Forum » Pomoč in nasveti » DIVX-Kako zalepiti podnapise
DIVX-Kako zalepiti podnapise
sbrezo1 ::
Dober dan!!
Veste kakšna je zadeva. Nabavil sem si divx player za na televizijo in žal ne podpira podnapisov. Slišal pa sem da obstaja možnost da se jih da zalepiti v film in so potem že notri v filmu brez da podrebuješ še dodatno datoteko srt,sub,txt. Tako kot so naprimer angleški podnapisi zalimani v filmu nikogaršnja zemlja ali slovenski v japonskem Krogu. Upam da razumete moj problem in se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovor.
SImon
Veste kakšna je zadeva. Nabavil sem si divx player za na televizijo in žal ne podpira podnapisov. Slišal pa sem da obstaja možnost da se jih da zalepiti v film in so potem že notri v filmu brez da podrebuješ še dodatno datoteko srt,sub,txt. Tako kot so naprimer angleški podnapisi zalimani v filmu nikogaršnja zemlja ali slovenski v japonskem Krogu. Upam da razumete moj problem in se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovor.
SImon
Ljubo doma kdor ga ima
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podnapis vstaviti v Film? - za zmeri ;)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1850) | Yossarian |
» | Gledanje filmov preko routerja - podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 4575 (4248) | popster |
» | Dodajanje podnapisov v filmOddelek: Pomoč in nasveti | 4286 (4172) | kunigunda |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24361 (11437) | Alessio983 |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1717 (1632) | dzinks63 |