Forum » Kaj kupiti » Kateri mp-3 discman/player do 30,35 jurjev?
Kateri mp-3 discman/player do 30,35 jurjev?
jurcy ::
No zanima me katerega izbrati in seveda katere slušalke za v uho(obvezno za v uho-nočem totaly g33k zgledat-ne smem izdat vse resnice) zraven?Lahko je discman(raje) lahko pa tud mp-3 usb ključ
Zdej neki sm si že ogledu:
Sony DNE300
Aiwa X-PZV 616
Iriver iMP-450
iRiver iFP-190TC 256MB
Zdej pa kako je s temi Iriverji?majo res tak dober zvok al plačaš samo firmo?
Mal mi prosim predlagite no
Hvala
Lp,Jure
Zdej neki sm si že ogledu:
Sony DNE300
Aiwa X-PZV 616
Iriver iMP-450
iRiver iFP-190TC 256MB
Zdej pa kako je s temi Iriverji?majo res tak dober zvok al plačaš samo firmo?
Mal mi prosim predlagite no
Hvala
Lp,Jure
iso2000 ::
iRiver = nadgradljiv software, radio, dolga avtonomija baterij, podpora večim formatom glasbe, veliko priložene dodatne opreme, priložene solidne slušalke (Sennheiser MX300 če se ne motim), nastavljiv večpasovni eq in še kup drugih nastavitev.
Zame je to zmagovalec.
LP
Zame je to zmagovalec.
LP
jurcy ::
pa recimo potem tega iriverja(256mb usb ključ) se dea recimo poslušat v avtu(skozi avto zvočnike) pa napajanje da bi blo tud prek avta al se to ne da? ker pri discmanih se to da(uporabna funkcija,če je ni ne bom umrl)
iso2000 ::
Če imaš avtoradio na kasete moraš nabavit tisti Vmesnik, ki izgleda kot kaseta in lahko nanj priklopiš vse kar ima primeren avdio izhod, če imaš avtoradio, ki ima dodaten audio vhod lahko ravno tako priklopiš poljuben predvajalnik glasbe gor. No obstajajo tudi nekakšni fm odajniki, in to potem preko tunerja na avtoradiu poiščeš in polušaš. Tako, da tukaj ni razlike ali imaš discman-a ali imaš flash predvajalnik.
Napajanje je pa verjetno bolj tricky - kolikor vem ti ifp-ji nimajo vhoda za zunanje napajanje, tako da bi moral 12V pretvorit v ca. 1.2 V in narediti še nekakšen adapter, da bi napajanje spravil v predal za baterijo.
LP
Napajanje je pa verjetno bolj tricky - kolikor vem ti ifp-ji nimajo vhoda za zunanje napajanje, tako da bi moral 12V pretvorit v ca. 1.2 V in narediti še nekakšen adapter, da bi napajanje spravil v predal za baterijo.
LP
ganzi ::
Če te zanima aiwa minidisk na katerega preko usb povezave vržeš gor mp3 me kontaktiraj na privat.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76950 (32648) | M.B. |
» | Creative Zen VisionOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4447 (3081) | Pesimist |
» | Katerga od teh Mp3 plaayerjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1900 (1543) | HaRl3y |
» | nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1438 (1017) | DominusSLO |
» | Kateri mp3 predvajalnik z 20GB+ prostoraOddelek: Kaj kupiti | 2041 (1806) | TribesMan |