenc je izjavil:

In sem popolnoma prepričan, da je vsak homoseksualni par, ki si močno želi otroka in je nanj pripravljen, bolši starš temu otroku kot katerikoli "običajni" par, ki je otroka dobil pač zaradi ene nepremišljene noči.

Tukaj jaz vidim poglaviten problem, zakaj ne dojamete, da vi niste najboljša izbira in vzor, ki ga otrok lahko dobi. Hetero so po večini nasilni pjančki in frigidne babe, geji ste pa nasmejani mavrični ljudje. Za posrat.

Nihče ni rekel po večini. Ne dojameš pa, da je kriterij za vzor (če že forsiraš, da mora biti "vzor", drugi ne) bolj ustrezen po kvaliteti družine, ne spolne usmerjenosti staršev. Boš rekel, da je sta nasilen foter in depresivna mama (pogosto pri nas) boljši vzor od običajnega gejevskega para? Če rečeš "ja", si idiot, če rečeš "ne", si pa v trenutku priznal, da ni spolna usmerjenost tista, ki naredi družino dobro in vzorno. S tem izgine tvoj problem vzora.
nvr2fat

Vajenc je izjavil:

Jaz sem zase prepričan da bi bil dober starš, sigurno boljši kot ti, za druge pač ne bom govoril. Moj otrok vsaj ne bi bil tak zafrustriran nestrpnež kot si ti.

Aja, in to mislim na najbolj nežen možni način, da ne boš misli da te žalim. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TTim ()

Aljaz1980 ::

Jaz sem zase prepričan da bi bil dober starš, sigurno boljši kot ti, za druge pač ne bom govoril. Moj otrok vsaj ne bi bil tak zafrustriran nestrpnež kot si ti.

To sta govorila tudi "nasilen foter in depresivna mama"

Ti vidiš problem tam kjer ga ni. Nihče ne želi da bi dajali prednost homoseksualcem. Pred vsako posvojitvijo se pogleda kaj je najboljše za otroka. Lahko da je nek gay par bolj primeren kot nek pijanski straight par, lahko da je nek straight par bolj primeren kot nek pijanski gay par. Gre samo za to da ni razloga da bi se gay pare že po defaultu izločilo.

Fantje, geji in ostali nepridipravi. Nekoč si boste morali razjasniti nekatere osnovne pojme kot so funkcioniranje osnovnih delov telesa, kako zgleda zafrustriran nestrpnež, kaj dejansko vam sedanji zakon preprečuje in omejuje. O vzgoji otrok boste kaj več razumeli, ko (če) boste kakšnega vzgojili. Do takrat si s takšnim nastopom ne zaslužite niti termina gey, ampak le "obične pederčine"!
Woody Allen

Okapi ::

Po svoje je fascinantno, kako so nekateri ponosni na svoj primitivizem.;((

O.

Aljaz1980 ::

Ti vidiš problem tam kjer ga ni.

Res?

Ko bodo gejevski starši posvojencu prali možgane kako so hetero družine v kur** in so homoseksualci pravi svetniki?

Aljaz1980 je izjavil:

Ko bodo gejevski starši posvojencu prali možgane kako so hetero družine v kur** in so homoseksualci pravi svetniki?

Temu se reče projekcija. Če ti to počneš z ene strani, ni nujno, da bi tudi oni z druge. Si izračunal, da bo tako in si iz preventive proti?
nvr2fat

madmitch ::

Vajenc je izjavil:

Fantje, geji in ostali nepridipravi.

Torej, moški, geji (ne glede na spol) in ostali?? - to ti enačiš z nepridipravi? OK, sam da se razumemo.

Vajenc je izjavil:

Nekoč si boste morali razjasniti nekatere osnovne pojme kot so funkcioniranje osnovnih delov telesa

Za informacijo, roka ni narejena za drk, tko da, pazi kaj delaš.

Vajenc je izjavil:

kako zgleda zafrustriran nestrpnež

Lahko prosim prilepiš svojo fotografijo, da nam bo laže pri razjasnitvi določenih zadev in da bomo nestrpneža laže prepoznali.

Vajenc je izjavil:

O vzgoji otrok boste kaj več razumeli, ko (če) boste kakšnega vzgojili. Do takrat si s takšnim nastopom ne zaslužite niti termina gey, ampak le "obične pederčine"!

Kaj sem potem jaz, ki sedim doma, ker ima hči norice? Gej, obična pederčina, homoseksualec...?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Aljaz1980 je izjavil:

Ti vidiš problem tam kjer ga ni.

Res?

Bo to ravno tako glupo, kot sedaj ko nekateri starši otrokom perejo možgane kako so homo družine v kurcu in so hetero pravi svetniki.

Si šprical anatomijo pri biologiji?

Ne. Torej. Uriniraš z istim udom kot seksaš ali pa ima tvoja čistunska dušica urejen kateter iz trebuha ?

To sta govorila tudi "nasilen foter in depresivna mama"

Njihov otrok je bil 'napaka'.

In tudi oni bi morali biti podvrženi testu sposobnosti staršovanja, brez izjem.

Zgodovina sprememb…

Vajenc je izjavil:

Fantje, geji in ostali nepridipravi. Nekoč si boste morali razjasniti nekatere osnovne pojme kot so funkcioniranje osnovnih delov telesa, kako zgleda zafrustriran nestrpnež, kaj dejansko vam sedanji zakon preprečuje in omejuje. O vzgoji otrok boste kaj več razumeli, ko (če) boste kakšnega vzgojili. Do takrat si s takšnim nastopom ne zaslužite niti termina gey, ampak le "obične pederčine"!

:D No ja, vsaj nasmejal si me. S podcenjevanjem ne boš prišel daleč. Če verjameš ali ne, mi je kristalno jasno kako funkcionirajo osnovni deli telesa, kot tudi kako zgledajo zafrustrirani nestrpneži in celo natančno vem, kaj mi sedanji zakon preprečuje in omejuje. In, če verjameš ali ne, na tisoče otrok je že bilo vzgojenih v gejevskih parih, nekaj celo tudi pri nas.

S kakšnim terminom "nas" pa želiš poimenovati je pa popolnoma tvoj problem. Čeprav je kar precej očitno, da je žaljenje na nizkem nivoju ustrezen opis termina, ki si ga izbral.

In tudi oni bi morali biti podvrženi testu sposobnosti staršovanja, brez izjem.

Pa prej bi morali na Ministrstvo za načrtovanje družine po dovoljenje za otroka.

Okapi, daj ti, ki preko foruma deluješ kot nek logičen osebek razloži, kako to da, preganjana in nepreganjana, celo poveličevana spolnost -> moški z moškim obstaja že tisočletja, zahteve po poistovetenju s tradicionalnimi družinami pa se pojavljajo nekje zadnjih 50 let? A je to ta gey evolucija? In ne samo to. Takšen "gey" celo trdi, da je on, kot zagovornik gejevstva, bolj primeren starš kot jaz, zagovornik tradicionalne spolne oblike starševstva, čeprav sva si izmenjala samo par mnenj in imam jaz 3 otroke on pa niti približno enega. To je tako, kot, če ti 8 letni mulc razlaga na BMXu, da je slišal, kako je najbolje točiti diesel v bencinarja, ker je tako najbolj poceni.
Woody Allen

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/vsaka-dr...

Homoseksualni lobij pod vodstvom KK pri nas dela s polno paro 24/7. Sedaj so že "izračunali", da je vsaka druga ženska žrtev nasilja. Vemo, kam pes taco moli pri takšnih zrežiranih neresničnih podatkih. Namen je, da se v čimbolj slabi luči prikaže hetero zveza moški-ženska.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

moški z moškim obstaja že tisočletja, zahteve po poistovetenju s tradicionalnimi družinami pa se pojavljajo nekje zadnjih 50 let?
V Švici so ženske volilno pravico dobile šele leta 1971. V Savdski Arabiji in Vatikanu je še vedno nimajo.

O.

Vajenc je izjavil:

Takšen "gey" celo trdi, da je on, kot zagovornik gejevstva, bolj primeren starš kot jaz, zagovornik tradicionalne spolne oblike starševstva, čeprav sva si izmenjala samo par mnenj in imam jaz 3 otroke on pa niti približno enega. To je tako, kot, če ti 8 letni mulc razlaga na BMXu, da je slišal, kako je najbolje točiti diesel v bencinarja, ker je tako najbolj poceni.

Torej ti je končno jasno, da ne moreš pametovati o temi, o kateri ne veš nič. Ko boš srečal kakšno gejevsko družino (ali par), ko boš videl da smo to čisto vredu ljudje, da so otroci gejevskih staršev povsem normalni in zadolvoljni s svojimi starši in ko boš dejansko vedel, kaj homoseksualnost kot način življenja sploh je, takrat pa pridi nazaj s svojimi pridigami. In mogoče boš videl zakaj te prenos tvojega nerazumevanja in sovraštva na tvoje tri otroke naredi slabega starša.

Gandalfar ::

@USS Nimitz: imas kaksne vire, ki kazejo, da je situacija manj kriticna?

Hja tudi verbalno nasilje je oblika nasilja. Vsakega otroka starši okregajo... realne raziskave :D

Kreganje otroka ki naredi kakšno neumnost ni nasilje (niti verbalno).

Ne. Torej. Uriniraš z istim udom kot seksaš ali pa ima tvoja čistunska dušica urejen kateter iz trebuha ?

Ne, ampak med seksom ne vtikam uda v tisto luknjico s katero moja lula ali kaka. Če ti ga, nič hudega, nisi pa zaradi tega nič posebnega.

V Švici so ženske volilno pravico dobile šele leta 1971. V Savdski Arabiji in Vatikanu je še vedno nimajo.

Moški pa v 18 stoletju. Ženske včasih v patriarhizmu niso imele časa za politične debate. Še prej časa oz. ideje za takšne igre niso imeli niti vsi moški. Sedaj ko imamo približno enako prostega časa, so seveda tudi one zmožne odločati kdo naj vodi državo. Geji so nekoč že bili spoštovani, nekateri prav zaradi gejevstva, pa si takrat očitno niso želeli družinske oblike partnerstva. Sedaj je to ena od bistvenih pravic, ki jih manjkajo.
Woody Allen

guest #44 ::

Vajenc je izjavil:

Ne, ampak med seksom ne vtikam uda v tisto luknjico s katero moja lula ali kaka. Če ti ga, nič hudega, nisi pa zaradi tega nič posebnega.

Oh lol.

antonija ::

Sedaj je to ena od bistvenih pravic, ki jih manjkajo.

Zna bit da zato ker na poroko vezemo se marsikaj drugega, kot en podpis?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Gregor P ::

Mogoče bi tale novica spadala bolj v kakšno "multikulti" temo, ampak ko se že ravno pogovarjate o homoseksualcih:

BBC: Saudi school lessons in UK concern government
Another text describes the punishment for gay sex as death and states a difference of opinion about whether it should be carried out by stoning, burning with fire or throwing the person over a cliff.
8-O

... takle mamo očitno tudi v EU:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

nurmaln je izjavil:

Kreganje otroka ki naredi kakšno neumnost ni nasilje (niti verbalno).

Zaušnica potem tudi ni?

Vajenc je izjavil:

Moški pa v 18 stoletju. Ženske včasih v patriarhizmu niso imele časa za politične debate. Še prej časa oz. ideje za takšne igre niso imeli niti vsi moški. Sedaj ko imamo približno enako prostega časa, so seveda tudi one zmožne odločati kdo naj vodi državo. Geji so nekoč že bili spoštovani, nekateri prav zaradi gejevstva, pa si takrat očitno niso želeli družinske oblike partnerstva. Sedaj je to ena od bistvenih pravic, ki jih manjkajo.

Pač, s časom narašča zavest in s tem potrebe po pravicah v vsaki nerepresivni družbi. Gej najprej nisi smel sploh biti, potem si bil privat lahko, zdaj pa lahko javno priznaš (s tem sicer še vedno tvegaš izpade primitivcev, ampak vsaj širša družba jih sprejema). Zdaj pa pač delajo premike naprej, do enakosti z ostalimi, kamor tudi spadajo.

Poroka ni neka eksistencialna pravica, temveč je ena od ograd, ki jih še ločuje od ostalih. Ko pade ta, je na vrsti naslednja, kar sprijazni se. In ni vprašanje, ali bo, temveč kdaj. Lahko si odprt in to sprejmeš, lahko pa zaviraš in bruhaš ogenj, jih bodo pač sprejeli tvoji otroci.
nvr2fat

Ženske včasih v patriarhizmu niso imele časa za politične debate.
Verjetno se niti zavedaš ne, kako neumna je ta trditev. Ker če bi se, je sigurno ne bi javno napisal.

O.

madmitch ::

Vajenc je izjavil:

A se ti namenoma smešiš al ti to po nesreči rata?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

USS Liberty ::

Gregor P je izjavil:

Mogoče bi tale novica spadala bolj v kakšno "multikulti" temo, ampak ko se že ravno pogovarjate o homoseksualcih:

BBC: Saudi school lessons in UK concern government
Another text describes the punishment for gay sex as death and states a difference of opinion about whether it should be carried out by stoning, burning with fire or throwing the person over a cliff.
8-O

... takle mamo očitno tudi v EU:8)

Saudski kurikulum v Veliki Britaniji, to ni nič presenetljivega... sedaj Britanci še nekaj palamudijo, a ko bodo muslimani tam čez 30 let večina, ne bodo nikogar nič spraševali, še najmanj pa neke geje in bodo enostavno čisto po demokratični proceduri uvedli šerijo...

To je to kar jaz vedno pravim, pa me levaki stalno blatijo. Ta ekstremno roza gejevska multikulti družba ne more obstajati več kot par desetletij in se bo na koncu najbolj obrnila ravno proti tem, ki tako ekstremno in brezpogojno širijo razkroj družbe in dekadenco...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Okapi je izjavil:

Ženske včasih v patriarhizmu niso imele časa za politične debate.
Verjetno se niti zavedaš ne, kako neumna je ta trditev. Ker če bi se, je sigurno ne bi javno napisal.

O.

Prosim, razsvetli me.
Woody Allen
««
26 / 99
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27316483 (7306) riba43

Več podobnih tem