Forum » Hlajenje in modifikacije » Računalnik v zmrzovalniku
Računalnik v zmrzovalniku
franci ::
Zivjo!
No, doma imam mini zmrzovalnik. Višina je nekje 500 mm.
No in sedaj mene zanima če lahko dam notri tudi disk? A dela normalno disk pri temperaturah pod ničlo?
V zmrzovalnik nameravam dati cel računalnik, razen DVD-R, ker bi lahko prišla vlaga skozi vratica.
No razmišljal sem tudi o tem, da bi napajalnik dal zunaj, da bi zmanjšal gretje znotraj zmrzovalnika, in posledično nižje temperature procesorja, ter grafične kartice.
No, doma imam mini zmrzovalnik. Višina je nekje 500 mm.
No in sedaj mene zanima če lahko dam notri tudi disk? A dela normalno disk pri temperaturah pod ničlo?
V zmrzovalnik nameravam dati cel računalnik, razen DVD-R, ker bi lahko prišla vlaga skozi vratica.
No razmišljal sem tudi o tem, da bi napajalnik dal zunaj, da bi zmanjšal gretje znotraj zmrzovalnika, in posledično nižje temperature procesorja, ter grafične kartice.
Hello, hello, hello, how low?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se vrti in nič ne stori:(Oddelek: Strojna oprema | 1943 (1462) | minimus |
» | Mrtev zunanji trdi disk SeagateOddelek: Pomoč in nasveti | 4388 (3872) | Lonsarg |
» | -30'C (zmrzovalnik)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1187 (989) | Nizmot |
» | podhladitev diskovOddelek: Znanost in tehnologija | 1596 (1198) | Yohan del Sud |
» | friziderOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1438 (1275) | rooster |