Forum » Pomoč in nasveti » PC zmrzne ob desnem kliku
PC zmrzne ob desnem kliku
no-limits ::
Aw...no skratka,če hočem en file kopirati ali z desnim klikom pogledati recimo lastnosti, mi takoj vse zmrzne. Če sem v raziskovalcu recimo komaj z desnim kliknem na nek file (ne mapo), mi zmrzne in ga morem zapreti z alt+ctrl+del.
Z !avastom, sem pogledal za virusi, vendar ni obrodilo sadov. Prav newm kaj naj bi blo, pojavilo pa seje kr naenkrat.
Sicer pa imam WinXP+SP2.
Hvala za pomoč.
Z !avastom, sem pogledal za virusi, vendar ni obrodilo sadov. Prav newm kaj naj bi blo, pojavilo pa seje kr naenkrat.
Sicer pa imam WinXP+SP2.
Hvala za pomoč.
Naredi ali ne naredi. Poskušanja ni.
no-limits ::
OK sem rešu problem:S
Kriv pa je bil Dr. Divx oz. mogoče tui Divx sam...sem ga zbrisal,pa dela vse normalno.unf!
LP
Kriv pa je bil Dr. Divx oz. mogoče tui Divx sam...sem ga zbrisal,pa dela vse normalno.unf!
LP
Naredi ali ne naredi. Poskušanja ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77864 (20000) | CaqKa |
» | Blue Screen of Death in čudna napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1181) | Djz3l3 |
» | Prenosnik brejka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1235) | darkolord |
» | Sveza instalacija XPjev,disk 200gb prepozna samo kot 130gb??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1430) | jernejc |
» | IE6 sucking all the timeOddelek: Programska oprema | 1543 (1307) | EvilGod |