Forum » Strojna oprema » Antec Smartpower PSU
Antec Smartpower PSU
kuglvinkl ::
Torej, zraven ohišja, ki ga mislim kupit za punco pride (če hočem) Antecov Smartpower PSU (350W). Kako se zadeva obnese? Kišto seveda ne mislim blazno navit.
Your focus determines your reallity
GUFY ::
Ta napajalnik je ful glasen in sploh ni primeren za navijanje. Sam sem ga imel v ohišju točno 2 dni, potem pa ge je zamenjal Suny tech. Probi se zmenit da ti dajo ohišje brez napajalnika ali pa samo doplačaj za malo boljši napajalec.
kuglvinkl ::
GUFY: Thnx! KOt Bom vzel brez PSUja + Tagan 330. Ker bo to (tudi) HTPC kišta.
Your focus determines your reallity
Roadkill ::
Um... da ne bom novega topica odpiral...
Lohka predlagate en soliden PSU v rangu 15-20k sit. Rad bi, da je čim tišji in gelde na to, da bo moral napajat amd 64 3000 in nvidia 6600gt se mi zdi, da bi moral biti okol 350W?
Lohka predlagate en soliden PSU v rangu 15-20k sit. Rad bi, da je čim tišji in gelde na to, da bo moral napajat amd 64 3000 in nvidia 6600gt se mi zdi, da bi moral biti okol 350W?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je najbolj pogost razlog za sesuvanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9409 (7770) | techuser |
» | kvaliteten molex na 6-pin adapterOddelek: Kaj kupiti | 2015 (1825) | Kokosvilek |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3857 (3561) | Pyr0Beast |
» | ohišje+PSU do cca 30kOddelek: Kaj kupiti | 2012 (1591) | hlodek |
» | kero ohišje + napajalnik za 15k ?Oddelek: Kaj kupiti | 1304 (949) | VASkO |