Forum » Kaj kupiti » IMA kdo Enermax Noisetakerja ?
IMA kdo Enermax Noisetakerja ?
Grim ::
No ce ima kdo noisetaker serijo enermax -napajalcov ,bi me strasno zanimalo v zvezi z glasnostjo iz prve roke !
Torej rabim zelo tih in kvalitetn napajalnikin me zanima noisetaker.... Zanima me ce ga sploh slisite , z razdalje pol metra in tudi ce se sploh slisi kadar prislonite nanj uho ???
Zelo je pomembna tisina saj spim pol metra oddaljen od racunalnika ter ga imam vklopljenega cez noc - se da z njim zaspat ? In na kaksni voltazi se ostane tih ?
Najlepsa hvala za poste ....
Torej rabim zelo tih in kvalitetn napajalnikin me zanima noisetaker.... Zanima me ce ga sploh slisite , z razdalje pol metra in tudi ce se sploh slisi kadar prislonite nanj uho ???
Zelo je pomembna tisina saj spim pol metra oddaljen od racunalnika ter ga imam vklopljenega cez noc - se da z njim zaspat ? In na kaksni voltazi se ostane tih ?
Najlepsa hvala za poste ....
Grim ::
hvala za odgovor upam da si nisi zmislo samo zato ker sem ze bil tecn.... Povej mi se ce slucajno ves klko ti trnutno pozere racunalnim watov... In tudi z kake razdalje ga se ne slisis .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skupen MONITOR za TV in RačunalnikOddelek: Zvok in slika | 4046 (3742) | DoberDan |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8036 (5643) | sid911 |
» | napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1062 (896) | Jan987 |
» | Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3710 (2853) | GUFY |
» | Tagan TG-380-U01Oddelek: Kaj kupiti | 1674 (1378) | kuglvinkl |