Forum » Zvok in slika » vpr.
vpr.

blondy ::
hej,

minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani.
 no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani. 

Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)

Zakaj?

en lep pozdravček in hvala za odgovor

blondy 

minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija
 no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani.
 no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani. Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)
Zakaj?
en lep pozdravček in hvala za odgovor
blondy

:))))
- zaklenil: CaqKa ()

CaqKa ::
naslov teme ne izraža tematike tem.
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nakup jeklenih platišč za zimo, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17570 (14934) | nekoman | 
| » | Pomoč kdorkoli - LCD ekran naprave za centriranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1814 (1427) | Saso_C | 
| » | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27330 (14665) | podtalje | 
| » | [DivXviD] CenterSUB urejevalni podnapisov - centriranjeOddelek: Zvok in slika | 4795 (3723) | EvilDare | 
| » | Mini disc v avtoradiu?Oddelek: Zvok in slika | 1382 (1231) | iso2000 |