» »

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Temo vidijo: vsi
««
38 / 99
»»

Thomas ::

@podbevna, @Okapi ....

http://books.google.com/books?id=ePZ8a-...

Kar se tiče, da bi virusi šparal gostitelje, jih niti ne. Oziroma, je to šele v njihovem drugem planu. Preberte link!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pšenični ::

"Pred časom sem nekje zasledil podatek (bom probal poiskati), da povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev, s katerimi živi v povprečju več kot tri leta in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev, pri tem se jih veliko menda niti noče testirati."

Grda reč. Pa še otroke bi radi. Teli, ne vem kako bi jih imenoval. Številka je res strašljiva, MARIJA SVETA koliko je tega AIDSA med njimi. Saj takorekoč sploh ne moremo govoriti o zdravem delu populacije.

Torej bi otroke dali bolnikom, no, ta le pa lepa.

Zgodovina sprememb…

Bartimaeus ::

guest #44 je izjavil:

Sicer moje stališče je jasno glede te tematike, bom pa vseeno prašal.

Si prepričan, da ni slučajno vzgoja, nek dogodek oz vpliv v tvojem življenju pogojeval to?
(sadomazohisti npr težko rečeš, da so genetsko taki. Mogoče je odraščanje pustilo nek odtis, da so kot odrasli takšni)

Če bi recimo imel možnost za izbiro spolne usmerjenosti tvojih otrok...kiro bi izbral?
(malo izivam, a dejansko me daje firbec. Zdej se mogoče to vprašanje zdi fikcija, ampak dejmo rečt da odkrijejo gen za homosexualnost in da bi lahko zbiral...kar težko vprašanje IMO. Ne zamerim, če nočeš odgovorit)

Mislim da si malo pomešal fetiše in spolno usmerjenost... Tega enostavno ne moraš primerjat...
In ja, sem 100% prepričan v svojo trditev.
1. Imam brata, leto mlajšega od mene, ki je bil deležen skoraj popolnoma enake vzgoje, pa ni gej...
2. Če pogledamo iz znanstvenega stališča, je ljubezen v bistvu odziv nekega človeka na feromone drugega, kar pa je 100% genetsko...

2. vprašanje je nekam težko za odgovorit. Iz svojega stališča bi mi bilo vseeno če bi bil moj otrok gay, straight, bi, aseksualen ali pa zarad mene panseksualec...
Vendar pa, če predpostavimo da družba ne bo postala bolj sprejemljiva, bi mu najbolj privoščil biti hetero.
Obnašanja ljudi do današnjih homoseksualcev mu nikakor ne bi privoščil, saj lahko iz lastnih izkušenj povem da šikaniranje na to temo grozno boli. In seveda mi ne bi bilo vseeno če bi bil tega deležen tudi moj otrok.
Upam pa, da se družba čez čas bo spremenila (kar tudi dokaj dobro kaže) in da bodo lahko vsi ljudje živel skupaj v miru, brez neumnih predsodkov, ki ta naš dokaj lep svet za nekatere ljudi naredijo "a living hell"...

Pyr0Beast ::

Pšenični je izjavil:

"Pred časom sem nekje zasledil podatek (bom probal poiskati), da povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev, s katerimi živi v povprečju več kot tri leta in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev, pri tem se jih veliko menda niti noče testirati."

Grda reč. Pa še otroke bi radi. Teli, ne vem kako bi jih imenoval. Številka je res strašljiva, MARIJA SVETA koliko je tega AIDSA med njimi. Saj takorekoč sploh ne moremo govoriti o zdravem delu populacije.

Si slučajno malce hmm .. munjen ?

To da je med z aidsom okuženih kar 86% homoseksualcev (Vir prosim) ne pomeni da je 86% homoseksualcev okuženih. Spet, kolikšen je to odstotek dejanske populacije me tudi zanima in način anketiranja tudi.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

de199 ::

lufthammer je izjavil:

in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev, pri tem se jih veliko menda niti noče testirati.

Ne vem če so to resnični podatki.. Bi pa dodal tole, da vedno, ko se grem testirat vidim okoli sebe veliko večino gayev (vsaj tako moj "gaydar" zazna :) )
Če se ne greš testirat nisi del te statistike.

Pšenični je izjavil:

A pol praviš, da so lezbični pari najbolj primerni? Tam je najmanj okužb z HIVom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: de199 ()

lufthammer ::

Pyr0Beast je izjavil:

To da je med z aidsom okuženih kar 86% homoseksualcev (Vir prosim) ne pomeni da je 86% homoseksualcev okuženih. Spet, kolikšen je to odstotek dejanske populacije me tudi zanima in način anketiranja tudi.

Tole si preberi, ni prav tisto na kar sem mislil, pa vseeno zanimivo branje.

"Si slučajno malce hmm .. munjen ?

To da je med z aidsom okuženih kar 86% homoseksualcev (Vir prosim) ne pomeni da je 86% homoseksualcev okuženih. Spet, kolikšen je to odstotek dejanske populacije me tudi zanima in način anketiranja tudi."

Samo povedal sem in napisal kaj mislim. Da ni govora, (če podatki držijo), da bi tem osebam zaupali otroke. Gre za vedenjske in bolezenske "odmike"....

Vedensko odstopajo, ker se ne držijo enega partnerja, poleg tega so tempirana AIDS bomba. če podatki držijo.

Mamo dost bolj zdravih in normalnih oseb, ki jim lahko zaupamo to nalogo. To je moje mnenje in mnenje pokojnega dr. Ruglja sigurno tudi...

Zgodovina sprememb…

Arto ::

Če je HIV v glavnem prisoten pri homoseksualcih to pove samo nekaj, kar že itak vemo - da homoseksualci praviloma seksajo s homoseksualci.

Matako ::

^^^ težava pri tej logiki je, da je HIV le ena izmed spolnih bolezni in po vrhu še med najmanj kužnimi. In vse ostale so precej bolj enakomerno razporejene.

Sploh pa se na HIV statistike ne bi zanašal - v Afriki npr. vlade že dalj časa vsakega, ki ga zjebe driska evidentirajo kot HIV pozitivnega (testira se itak ne.. ni infrastrukture).
Po mojem bodo počasi še zdrave prištevali zraven, kajti vsak HIV pozitiven == $$$ v mednarodni pomoči.
Za tiste z drisko in malarijo jih BK.

Po skoraj 30 letih evidentiranja in seciranja podatkov na vse mogoče in nemogoče načine lahko mirno trdimo, da "tempiranih AIDS" bomb ni.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Okapi ::

@podbevna, @Okapi ....
Preberte link!
Kaj če bi ti raje citiral tisti odstavek, kjer kaj takega piše. Ker to, kar vidim, je ravno obratno. Piše, da se zajedavci, ker so manjši in se hitreje razmnožujejo, praviloma hitreje prilagodijo kot gostitelj. Prilagoditev zajedavca je, da gostitelja ne ubije, ker si s tem ubije vir svojega preživetja. V bistvu zajedavec s tem naredi samomor, razen v primerih, ko ima več gostiteljev in ko enega zapusti, ga ne briga več, kaj se z njim zgodi. Pa še takrat ga je pametneje pustiti živega, ker s tem koristi svojim potomcem. Končni cilj prilagojevanja zajedavca in gostitelja je simbioza. Evolucija, oziroma naravni izbor, nujno vodi v to smer. Samo ne uspe vedno.

povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev,
S koliko ženskami pa v svojem življenju seksa povprečen slovenski heteroseksualec? In s koliko tipi povprečna heteroseksualka? Nimam v mislih g33kov, ki so srečni, če pridejo do številke 2 (dva) 8-) S kolikimi je seksal telbanc, si pa lahko mislimo, glede na to, kako se zgraža nad številko 7 (sedem)>:D

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Gregor P ::

Danes glede na možnosti zaščite dejansko lahko seksaš skorajda s komerkoli; prej pa to resnično ni bilo najbolj pametno (torej imeti spolne odnose z več partnerji/partnerkami) ... očitno so geeki zato preživeli:D ... so "dominantna rasa":))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Danes glede na možnosti zaščite
Pa ti veš, koliko časa že poznamo kondome?;)

O.

PaX_MaN ::

in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev,

Med vsemi diagnosticiranimi jih je od 2000 do 2009 57%, letno pa kakih 15% (skočilo po letu 2003; po tem letu se je povečalo tudi število poznih diagnoz).

pri tem se jih veliko menda niti noče testirati.

27 - 40 odstotkov se jih testira.

Zanimivo je tudi, da je veliko diagnosticiranih starejših od štirideset.

Vir.

V resnici je, glede na število okuženih in umrlih, aids v Sloveniji povsem nepomembna bolezen.

O.

"V resnici je, glede na število okuženih in umrlih, aids v Sloveniji povsem nepomembna bolezen."

Če gledaš celotno populacijo to drži, drugače pa je če pogledaš le homoseksualce. Takrat ugotoviš, da so to v glavnem oni. To je pač statistično dokazano, da so najbolj izpostavljena skupina.

madmitch ::

Pšenični je izjavil:

"V resnici je, glede na število okuženih in umrlih, aids v Sloveniji povsem nepomembna bolezen."

Če gledaš celotno populacijo to drži, drugače pa je če pogledaš le homoseksualce. Takrat ugotoviš, da so to v glavnem oni. To je pač statistično dokazano, da so najbolj izpostavljena skupina.

Od pojava HIV so govorili, da so geji glavni prenašalci, krivci in okuženci... Zato je nekako normalno postalo, da se geji testirajo bolj redno od hetero. Kako tako vedenje pokvari statistiko, si pa sam zračunaj.
Po moje je hetero okuženih in nediagnosticiranih neprimerno več kot homo.

Kako to, da se nobenemu Telbancu ne obrne želodec in se mu ne zdi deviantnost, ko se slini nad dvema bejbama, ko se dol dajata?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Zgodovina sprememb…

• spremenil: madmitch ()

antonija ::

Vedensko odstopajo, ker se ne držijo enega partnerja

Oh my, a cerkev tega ne odobrava? Bemti, clovek sploh nima vec pametne izbire. Muslici ne marajo piva in prsuta, krscanarji se zmrdujejo na hot lezbijkami in zagovarjajo samo sex z enim otrokom, tisti cudni azijci itak samo sedijo cele dneve in so zadeti... kaksno novo religijo rabimo ki se bo skladala s sodobnim nacinom zivljenja in ne bo vkljucevala vesoljcev (in cimmanj drugih namisljenih prijateljev).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Gregor P ::

Okapi je izjavil:

Danes glede na možnosti zaščite
Pa ti veš, koliko časa že poznamo kondome?;)

O.

Pa ti veš koliko časa imajo ljudje že spolne odnose;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

USS Liberty ::

lufthammer je izjavil:

Pred časom sem nekje zasledil podatek (bom probal poiskati), da povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev, s katerimi živi v povprečju več kot tri leta in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev, pri tem se jih veliko menda niti noče testirati.

Tudi v uradni medicinski terminoligiji se na začetku ni slučajno predlagalo, da bi se AIDS imenoval GRID(Gay-Related Immune Deficiency), nato pa se je zaradi pritiskov ameriškega gejevskega lobija začel uporabljati izraz AIDS.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

USS Liberty je izjavil:

lufthammer je izjavil:

Pred časom sem nekje zasledil podatek (bom probal poiskati), da povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev, s katerimi živi v povprečju več kot tri leta in še to, da je v SLO med z aidsom okuženimi osebami 86% homoseksualcev, pri tem se jih veliko menda niti noče testirati.

Tudi v uradni medicinski terminoligiji se na začetku ni slučajno predlagalo, da bi se AIDS imenoval GRID(Gay-Related Immune Deficiency), nato pa se je zaradi pritiskov ameriškega gejevskega lobija začel uporabljati izraz AIDS.

Ne blebetaj, kar ti je župnik natrosil, ker ni res. To ime je hotel vsiliti puritanski senator, ki je zaradi AIDSa hotel homoseksualce označit kot naciji in jih registrirati.
Ker je bila gejevska "skupnost" bolj zaprta, je bilo širjenje bolezni hitrejše, to je vse.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: madmitch ()

"Ker je bila gejevska "skupnost" bolj zaprta, je bilo širjenje bolezni hitrejše, to je vse."

Torej smo prišli do zaključka, poroka da, otroci ne?

"Tudi v uradni medicinski terminoligiji se na začetku ni slučajno predlagalo, da bi se AIDS imenoval GRID(Gay-Related Immune Deficiency), nato pa se je zaradi pritiskov ameriškega gejevskega lobija začel uporabljati izraz AIDS."

Glede na vse napisano, podatke...je to logičen zaključek.

lufthammer ::

povprečen slovenski gej zamenja 7 (sedem) partnerjev,
S koliko ženskami pa v svojem življenju seksa povprečen slovenski heteroseksualec?

Napačno vprašanje. A ti namerno ne prebereš vsega?
S kolikimi ženami se poroči in loči povprečen slovenski heteroseksualec? - bi bilo ustrezno. In verjetno ni sedem, ali?

Še tale podatek je padel zadnjič na stojnici na Prešernovem trgu. Dovolj zgodaj odkritemu okuženemu se lahko z zdravili pomaga, da prileze tja do petdesetega in zdravljenje stane povprečno 2000 € na leto.
Če pomislim, da razmišljajo o dodatnem zavarovanju za rizične športnike, .....

Tear_DR0P ::

kje hudiča dobivate te statistične podatke?
27 - 40 odstotkov se jih testira

in kakšen je standardni odklon na teh podatkih? na tako velikem intervalu? če pogledaš te številke, so take kot wild guess, nekje med 1/4 in 1/2 se nahaja vrednost ki jo iščemo - kako lahko te številke pogledaš in rečeš da jim zaupaš? še vedeževalka bolj natančno napove - pa ne napadam paxmana - ampak statistike, ki so se v zadnjih 50 postih pojavile in so vse tako zelo široke
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

TESKAn ::

Glede na vse napisano, podatke...je to logičen zaključek.

Seveda, logičen zaključek, saj ja vsi vemo, da se z virusom HIV lahko okužijo samo homoseksualci, poštenim heteroseksualcem se nam pa ni treba bat in lahko fu**** naokrog, kolikor le lahko, ane?
Pikro še pripomnim, da ni čudno, da imamo tako sra*** v tej državi, ko je tak višek logičnega sklepanja nekaterih...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

gruntfürmich ::

hmmm, morda pa so homosexualci bolj rizična skupina, ker se enostavno bolj dajejo dol.
sj bi se povprečen heterosexualec rad še bolj dol deval, z vsemi po vrsti, ampak kaj ko ga nasprotni spol ne usliši.

zatorej bi lahko sklepali, da heterosexualci nimajo aidsa, ker so NESPOSOBNI kar se tiče sexa z večimi partnerji...
imho zadeva kar drži vodo... za zadrt narod kot smo mi je značilno da premalo sexa.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Da se HIV hitreje širi (se je širil) med homoseksualci, je tudi še en precej preprost razlog... Hitreje se širi pri nezaščitenem analnem seksu, kot pa pri vaginalnem. Ni velike znanosti tle.
- Hoc est qui sumus -

jype ::

telbanc> Glede na vse napisano, podatke...je to logičen zaključek.

Lahko to prosim izpelješ, da lahko vidimo v natanko katerem koraku se motiš?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Telbančevi možgani ne delujejo po korakih, to bi pa do sedaj že lahko ugotovil;) On se samo globoko zamisli in počaka, da ga prešine genialna ugotovitev. Slej ko prej kakšna pride.;)

O.

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti...

Spet homo propaganda... rtv ima očitno res določeno, da morajo vsak teden najmanj dvakrat nekaj o homotih objavit, da ne pozabimo, da je homoeksualizem sedaj najbolj kul stvar na svetu...

oemdzi ::

Mi ne uspe ugotoviti spol teh 2 oseb na sliki zraven članka ;((

USS Liberty je izjavil:

Spet homo propaganda... rtv ima očitno res določeno, da morajo vsak teden najmanj dvakrat nekaj o homotih objavit, da ne pozabimo, da je homoeksualizem sedaj najbolj kul stvar na svetu...

Ti si res latenten, da to takoj opaziš.

Kaj češ, cele dneve srfa po netu in išče dokaze za multikulti gejevsko-cionistično zaroto.

O.

gruntfürmich ::

USS Liberty je izjavil:

že da brskaš po oddelku 'zabava' mi gre na bruhanje...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

USS Liberty je izjavil:

že da brskaš po oddelku 'zabava' mi gre na bruhanje...

Tam on ja dobi vse neizpodbitne informacije in večkrat preverjena dejstva, na osnovi katerih potem goji svoj strah pred zaroto krvoločnih pedrov (kakšni dve lezbijki bi mi sicer pasali).
Za ostale vire raje ne vem, da me ne bo kap od smeha.

Prepoved istospolnih porok ni v nasprotju s francosko ustavo

http://www.rtvslo.si/svet/prepoved-isto...

Se bomo zgledovali po Franciji?

antonija ::

Upam.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Pyr0Beast ::

Kaj se pa maš za zgledovati po franciji ?

Njihova sprejemljivost takih porok ali to, da so ugotovili da lahko prepovejo take poroke ?

Ugandan gay rights advocate killed
Juhu bruhu a ne ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Njihova sprejemljivost takih porok ali to, da so ugotovili da lahko prepovejo take poroke ?

o francoski sprejemljivosti do takih porok jaz malo dvomim in ne verjamem kar tako na besedo nekemu novinarju, ki se predstavja z inicialkami, in piše podatke o neki anketi, za katero ne vemo čisto nič, kdo jo je sploh delal...

mislil sem na možnost prepovedi takih porok, če se bomo po tem zgledovali. Če je v Franciji US dopustilo tako možnost prepovedi, potem bodo sedaj naši rdeče-rozasti kričači veliko težje zavajali javnost, da je kaj takega v nasprotju s človekovimi pravicami..

dbevfat ::

USS Liberty je izjavil:

Če je v Franciji US dopustilo tako možnost prepovedi, potem bodo sedaj naši rdeče-rozasti kričači veliko težje zavajali javnost, da je kaj takega v nasprotju s človekovimi pravicami..

Prvič: če nekje nekaj prepovejo, ne more biti v nasprotju s človekovimi pravicami? Ta logika je seveda trapasta (zelo milo rečeno). Vse, kar lahko rečeš, je, da prepoved istospolnih porok ni v nasprotju s francosko ustavo. Kje si potegnil enačaj med francosko ustavo in človekovimi pravicami, mi ni jasno.

Drugič: človekove pravice niso fiksno zakoličene, temveč so dinamične, se rojevajo iz potreb in želja družbe. Posameznik upravičeno zahteva vedno več in če je neka prepoved v nekem trenutno lahko v skladu s človekovimi pravicami, čez nekaj časa ni nujno več (stvar gre tudi v obratno smer). Leta 1870 ni nihče v družbi čutil potrebe in želje potem, da bi ženske volile, zato tudi nihče ni kričal, da so jim kršene pravice. So pa že imeli jasno predstavo o tem, da imajo pravico, da jih ne ubiješ ali zapreš brez razloga.
nvr2fat

guest #44 ::

antonija je izjavil:

Upam.

...the f***?

Sicer pa pojem poroke je čist outdated. Treba uvesti nek nov pojem, ki institucionalno priznava enega ali več oseb kot socialno enoto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: guest #44 ()

Ramon dekers ::

božja združitev

bluefish ::

Ramon dekers je izjavil:

božja združitev
Ane, ker ima striček z brado res veliko pri zvezi dveh ljudi.

Aston_11 ::

Važno je, da se ljudje imajo radi.

http://www.delo.si/novice/politika/usta...

"Ljubljana - Ustavno sodišče je odločilo, da se zahteva državnega zbora, naj ustavno sodišče odloči, da bi z odložitvijo uveljavitve ali zaradi zavrnitve družinskega zakonika na referendumu nastale protiustavne posledice, zavrne, so sporočili z ustavnega sodišča.

S tem je referendum o družinskem zakoniku mogoče izvesti."

Torej se je zadeva premaknila z mrtve točke. Seveda v pravo smer.

Seveda ni potrebno dvomiti, kakšen bo rezultat. Glede na zmerljivke in grožnje, ter prikazano nestrpnost z nasprotne strani, bo tole kat nekakšno zadoščenje.

Zgodovina sprememb…

telbanc> Seveda v pravo smer.

Če je nacistična smer prava, potem sem jaz z največjim veseljem poleno pod vašimi nogami.

Otroci si vsekakor zaslužijo pravico, da država na noben način ne posega v njihovo družino, dokler se v njej počutijo varno, farška banda bi jim jo pa pod pretvezo, da jo skrbi za blagor otroka, z veseljem odvzela.

Seveda se strinjam, da je rešitev z družinskim zakonikom slaba. Enostavno naj se redefinira zakonsko zvezo kot zvezo dveh ali več pravno sposobnih oseb oziroma njihovih zastopnikov in reč je urejena za dolgo časa.

Zgodovina sprememb…

AmokRun ::

Cerkev, SDS in NSi so navdušeni. Ali je sploh še kaj potrebno dodati? ;((

Da je njihovo navdušenje nad administrativnimi težavami nekaterih parov pri uveljavljanju pravic in dolžnosti do njihovih otrok zgolj eno od njihovih mnogih nadvse zavržnih dejanj (in da je dobro to dejstvo pomniti, še posebej v primeru da vas pot po naključju zanese na volišče ravno na dan glasovanja).

Zgodovina sprememb…

Trinitron ::

Upam da se tudi pri nas zažene kakšna NOH8 kampanja. Pohod primitivizma presega že vse meje dobrega okusa.

"Da je njihovo navdušenje nad administrativnimi težavami nekaterih parov pri uveljavljanju pravic in dolžnosti do njihovih otrok zgolj eno od njihovih mnogih nadvse zavržnih dejanj (in da je dobro to dejstvo pomniti, še posebej v primeru da vas pot po naključju zanese na volišče ravno na dan glasovanja)."

"Kva" je Jurček, si v šoku?

"Cerkev, SDS in NSi so navdušeni. Ali je sploh še kaj potrebno dodati?"

Navdušen sem tud jaz.

Kaj sem moral brat v tej temi na svoj račun...

""Si slučajno malce hmm .. munjen ?"

"Kako to, da se nobenemu Telbancu ne obrne želodec in se mu ne zdi deviantnost, ko se slini nad dvema bejbama, ko se dol dajata? "

"Telbančevi možgani ne delujejo po korakih, to bi pa do sedaj že lahko ugotovil;) On se samo globoko zamisli in počaka, da ga prešine genialna ugotovitev. Slej ko prej kakšna pride."

Torej....bi rekel, vse se vrača sve se plača. Mislim da ste nestrpni, in to vas je pokopalo.

Zgodovina sprememb…

bili_39a ::

Torej....bi rekel, vse se vrača sve se plača. Mislim da ste nestrpni, in to vas je pokopalo.

Tukaj je nestrpnost opaziti samo na eni strani. Tisti, ki npr. ne dovoli dedovanja nekaterim otrokom brez plačila davka.
««
38 / 99
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27316480 (7303) riba43

Več podobnih tem