Forum » Strojna oprema » HDD...ob zivce
HDD...ob zivce
IDIOT ::
ob zagonu računalnika mi napise "smar faliur on primary master " pa neki zatezi naj podprem fajle na disku pol pa ga naj zamenjam . prosim pomagajte
maticna pl. : asus a7v-266c HDD: maxtor 40 GB
zaradi tega mi ko zelim instalirat igro u D particijo (na istem disku) mi racunalnik resetira in napise "disk boot faliour"
res bi se veselil resitve ce bi mijo poslali na pavchnik_88@hotmail.com
P.S. :ker je se jutro mi anglescina ne gre najbolj
sicer pa vem da se bote znasli
maticna pl. : asus a7v-266c HDD: maxtor 40 GB
zaradi tega mi ko zelim instalirat igro u D particijo (na istem disku) mi racunalnik resetira in napise "disk boot faliour"
res bi se veselil resitve ce bi mijo poslali na pavchnik_88@hotmail.com
P.S. :ker je se jutro mi anglescina ne gre najbolj
sicer pa vem da se bote znasli
Caligula ::
Kar hitro si nabavi nov disk, ker tale te zapusca. Ko dobis nov disk, prenesi pomembne podatke nanj. Lahko si tudi sistem s kakim DRIVE image programom prekopiras na nov disk, ta disk pa pol z low level formatom formatiraj pa ga mej v racunalniku za drugi disk, da malo vidis kako se kaj obnasa oz ce bo po low level formatu kaj bolje z njim.
The B ::
Nevem če kej pomaga sam men je čist isto pisal:
Mel sm enga WD-ja in sm ga zamenju za Hitachi-ja. Ker sm hotu podatke najprej spravt na nov disk in pol zamenjat sm dal notr še Hitachi-ja in na WD-ju zbral master (prej je blo na cable select). Sploh ni hotu delat. Pol k sm dal Hitachi-ja na slave je vsaj zaznal oba diska sam je napisal točno to kar teb. Pol sm dal pa nazaj na cable select in je blo kul.
B
Aja pa tišina je toook kul!
Mel sm enga WD-ja in sm ga zamenju za Hitachi-ja. Ker sm hotu podatke najprej spravt na nov disk in pol zamenjat sm dal notr še Hitachi-ja in na WD-ju zbral master (prej je blo na cable select). Sploh ni hotu delat. Pol k sm dal Hitachi-ja na slave je vsaj zaznal oba diska sam je napisal točno to kar teb. Pol sm dal pa nazaj na cable select in je blo kul.
B
Aja pa tišina je toook kul!
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1380) | OldSkul |
» | trdi disk okvaraOddelek: Strojna oprema | 1671 (1399) | Nande |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3292 (2316) | Blind |
» | DiskOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (836) | sid911 |
» | Dva hdd na enem kablu - vrstni redOddelek: Strojna oprema | 1556 (1377) | SasoS |