Forum » Strojna oprema » Problem z externim DVD pekačom
Problem z externim DVD pekačom
Shatzy ::
Mam Teacom externi DVD pekaš, na kerga sem veselo backuperal celotno zbirko muske (15 giga) na 4 dvdje. In zdej, ko hočem musko skoperat nazaj na disk, mi javlja Data error: Cyclic redundancy check). Kaj nej nardim da pridem do svoje muske?
Caligula ::
Probaj s kakim drugim DVD-ROMom prebrat.
Pa probaj kaksen program tipa Stellar Phoenix recovery CD-ROM uporabit,..
Pa probaj kaksen program tipa Stellar Phoenix recovery CD-ROM uporabit,..
Sm probu prebrat v drugih pekačih in pogonih pa je povsod isto. Še en program da si pacam komp? U 3 pm...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shatzy ()
Caligula ::
Jebat ga. Ta pekac sux, ali mu nisi dajal pravih medijev ali pa na firmware nisi pazil. Podatke se preveri vedno TAKOJ po peki. Preden jih npr brises z diska,..
Malo draga ampak prepotrebna sola za prihodnjic
Malo draga ampak prepotrebna sola za prihodnjic
OK, tut imaga mi noče narest. Sej s tem DVD+RW jom ni take panike, ker še nisem pobrisu originalne muske, sam me pa ornk skrbi za unih 15 giga k jih mam na 4ih običnih DVD-R diskih. Zakaj mi sploh ne bi hotu prebrat? Prehitra hitrost peke al kej podobnga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4428 (3708) | R33D3M33R |
» | HD-DVD zamujaOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4066 (3122) | MrStein |
» | Prvi 400 GB disk nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 5426 (5426) | AtaStrumf |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10702 (6941) | delfinus |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10418 (7571) | reber |