Forum » Zvok in slika » vpr.
vpr.
blondy ::
hej,
minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani.
Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)
Zakaj?
en lep pozdravček in hvala za odgovor
blondy
minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani.
Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)
Zakaj?
en lep pozdravček in hvala za odgovor
blondy
:))))
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
naslov teme ne izraža tematike tem.
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup jeklenih platišč za zimo, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15678 (13042) | nekoman |
» | Pomoč kdorkoli - LCD ekran naprave za centriranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1682 (1295) | Saso_C |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26363 (13698) | podtalje |
» | [DivXviD] CenterSUB urejevalni podnapisov - centriranjeOddelek: Zvok in slika | 4638 (3566) | EvilDare |
» | Mini disc v avtoradiu?Oddelek: Zvok in slika | 1244 (1093) | iso2000 |