Forum » Pomoč in nasveti » napajalnik su u 3 .... !!!
napajalnik su u 3 .... !!!
mcrastur ::
ja...zgodba je taka. Pac mi je ratalo nardit kratek stik na mojem 360W Enhance napajalniku . Sej se mi je to ze usralo dostkrat...sam zdej se pa comp noce vec prizgat. Je mozno da je sam varovalka sla u napajalniku pa da jo zamenam? al si naj narocim kar nou napajalnik....
Dejte odgovort k ne vem kva bom delau cez počitnce na tej 733mhz mašini
LP
Dejte odgovort k ne vem kva bom delau cez počitnce na tej 733mhz mašini
LP
OZZY ::
ja lahko da je šla varovalka..to je mali strošek.....najbolj je,da odpreš napajalnik pa jo poiščeš in pogledaš. Drugač pa ga lahko daš ven pa uporabiš uno foro, ko povežeš z žičko preko konektora , ki gre na plato in poskušiš, če bo napajalnik zalaufal (zdej ne vem točno kera pina mislim pa da gre za zeleno pa sivo žičko - power good in še neki...). če so bo zbudu, potem je kje drugje problem.
Lahko pa je kaj drugega...Plata in podobno..
Lahko pa je kaj drugega...Plata in podobno..
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
mcrastur ::
hej...hvala za odgovor...
sem neki odperu napajalnik pa nism nikjer najdu varovalke
je mozno da je sploh nima ? ne sej jo mora met sigurn...sam k je ne najdem
sem neki odperu napajalnik pa nism nikjer najdu varovalke
je mozno da je sploh nima ? ne sej jo mora met sigurn...sam k je ne najdem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne požene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7656 (6219) | Šolar |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7664 (7267) | A. Smith |
» | Dva dni star comp in nato .... strela!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1135) | ERGY |
» | POK !!! v napajalcuOddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1516) | Brane2 |
» | Kako sprobat napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1095) | HardwareMaster |