Forum » Znanost in tehnologija » Prestavljanje ure
Prestavljanje ure
Elemen_T ::
lol, rabim vedet čisto tako :)
hvala (in nevem ali sem samo jest tako neumen da tega podatka nisem našel na interentu - bi si človek mislil, da boš to hitro našel)
hvala (in nevem ali sem samo jest tako neumen da tega podatka nisem našel na interentu - bi si človek mislil, da boš to hitro našel)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Ziga Dolhar ::
Vir
"... Direktivo EU 2000/84/EC (19. januar 2001), ki je kot datum prehoda na poletno računanje časa od leta 2002 naprej prav tako določila zadnjo nedeljo v marcu in prehod nazaj zadnjo nedeljo v oktobru; Evropska komisija pa je posebej določila in objavila razpored (točne datume v marcu in oktobru) prehodov za leta 2002 do 2006.
..."
"... Direktivo EU 2000/84/EC (19. januar 2001), ki je kot datum prehoda na poletno računanje časa od leta 2002 naprej prav tako določila zadnjo nedeljo v marcu in prehod nazaj zadnjo nedeljo v oktobru; Evropska komisija pa je posebej določila in objavila razpored (točne datume v marcu in oktobru) prehodov za leta 2002 do 2006.
..."
https://dolhar.si/
Elemen_T ::
Ja, ok, neumen sem.
Jest sem iskal po geslih "zimski čas", "poletni čas", "prestavljanje ure",...
Ok, hvala.
Jest sem iskal po geslih "zimski čas", "poletni čas", "prestavljanje ure",...
Ok, hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poletni/zimski čas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 33584 (28457) | St235 |
» | Nemški mediji: večina Evropejcev za celoletni poletni čas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21927 (17811) | gendale2018 |
» | Bruselj sprašuje: prestavljati uro ali ne (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 39170 (32499) | Vajenc |
» | Rusija ukinja premikanje urinih kazalcev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20702 (17694) | energetik |