» »

Mobitelova nagradna akcija

Mobitelova nagradna akcija

iso2000 ::

Ker sem naročnik na mobitelove storitve dobim občasno kakšno reklamo in danes sem dobil med drugim tudi neko anketo, ki mi omogoča tudi sodelovanje v nagradni igri. No, ker je prva nagrada prav lepa - Mini Cooper, sem se odločil, da to bom pa že izpolnil in poslal, saj je tudi poštnina že plačana. No in ko se prebijem do konca in že vnesem vse podatke, si preberem še drobni tisk. Tam pa piše, da s podpisom dovoljujem zbiranje, shranjevanje in obdelavo osebnih podatkov, ter da mi lahko Mobitel pošilja preko SMS-ov, MMS-ov ter e-maila razne reklame (no tam piše "obvešča o novih in obstoječih produktih in storitvah"). Sedaj se mi ni dalo natančno prepisovati vsega skupaj, vendar toliko da pridete na okus je. Kaj menite o takšni potuhnjeni in zahrbtni potezi Mobitela? Menui se zdi to navadna svinjarija! Prvič jim sodelujem v anketi, itak jih plačujem za storitve, če pa sodelujem v nagradni igri, me mislijo pa še SPAM-at!

Komaj čakam, da mi poteče naročniško razmerje...

Tody ::

heh tale tem nekako soupada z novim člankom. Kako in zakaj bodo povedal ostali, men je itak vseen za spam prek sms, pač zadevo zbrišeš, hudo bo če jih boš dobil tko 10 na dan:\ Pač, mini cooper za nagrado :)

Tody ::

Aja pa še to... če se boš še dolgo obiral pri mobitelu boš kot edino alternativo imel samo simobil ker vega vrjetno zapušča slovenijo, če ji slovenija ne plača 300 miljonov tolarejv :D

jarre ::

Hja.. to je klasična marketinška "fora". Kar poišči kaj vse si v zadnjem letu podpisoval... nato pa najdi še droben tisk. Grem staviti, da si v 80% primerov nevede podpisal, da se strinjaš s tem, da bodo tvoje podatke uporabili za svojo bazo strank (ali karkoli podobnega). Na primer: brezplačne kreditne kartice ali kartice, s katerimi dosežeš določene popuste, vseh največjih trgovcev v Sloveniji ("najboljši sosed", "zeleno-rumeni prodajalec vsegamogočega" iz Naklega,"oranžno-beli" jodlarji, ki prodajajo izdelke najnižje kvalitete,...), dovolj je tudi, da sodeluješ v katerikoli nagradni igri (SMS igrica "Lepo je biti mili.."), on-line flash igrice prodajalcev avtomobilov,...

Hja... če podpišeš.. si jim dal dovoljenje.. če ne... hm... ni možnosti, da dobiš nagrado.

Odločitev je seveda tvoja...

iso2000 ::

Mah čisto drugače bi gledal na stvar, če bi mi na začetku z normalno velikini črkami to napisali, tole kar pa so naredili tu se mi zdi pa svinjarija. Zame je to neke vrste nepoštenost pa kakor koli obrneš.
In ne, nimam nobene kartice popustov in podobnega sranja - ko so mi nazadnje v eni trgovini rekli, da dobim kartico popustov in bom dobival njihove reklame, sem stvar gladko zavrnil. Ko bi vi videli faco od prodajalke! Zgleda da vsak "normalen" kupec plane ko sliši popust in podpiše tist papir.
Ma, ne maram takega odnosa, pa konec!

hruske ::

Drgač je to tud na simobilovi pogodbi ...

Samo ena kljukca je in če ne pogledaš dobro, potem se pač ... zafrkneš.

Tako kot ko so me klicali s simobila za par vprašanj, prvič mi je baterija crknla med pogovorom, drugič pa nisem časa imel, pa je rekla da bo kasneje poklicala. No, imajo vsaj kaj za počet.
Rad imam tole državico. <3

bond007 ::

Tody: 300 miljonv al 300 miljard? :D

Jeebs ::

Heh, navadi se brat drobni tist, ker imaš pri VSAKI nagradni igri take pogoje.>:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

andper ::

A pol boste sodeloval al ne?

Jest še razmišljam... :) (Namreč nikoli ne sodelujem v takšnih in podobnih nagradnih igrah, a tokrat me določene nagrade kar privlačijo.)

whatson ::

Drobni tisk prečrtaj.

Maš vso pravico do tega. Kot imajo oni vso pravico do tega, da te izključijo iz žreba. Ampak če bo žreb javen, bo ta poteza težka in bo tebi v korist.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
813164617 (48867) PINki
»

Spletna stran z nagradami

Oddelek: Loža
151597 (1130) AndrejS
»

Reader's digest - zalozba mladinska knjiga

Oddelek: Loža
325157 (3882) cyborg077
»

SMS spam?

Oddelek: Loža
365044 (2705) vorantz
»

Mobi oglaševanje...

Oddelek: Loža
283932 (2422) Utk

Več podobnih tem